Total War: Warhammer II PC

Ismét összecsapnak a Warhammer-univerzum szörnyei.
1701280802

Visszatér a stratégiák fejlesztéséhez a Creative Assembly

A Sega szeirnt a brit csapat visszatér az általa legjobban ismert műfajhoz a Hyenas törlése után, ami arra enged következtetni, hogy ismét valós idejű stratégiákat készitenek. Nem is kell erőltetni a multis lövöldéket!
1660456800

Total War: Warhammer III - ismerd meg az Immortal Empires térképét!

Egészen megdöbbentő, hogy milyen hatalmas az Immortal Empires világtérképe. Ez persze nem véletlen, hiszen a gigászi játékmód egybeolvasztja a teljes Total War: Warhammer-trilógia tartalmait.
1625223600

Total War: Warhammer II - csend és harag

A Creative Assembly egy hónappal ezelőtt jelentette be a Total War: Warhammer II utolsó DLC-csomagját, a mai előzetesnek hála pedig közelebbről is megismerhetjük a The Silence and the Fury újdonságait.
1622786400

Összefoglaló a Warhammer Skulls adásáról

A Games Workshop is egy önálló digitális műsorral készült a nyári nagy bejelentéscunamira. A Warhammer Skulls adásán rengeteg látnivalót vetítettek le, és bejelentettek pár új játékot is - köztük a 24 éves Chaos Gate folytatását.
1612177200

Total War: Warhammer - rejtélyes előzetes érkezett

Készülődik valami a Total War: Warhammer világában. A Birodalom csillagászai összedugják a fejüket, hiszen az üstökösök mindig egy jelentős esemény közeledtét hirdetik. Lehet, hogy ismét hallunk a Total War: Warhammer III-ról?
1605881700

Total War: Warhammer II - decemberben új DLC

Eddig sem szűkölködött kiegészítőkben és letölthető tartalmakban a Total War: Warhammer II, amely december elején újabb DLC-vel jelentkezik. A The Twisted & The Twilight expanzióban ismét a skaveneké és az elfeké a főszerep.
1594926000

Gamer PC-jét várja a Vaják

Henry Cavill eddig sem titkolta, hogy hatalmas gamer, és ha teheti, akkor sokkal inkább játszik, mintsem túrázni megy a szabadba. Nos, úgy látszik, ez nem csak marketingduma volt a Vaják-sorozathoz, ugyanis Cavill megépítette az első PC-jét.
1589781600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

El kell ismerni, nem a mostani lesz a tavaszvégi játékszezon legerősebb hete, de egy-két különlegességre így is érdemes odafigyelni: cápaszimulátorral és pár érdekes remasterrel üthetjük el az időnket.
1587142800

Ingyenesen játszható a Total War: Warhammer II

Ingyenhétvégézik a Total War: Warhammer II, ennél jobb alkalmat tehát nem is találhatnál arra, hogy kipróbáld a Creative Assembly nagyszerű stratégiai játékát. Eközben természetesen akciósan kapható a cím és az összes DLC-je is.
1574928000

Total War: Warhammer II - patkányok és elfek

Újabb DLC-csomaggal bővül a Total War: Warhammer II, ehhez pedig érkezett egy hangulatos előzetes is. A The Shadow & The Blade egy új skaven és dark elf frakciót nyit meg, élükön Death Master Snikchcsel és Malus Darkblade-del.