Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
1667480400

Az EA bevételeinek háromnegyedét a live service-címek hozzák

Eddig is tudtuk, hogy egy okosan felépített live service-modellel milliókat lehet nyomtatni, az azonban mégis meghökkentő, hogy a mikrotranzakciók mekkora bevételt termelnek az EA-nek.
1664258400

Félévente adna ki új Star Wars-játékot a Disney

Miután felvirágzott a Star Wars-sorozatok reneszánsza, itt az idő, hogy a videojátékos szférában is újra hódítson a hatalmas sci-fi franchise. A szóbeszéd szerint a Disney alaposan felpörgeti a Star Wars játékprojektjeit.
1637593258

Ne nagyon várjuk a Star Wars: Battlefront új részét

Nagyon úgy néz ki, hogy a most megjelent Battlefield 2042 után nem a Star Wars: Battlefront következő felvonásán kezdenek el dolgozni a DICE-nál. A svéd stúdió ugyanis marad a Battlefield-sorozatnál.
1629212400

Jut még Xbox Game Pass-játék augusztusra

A hónap második felében is bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft menetrendszerűen osztotta meg velünk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a szeptemberig hátralévő időben.
1619161200

Tizenhárom EA-játék kapott FPS Boost-támogatást

Nem lassít a Microsoft a februárban bemutatott technológia, az FPS Boost támogatásával; nemrég az EA kiemelt címei kapták meg a frissítést, ami után jóval gyorsabban futnak majd az Xbox Series-konzolokon.
1611651600

Jól jött a Battlefront II-nek az Epic akciója

A Star Wars: Battlefront II támogatása tavaly tavasszal ért véget, ám az Epic Games Store nem is olyan régi akciója megmutatta, hogy van még érdeklődés iránta. Az EA hatalmas játékosszám-növekedésről számolt be.
1610694000

A Star Wars: Battlefront II az Epic e heti ajándéka

Az Epic Games Store nem aprózza el 2021 kezdését: rögtön a második héten az Electronic Arts Star Wars: Battlefront II-jét adja ajándékba, jövő héten pedig a Galactic Civilizations-sorozat harmadik epizódjára csaphatunk le.
1610046000

Star Wars: Battlefront II - az Epic jövő heti ajándéka

Úgy tűnik, az Epic Games Store idén elkényeztet bennünket néhány igazán ütős címmel. Most egy remek taktikai rogue-lite lehet a tiétek, jövő héten pedig a Star Wars: Battlefront II bővített kiadása érkezik majd.
1598688000

Ingyenesen játszható Xbox One-játékok a hétvégére

Jön a hétvégi a kánikula, és legszívesebben az Xbox One előtt döglenétek egész nap, de nincs mivel játszani? Ha ez a helyzet, akkor van egy jó hírünk: a Microsoft elég impozáns listával készült a heti Free Play Days-akcióra.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.