Middle-earth: Shadow of War

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Warner Bros., Fejlesztő: Monolith Productions
A 2014-es Shadow of Mordor folytatása.
Értékelés: 8.0

A Warner Bros. levédette a Nemezis-rendszert

Nagy valószínűséggel marad a Middle-earth: Shadow of Mordor és Shadow of War kiváltsága a sok elismerést begyűjtő Nemezis-rendszer, ugyanis a kiadó már 2015-ben levédette a játékmechanikát.

Íme, a PlayStation Plus novemberi kínálata

A PlayStation 5 érkezésével a PlayStation Plus is változik egy kicsit: november közepétől válik elérhetővé a PlayStation Plus Collection, és már egy PS5-ös játék is bekerül a kínálatba.

Felsorakoznak az Xbox Game Pass júliusi játékai

Nyolc játék költözik a következő két hétben az Xbox Game Pass-szolgáltatások katalógusába: a felük a PC-sek és az xboxosok számára egyaránt elérhető, míg három számítógép-, egy pedig konzol-exkluzív.

Definitív kiadást kap a Shadow of War

A Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy augusztus végén érkezik a Middle-earth: Shadow of War - Definitive Edition, amely az alapjáték mellett az összes megjelent DLC-t és frissítést tartalmazni fogja. Mikrotranzakciók nélkül.

Demót kapott a Shadow of War

Több mint fél évvel az alapjáték megjelenése után kipróbálható változatot kapott a Middle-earth: Shadow of War. A demóban a Núrn régió összes küldetését teljesíthetjük, és még orksereget is toborozhatunk.

Négy ingyen kipróbálható játék a hosszú hétvégére

A Rainbow Six: Siege mellett további három címet nyúzhatunk térítésmentesen egészen vasárnapig. Az Xbox One-osok a Fallout 4-nek, a PC-sek és a PS4-esek a Shadow of Warnak örülhetnek, de lesz még itt Torment: Tides of Numenera is.

Launch traileren a Shadow of War legújabb DLC-je

Mától megvásárolható a Middle-earth: Shadow of War legfrissebb kiegészítő csomagja, a Desolation of Mordor. Ezúttal Baranor kapitányként harcolhatunk az orkokkal, de Lithlad homokdűnéi sok egyéb veszélyt is tartogatnak.

Shadow of War - így indul a Desolation of Mordor

A hónap második felében érkezik a Middle-earth: Shadow of War utolsó fizetős DLC-je. A Desolation of Mordorban az alapjátékból ismerős Baranort irányítjuk, aki csapatával az élen egy teljesen új sivatagos régióba tart. Íme, a filmes intró!

Kiszedik a mikrotranzakciókat a Shadow of Warból

A Monolith rájött, hogy a valódi pénzért megvásárolható tárgyak és ork követők nem tesznek jót a játékélménynek, ezért a következő hetekben teljesen eltávolítják a mikrotranzakciókat a Middle-earth: Shadow of Warból.

Shadow of War - itt a Blade of Galadriel DLC

Már elérhető a Middle-earth: Shadow of War sztori DLC-je, a Blade of Galadriel, amelyben a tünde orgyilkost, Eltarielt irányítjuk. A hölgy két pengével harcol, és akkor sem jön zavarba, ha egy Nazgult kell meglovagolnia.

Shadow of War - megjött az Outlaw törzs

Ingyenes és fizetős tartalomból egyaránt kijut ma a Middle-earth: Shadow of War játékosainak. Az új frissítés egy igen kemény nehézségi szintet hozott, és már elérhető a lázadó orkok csoportja, az Outlaw törzs is.

Gladiátorjátékok ork módra

A Middle-earth: Shadow of War új ingyenes frissítésében a játékosok egymás ellen tehetik próbára ork haduraikat. Bár a harcokat az AI bonyolítja le, a győztes ork tulajdonosa jelentős jutalmakat és fejlesztéseket zsebelhet be.
  • Írta: bobzenub
  • 0 komment

Amerikai toplista: októberben is a Switch győzött

Újabb remek hónapot zárt a Nintendo az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint. A kiotóiak szállították a két legkeresettebb konzolt októberben, és a Super Mario Odyssey is remek rajtot vett.

Ingyenes tartalmakkal bővül a Shadow of War

A Warner Bros. szerint még idén egy csomó friss tartalomnak örülhetnek a Middle-earth: Shadow of War tulajdonosai. Első körben a továbbfejlesztett fotómódnak örülhetünk, de a jövő héten jönnek a végtelenített ostromok is.

Shadow of War - a szezonbérlet tartalma

A Warner Bros. végre elárulta, milyen DLC-ket kapnak a Middle-earth: Shadow of War szezonbérletének tulajdonosai. Négy csomag várható, ezekből kettő új ork törzseket jelent, a másik kettő viszont a sztorit viszi tovább.

Brit toplista: jól rajtoltak az új érkezők

A múlt héten két új megjelenés is volt, amelyek mindegyike remek rajtot vett, hiszen a The Evil Within második felvonása és a Middle-earth: Shadow of War is felküzdötte magát a dobogós helyekre.

Middle-earth: Shadow of War - eddig bírta a Denuvo

Két napja jelent meg a Monolith Productions játéka, a rajongók tehát már Középföldén irthatják az ellent. A siker, úgy néz ki, elkerülhetetlen, mégsem minden fenékig tejfel a Shadow of War háza táján.

Launch traileren a Shadow of War

A várakozás véget ért, Középföldén minden eddiginél véresebb háború vette kezdetét. A Middle-earth: Shadow of War már a boltokban van, a kritikák kedvezőek, már csak a launch trailert ajánljuk a figyelmedbe.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk az októbert, egy percet sem pihenünk! A héten visszatérünk Középföldére, és Sebastian Castellanos nyomozót is elkísérjük egy beteg kirándulásra.

Minden, amit tudnod kell a Shadow of Warról

Jövő héten kerül boltokba a Middle-earth: Shadow of War, a készítők pedig egy összefoglaló trailert is bekészítettek a megjelenés előtti hajrára. Bruz the Chopper mutatja be nekünk, mit kell tudni a játékról.