Total War: Warhammer II

PC

Kiadó: Sega, Fejlesztő: Creative Assembly
Ismét összecsapnak a Warhammer-univerzum szörnyei.
Értékelés: 9.0

Total War: Warhammer II - csend és harag

A Creative Assembly egy hónappal ezelőtt jelentette be a Total War: Warhammer II utolsó DLC-csomagját, a mai előzetesnek hála pedig közelebbről is megismerhetjük a The Silence and the Fury újdonságait.

Összefoglaló a Warhammer Skulls adásáról

A Games Workshop is egy önálló digitális műsorral készült a nyári nagy bejelentéscunamira. A Warhammer Skulls adásán rengeteg látnivalót vetítettek le, és bejelentettek pár új játékot is - köztük a 24 éves Chaos Gate folytatását.

Total War: Warhammer - rejtélyes előzetes érkezett

Készülődik valami a Total War: Warhammer világában. A Birodalom csillagászai összedugják a fejüket, hiszen az üstökösök mindig egy jelentős esemény közeledtét hirdetik. Lehet, hogy ismét hallunk a Total War: Warhammer III-ról?

Total War: Warhammer II - decemberben új DLC

Eddig sem szűkölködött kiegészítőkben és letölthető tartalmakban a Total War: Warhammer II, amely december elején újabb DLC-vel jelentkezik. A The Twisted & The Twilight expanzióban ismét a skaveneké és az elfeké a főszerep.

Gamer PC-jét várja a Vaják

Henry Cavill eddig sem titkolta, hogy hatalmas gamer, és ha teheti, akkor sokkal inkább játszik, mintsem túrázni megy a szabadba. Nos, úgy látszik, ez nem csak marketingduma volt a Vaják-sorozathoz, ugyanis Cavill megépítette az első PC-jét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

El kell ismerni, nem a mostani lesz a tavaszvégi játékszezon legerősebb hete, de egy-két különlegességre így is érdemes odafigyelni: cápaszimulátorral és pár érdekes remasterrel üthetjük el az időnket.

Ingyenesen játszható a Total War: Warhammer II

Ingyenhétvégézik a Total War: Warhammer II, ennél jobb alkalmat tehát nem is találhatnál arra, hogy kipróbáld a Creative Assembly nagyszerű stratégiai játékát. Eközben természetesen akciósan kapható a cím és az összes DLC-je is.

Total War: Warhammer II - patkányok és elfek

Újabb DLC-csomaggal bővül a Total War: Warhammer II, ehhez pedig érkezett egy hangulatos előzetes is. A The Shadow & The Blade egy új skaven és dark elf frakciót nyit meg, élükön Death Master Snikchcsel és Malus Darkblade-del.

Total War: Warhammer 2 - begördül a Doom Flayer

A Total War: Warhammer 2 következő kiegészítőcsomagja, a The Prophet & The Warlock több új egységgel fűszerezi meg a véres csatákat. Közülük azonban talán egy sem olyan félelmetes, mint a féktelen pusztításra tervezett Doom Flayer.

Total War: Warhammer II - traileren a következő DLC

Áprilisban két rivális hadúr esik egymás torkának a Total War: Warhammer II következő Lords Pack-frissítésével. A The Prophet & The Warlock során kiderül, hogy a skaven patkányemberei, vagy Sotek kígyókultistái maradnak-e talpon.

Már készül az új Total War Saga

A Creative Assembly legújabb közleményéből kiderült, hogy az új Total War Saga már úton van. A szófiai brigád dolgozik a történelmi témájú folytatáson, bár más projektekkel is foglalkoznak közben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tűkön ülve vártuk már a hónap utolsó hetét, de megérte böjtölni! A következő napokban véget ér az uborkaszezon, a héten több régóta esedékes játék is megjelenik majd.

Total War: Warhammer II - négy lordot hoz az új DLC

Január végén válik letölthetővé a Total War: Warhammer II következő kiegészítője, a Rise of the Tomb Kings. A DLC négy új legendás lordot hoz magával a játék kampányába.

Nagy dobásra készül a Creative Assembly

A Total War-sorozat és az Alien: Isolation mögött álló brit csapat egy új, még bejelentésre váró játékon dolgozik - tudtuk meg a stúdió állásajánlatait böngészve. Egy teljesen új IP-ről van szó, komoly tervekkel.

Kevesebb, mint egy nap alatt feltörték a FIFA 18-at

Újabb csapás érte a Denuvót: mindössze pár óra alatt adta meg magát a FIFA 18, ami alighanem rekordnak számít. Ezzel abszolút célt tévesztett az EA és az osztrák cég törekvése, hogy legalább pár hétig ne legyen törés a focis játékhoz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár fél szemmel már az októberi játékfelhozatallal szemezünk, a következő napokban is akad néhány megjelenés, amit nem szeretnél kihagyni. Lássuk, milyen játékok érkeznek a héten!
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Total War: Warhammer II - beleshetünk a kampányba

Napokon belül megjelenik a Total War: Warhammer II, ennek örömére pedig az egyjátékos kampány első tizenkilenc percét követhetjük végig a most következő videóban. Hamar egy kőkemény csata részesei lehetünk.
  • Írta: gabeee
  • 6 komment

Total War: Warhammer II - üdvözöl az Új Világ!

Új előzetes érkezett a Total War: Warhammer II-höz, amely a folytatásnak helyszínt adó Új Világot mutatja be nekünk kicsit alaposabban. A helyszínbejárás alapján nem panaszkodhatunk a változatosságra.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Kiderült a Total War: Warhammer 2 gépigénye

A Sega és a Creative Assembly lerántotta a leplet arról, hogy milyen vassal kell rendelkezniük azon felhasználóknak, akik a Total War: Warhammer második részét szeretnék nyüstölni otthon.
  • Írta: gabeee
  • 2 komment

GC 2017: Total War: Warhammer II próbakör

Az új Total War-játék az elődök által kitaposott ösvényt követi, de az új fajok és a játékmechnika bőven tartogatnak meglepetéseket. Közel egy órát töltöttem elfek, gyíkemberek és patkányok társaságában.
  • Írta: iNKARNATE
  • 0 komment