Destiny 2

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Activision, Fejlesztő: Bungie
A Bungie és az Activision nem hagyta sokáig pihenni a Destiny márkanevet. Itt a folytatás!
Értékelés: 7.5

Destiny 2 - bemutatóra készül a Bungie

Noha végül nem jelenik meg idén, augusztus végén mutatkozhat be a Destiny 2 következő nagyobb kiegészítője, a The Witch Queen, erről árulkodik legalábbis a teaser kép, amit a Bungie a minap lőtt fel a Twitterre.

Destiny 2 - már tesztelhető a cross-play funkció

A múlt héten már egyszer megcsúszott a Bungie keze, és véletlenül rátenyerelt a Destiny 2 cross-play lehetőségének az élesítésére: akkor már nem csináltak titkot belőle, hogy az hamarosan mindenki által tesztelhető funkció lesz.

Destiny 2 - csúszik a The Witch Queen megjelenése

Az eredeti tervek szerint már idén játszhattunk volna a Destiny 2 következő nagyobb expanziójával, a The Witch Queennel, azonban most úgy néz ki, erre 2022-nél hamarabb már nem kerülhet sor.

Destiny 2 - jövő héten kezdődik az új szezon

Közeleg a szezonváltás a Destinyben. A tizenharmadik szezon vadonatúj fegyvereket és egy játékmódot is hoz, valamint folytatja a Beyond Lighttal megkezdett történetet is, amiben a Cabal erői ellen küzdünk.

A Riot és a Bungie cheatkészítőket perel

Mind a Riot, mind a Bungie elkötelezett amellett, hogy a játékaikban a felhasználók örömét ne rontsák el a csalók. A két vállalat most közös perrel ment neki a cheateket készítő és árusító GatorCheatsnek.

Destiny 2 - jövőre jön a crossplay

Régóta kért funkció kerül be jövőre a Destiny 2-be, a keresztplatformos játék. Erről és más jövőbeli tervekről mesélt a Bungie egy friss blogposztban - még egy készülő karaktert is megmutattak.

Destiny 2 - ma élesedik a next-gen frissítés

A Bungie csapata némileg megcsúszott a Destiny 2 újgenerációs optimalizációjával, mától azonban az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 tulajdonosai is teljes pompájában élvezhetik az online shootert.

A Google Stadia is megkezdi az iOS-es tesztelést

Több hír is érkezett az idén egyéves Google Stadiáról. A felhőalapú játékszolgáltatás hamarosan az Apple termékein is terjeszkedik, megkapta első igazán free-to-play játékát, és kedvező ajánlattal várják azt, aki náluk rendeli elő a Cyberpunk 2077-et.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Trailerduó érkezett a Destiny 2: Beyond Lighthoz

Kedden jelent meg a Destiny 2 legfrissebb és eddigi legnagyobb volumenű kiegészítője, a Beyond Light, amelyhez továbbra is teljes fordulatszámon szállingóznak az újabbnál újabb előzetesek.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.

Launch traileren a Destiny 2: Beyond Light

Nincs már hátra két hét sem, és elrajtol a Destiny 2 legújabb kiegészítője a Beyond Light, amely hőseink kalandjait ezúttal a Jupiter negyedik legnagyobb holdjára, a fagyos Europé felderítetlen tájaira repíti.

Sztorielőzetest kapott a Destiny 2: Beyond Light

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Destiny 2: Beyond Light megjelenéséig, így a Bungie időszerűnek vélte, hogy némi információt csepegtessen a DLC történetéről. Ezt egy látványos videó formájában tette meg.

Destiny 2 - decemberben jönnek a next-gen újítások

A Destiny 2 és annak legújabb expanziója, a Beyond Light már az első naptól kezdve játszható lesz az újgenerációs konzolokon, a Bungie azonban bejelentette: az igazi minőségi újításokra még várnunk kell egy keveset.

Új trailert kapott a Destiny 2: Beyond Light

Kicsit messzebb van még a Destiny 2 következő nagy kiegészítőjének, a Beyond Lightnak a megjelenése, azonban ez nem gátolja meg a Bungie-t, hogy elkezdje már most ráhangolni a játékosokat a közelgő kalandokra.
  • Írta: Baloo
  • 2 komment

Frissítve: A Microsoft újra megvette volna a Bungie-t

Több forrás is megerősítette azt a pletykát, miszerint a Microsoft újra felvásárolta volna a Bungie-t. A felek végül nem tudtak megegyezni, mert a fejlesztőcég nem adta olcsón magát.
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Új címek érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába

A Microsoft menetrendszerűen tette közzé, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az Xbox Game Pass PC-s és konzolos előfizetői a hónap első felében. Emellett az aktuális távozók névsora is ismertté vált.

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Futottak még az Xbox Games Showcase-en

A külön szemlézett játékokon kívül is volt látnivaló az Xbox Games Showcase-en, azok ebben a cikkben fértek el. A műsorban bemutatott játékokban közös, hogy mindegyik része lesz az Xbox Game Passnek megjelenéskor.