The Persistence

PlayStation 4

Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
VR-horrorjáték a Wipeout egykori fejlesztőitől.
Értékelés: Nincs még értékelve

Íme, a PlayStation Plus decemberi felhozatala

Ismét három játékkal ajándékozza meg a PlayStation Plus előfizetőit a Sony. Csili-vili páncélú harcosok, jóval komorabb hangulatú páncélburkok és komolytalan LEGO-gonosztevők várnak decemberben.

Frissítve: Lebuktak a PS Plus novemberi játékai

A francia Dealabs megint gyorsabb volt, mint a hivatalos bejelentés, és miután mostanában rendre eltalálják, milyen játékok alkotják majd az aktuális havi PlayStation Plus-kínálatot, valószínűleg most is hihetünk nekik.

Újabb csapat csatlakozik a PlayStation Studioshoz

Újabb fejlesztőcsapatot vett a Sony, ezúttal a liverpooli Firesprite brigádjára csaptak le a japánok. Úgy tűnik, hogy a cég az idei évre időzítette a nagybevásárlást, hiszen ez már a harmadik akvizíciójuk 2021-ben.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

El kell ismerni, nem a mostani lesz a tavaszvégi játékszezon legerősebb hete, de egy-két különlegességre így is érdemes odafigyelni: cápaszimulátorral és pár érdekes remasterrel üthetjük el az időnket.

VR nélkül is játszható lesz a The Persistence

Két évvel az eredeti megjelenés után végre azok is kipróbálhatják a The Persistence-t, akik nem rendelkeznek PlayStation VR-ral. Az újrahangszerelt, roguelike túlélőhorror minden jelentős platformra megjelenik nyáron.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hoz meglepetést július utolsó hete sem: ezúttal sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, igaz, az ínyenceknek lesz miből válogatniuk a következő napokban is.

E3 2017: Nem lesz sétagalopp a The Persistence

A Firesprite csapata jelenleg a The Persistence című túlélőhorroron dolgozik PlayStation VR-ra. A srácok némi gameplay mellett egy új ellenségtípusról is lerántották a leplet: ő a Berserker, aki dühkezelési problémákkal küzd.

The Persistence - VR-horror a Wipeout fejlesztőitől

A Wipeout egykor fejlesztőiből verbuvált Firesprite Games egy vérbeli horrorjátékot készít PlayStation VR-ra. Egy űrhajón kell túlélnünk bármi áron, 17 ezer fényévre a Földtől. Nem túl szép kilátások, ugye?