Steel Division: Normandy 44

PC

Kiadó: Paradox Interactive, Fejlesztő: Eugen Systems
A normandiai partraszállásra fókuszál az Eugen új RTS-e.
Értékelés: 8.0

Akciókkal indít a PDXCON

A Paradox-fanfest alkalmából idén is bőven el leszünk eresztve remek akciókkal; a legendás stratégiafejlesztőnek szinte az összes alkotása komoly leárazást kapott, a Crusader Kings II pedig még ingyenes is.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Launch traileren a Steel Division: Normandy 44

Megérkezett a Eugen Systems új stratégiai játéka a Steel Division: Normandy 44. A Wargame-sorozatot is hegesztő csapat a fiktív háború helyett ezúttal a második világháborúba invitálja a játékosokat.
  • Írta: barackostej
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.

Májusban jön a Steel Division: Normandy 44

Második világháborús RTS-ekből manapság nem sok van, éppen ezért nagyon várjuk a Eugen Systems alkotását, amely május végén veszi be a boltok polcait. Már elő is rendelhetjük a stratégiát, a zárt bétateszt pedig ma startolt el.

Először mozog a Steel Division: Normandy 44

Március eleje óta tudjuk, hogy második világháborús RTS jön a Paradoxtól Steel Division: Normandy 44 címmel, amely a normandiai partraszállásra fókuszál. Az első gameplay trailer alapján simán felkerülhet a várólistánkra.

Új RTS készül Steel Division: Normandy 44 címmel

Második világháborús stratégiákból manapság nem sok van, ezért is örülünk a Eugen Systems és a Paradox bejelentésének. Ahogy azt a címe is sejteti, a Steel Division: Normandy 44 a normandiai partraszállásra fókuszál majd.