PlayerUnknown's Battlegrounds

PC, Xbox One

Kiadó: Bluehole, Fejlesztő: PUBG Corp.
A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
Értékelés: Nincs még értékelve

GC 2019: Cross-play a PUBG konzolos verzióiban

A Microsoft gamescomos Inside Xbox adásában a PUBG Corp. munkatársa is színpadra lépett, hogy megosszon egy apró, ám annál fontosabb információt a PlayerUnknown's Battlegroundsról.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

PUBG - nyakunkon a negyedik szezon

Hamarosan kezdetét veszi a PlayerUnknown's Battlegrounds negyedik szezonja, amely számos fejlesztése mellett talán azért lesz igazán izgalmas, mert felújított kiadást kap a játék első pályája, az Erangel.

Végleg leszámol a PUBG a csalókkal

És a legújabb Inside Look-videónak hála most mi is láthatjuk akció közben, hogy miként küzdenek meg a PUBG Anti-Cheat Unit dél-koreai csapatának fejlesztői a csaló játékosok tízezreivel.

Újra a League of Legends a legnézettebb játék

A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand Theft Auto V is.

Apex Legends-es pingrendszerrel bővül a PUBG

Jókora frissítést kap a PC-s PlayerUnknown’s Battlegrounds, melyben az új jármű és fegyver mellett egy vadonatúj kommunikációs rendszer, illetve egy parkourozós mozdulatsor érkezésére is számíthatunk.

Történetre koncentráló PUBG-játék készül

A PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztéséért felelős PUBG Corp. megerősítette, hogy Striking Distance néven új stúdiót alapítottak, aminek első projektje egy PUBG világában játszódó, történetközpontú játék lesz.

Kína hazafias verzióra cserélte a PUBG Mobile-t

Miután a Tencent több mint egy évig várta a kínai döntéshozók jóváhagyását a PUBG Mobile bevételszerzési lehetőségeire, inkább egy hazafias verzióval rukkolt elő a kommunista országban.

Elképesztően nagyot kaszált a PUBG

Rengeteg információt tettek nyilvánossá a játék 2018-as eredményeiről, és a számok meglehetősen impozánsak lettek: a PlayerUnknown's Battlegrounds az elmúlt év során 920 millió dollárt termelt.

Betiltották a PUBG-t Nepálban

A fiatalkorúak védelmére hivatkozva a nepáli hatóságok a mai naptól kezdve betiltották a PlayerUnknown's Battlegroundsot az ország teljes területén. A helyi internetszolgáltatók mától teljesen blokkolják a játék adatforgalmát.

Valaki valódi battle royale-mérkőzést szervez

Három nap, száz játékos, egy privát sziget és egy nagy adag pénznyeremény. Nem egy nyári blockbuster történetéről van szó, hanem egy valódi eseményről, ami egy unatkozó milliárdos fejéből pattant ki.

Kétéves a PUBG

A PUBG Corp. egy ingyenes játékon belüli sapkával és egy évfordulós ünnepi videóval köszöni meg a játékosoknak azt a hatalmas támogatást, mellyel a megjelenés óta eltelt két évben ajándékozták meg a játékot.

Új vizekre evez a PUBG atyja

Brendan "PlayerUnknown" Greene elhagyja a PUBG fejlesztőcsapatát, de ne ijedjünk meg, nem megy túl messzire. A PUBG Corp. új játékok fejlesztésével foglalkozó divíziójának élére áll.

Egyéves a PUBG Mobile

A hónap során hivatalosan is betölti első évét a Tencent Games hatalmas sikernek örvendő mobilos alkotása, mely az ünnepi hangulatban nem csak egy évfordulós videót, hanem számos játékon belüli újdonságot is kapott.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

A TERA világába látogat a PUBG

A Bluehole MMORPG fejlesztői szeretnek elkalandozni más franchise-ok irányába egy-egy crossover erejéig, tavaly például az Attack on Titan kapta a megtisztelő figyelmet, ezúttal pedig a PUBG univerzuma került a középpontba.
  • Írta: sirdani
  • 7 komment

Íme, a Steam Awards 2018 győztesei

A Steam Awards 2018 jelöltjeinek listáját még decemberben véglegesítették, a tegnapi napon pedig meg is történt a szavazatok összesítése és a győztesek kihirdetése. Az év fejlesztője a CD Projekt RED, az év játéka pedig a PUBG.

Úton a free-to-play PUBG Lite

Hamarosan egy új, ingyenes verziót kap a PlayerUnknown's Battlegrounds PC-n. A PUBG Lite szerényebb látvánnyal és gépigénnyel támad - sok elemet átvettek a mobilos verzióból -, de egyelőre csak Thaiföldön érhető el.

Újra 1 millió felett PC-n a PUBG

A PC-s PlayerUnknown’s Battlegrounds idei éve közel sem alakult zökkenőmentesen, ám a félresikerült marketingfogásokkal és több millió csalóval tarkított hullámvölgyei után most úgy néz ki, hogy ismét a csúcsra tör.

PUBG - mobilon is beköszönt a karácsony

A PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile is megkapja a népszerű battle royale-játék legújabb, Vikendi névre keresztelt havas pályáját, illetve hozzá egy tucat karácsonyi tematikájú skint is.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Élesedett a PUBG negyedik térképe

A PlayerUnknown’s Battlegrounds legújabb PC-s frissítésével befutott a régóta várt havas pálya, a Vikendi. Ezzel együtt elérhetővé vált a Vikendi Survival Pass is, aminek van egy 10 dolláros prémiumváltozata.

Túl a 200 millión a PUBG Mobile

A legújabb adatok szerint a PlayerUnknown’s Battlegrounds battle royale-játék mobiltelefonokra szánt verziója utolérte a Fortnite játékoslétszámát. Mostanra mindkét játék 200 milliónál is több felhasználóval rendelkezik.
  • Írta: sirdani
  • 3 komment