Hellpoint

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: TinyBuild, Fejlesztő: Cradle Games
Dark Souls az űrben.
Értékelés: 6.0

Ingyen vihető a Hellpoint a GOG-on

Az E3-lázat meglovagolva elindította a nyári vásárát a GOG, ahol szokásához híven nem csak hatalmas leárazásokkal, hanem egy ingyenes játékkal is kedveskedik az érdeklődőknek. Ezúttal a Hellpointot zsákolhatjuk be bérmentve.

Száznál is több játék jön idén a Stadiára

Noha a Stadiának továbbra sem gördül simán a szekere, a Google-nél nem tettek le a szolgáltatás kínálatának bővítéséről. 2021 során száznál is több játékot várhatunk, és azt is bejelentették, melyik kilenc jön legközelebb.

Hellpoint - februárban befut a Switch-verzió

Véget érni látszik a több mint féléve tartó huzavona a Hellpoint Nintendo Switchre szánt átirata kapcsán. A hibridkonzolra optimalizált port február végén érkezik - még egy gameplay előzetest is kaptunk hozzá!

Nem hagyja ki a next-gent a Hellpoint sem

A Cradle Games science-fiction soulslike-ja sem akar lemaradni az újgeneriációs konzolokról. Habár a Nintendo Switch-változatra is várnunk kell még, de jövőre a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en is bejárhatjuk az Irid Novo űrállomást.

Launch traileren a Hellpoint

A Hellpoint egy jókora csúszás után végre a boltok polcaira kerül a mai napon, így meg is kaptuk hozzá a launch trailert. Egy kellően látványos CGI-videóval hangolnak minket a sci-fi kalandra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A július vége sem múlik el nagyobb megjelenések nélkül. Lecsaphatunk a Destroy All Humans! remake-jére, befut végre a Maid of Sker és a Hellpoint, a Blightbound és a Grounded pedig megkezdi az early accesst.

Hellpoint - késik a Switch-változat

Már csak kereken egy hetet kell várnunk a Hellpoint megjelenéséig, úgy tűnik azonban, hogy a Nintendo Switchre szabott port a vártnál nagyobb falatnak bizonyult. A hibridkonzolon csak később vehetjük kézbe a kegyetlen sci-fi játékot.

Új megjelenési dátumot kapott a Hellpoint

A Cradle Games sci-fis soulslike-ja már áprilisban megjelent volna egy koronavírus nélküli világban, de aztán végül halasztás áldozatává vált. Most végre pontos időpontot kaptunk az új megjelenéshez - nem is kell olyan sokat várni rá.

Demógarmadát hoz Xboxra a Summer Game Fest

Az egész nyarat lefedő Summer Game Fest az Xbox One-felhasználókat sem kíméli. Július végén számtalan demóval várja az érdeklődőket, amelyek jelentős része még megjelenés előtt álló játékokhoz tartozik.

Késik a Hellpoint is

Mi már szinte teljesen felkészültünk arra, hogy belevethessük magunkat a hátborzongató soulslike-kalandokba, de úgy tűnik, hogy a koronavírusnak köszönhetően néhány hetet még várnunk kell erre.

Ingyenes sztorikiegészítőt kapott a Hellpoint

Az áprilisban megjelenő Hellpoint készítői elérhetővé tettek egy ingyenes kiegészítőt, amely a játék első demójának pályáját eleveníti fel ismét. Ha valaki még nem tudja, mit gondoljon a Hellpointról, most belekóstolhat.

A Hellpoint áprilisban engedi ki a kozmikus rémeket

A Dark Souls játékmechanikáira épülő, sci-fi környezetben játszódó akció-RPG válogatott kozmikus szörnyeket ígér, akikkel a harcot ugyan nehezíti a dinamikusan változó környezet, de egy barát mindig az oldalunkon lehet a rémek ellen.

Hellpoint - verd le az okkultizmust!

Lassan beindul az idei PAX East, és a rendezvényre tervezett bemutatók is szállingózni kezdenek. Az első ilyen fecske a kanadai Cradle Games sci-fi akció-RPG játéka, a Hellpoint.

Előkerült a Hellpoint, jövőre megjelenés

Bő egy éve hallottunk utoljára a Cradle Games sci-fi akció-RPG-jéről, amely egy titokzatos űrállomáson játszódik, egy hatalmas kataklizma után. A Hellpoint játékmenetét a Dark Souls ihlette, az új trailer pedig bővelkedik harcokban.

Kipróbálható a Hellpoint

A kanadai Cradle Games a Kickstarteren szedte össze a pénzt a Hellpointra, mely a Souls-játékok nyomdokaiba lép. A címhez most érkezett egy demó, melyet azonnal tölthettek is a Steamről.

Hellpoint - osztott képernyős Dark Souls az űrben

A kanadai Cradle Gamest megihlették a Souls-játékok, és hasonló koncepcióban gondolkodnak új játékuk esetében is, igaz, sci-fi környezetben. Ami mégis kiemeli a Hellpointot a tömegből, az az osztott képernyős mód.