Need for Speed: Payback

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Ghost Games
Idén sem maradtunk új Need for Speed nélkül.
Értékelés: 6.0

Íme, a PlayStation Plus októberi kínálata

Mindjárt itt az október, és ennek örömére a Sony nem is titkolja tovább, hogy melyik játékokat teszi ingyenesen letölthetővé a PlayStation Plus előfizetőinek a hónapban. Száguldozás és vérszívás vár minket az ősz közepén.

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.

Újra a Criterion készíti a Need for Speed-játékokat

Hét év után a Need for Speed-széria újra visszakerül a Hot Pursuit és a Most Wanted készítőihez: a Criterionhoz. Ezzel együtt a 2013 óta a sorozaton dolgozó Ghost Games munkatársait mérnöki teendőkhöz sorolják át.

Need for Speed: Payback - indul az online bandázás

Ma érkezik a Need for Speed: Payback legújabb frissítése, amely egyebek mellett az Alldrive: Hangout játékmódot is élesíti. Ez lehetővé teszi, hogy a barátainkkal együtt autózhassunk szabadon a városban.

Need for Speed: Payback - barangolás a barátokkal

Rövid bejelentéssel köszöntötte a Need for Speed-csapat az újévet: az idei esztendő során régóta várt fícsörrel bővül a Need for Speed: Payback, érkezik az Online Free Roam mód!

2017 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Immár hagyomány, hogy az évzáró cikksorozatunkat a legolvasottabb anyagaink listájával rúgjuk be. Idén sincs ez másképp, először a tíz legolvasottabb hírünket osztjuk meg veletek!

NFS: Payback - holnap jön az ingyenes frissítés

Holnap kapja meg első komolyabb tartalmi kiegészítését a Need for Speed: Payback. A Speedcross címre keresztelt csomag új eseménysorozatot, járgányokat és sok más finomságot tartalmaz majd, teljesen ingyen.

Amerikai toplista: tarolt a Call of Duty: WWII

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group a novemberi jelentését. A játékeladásokat az új Call of Duty uralta, míg a konzoloknál a PlayStation 4 győzött ezúttal.

Csökkentik a loot boxok jelentőségét a Paybackben

A loot boxok körüli mind hevesebb viták kereszttüzében az EA mérsékli a Need for Speed: Payback játékosainak ráutaltságát a valódi pénzért kiváltható szintlépésre és járműfejlesztésre.

Brit toplista: nem talált legyőzőre a CoD: WWII

Ahogy az várható volt, a megjelenését követő második héten sem talált legyőzőre a Call of Duty: WWII, ráadásul a másik két dobogós sem változott, csak felcserélődtek a pozícióik.

Nem fogadták valami jól az új Need for Speedet

Két nap múlva bepattanhatunk egy Porsche 918 Spyder volánja mögé, és a rendőröket faképnél hagyva eredhetünk a rosszarcúak nyomába. Egészen izgalmasan hangzik, az első kritikák mégsem túl acélosak az új NFS kapcsán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.

Launch traileren a Need for Speed: Payback

Az EA és a Origin Access előfizetői már javában játszhatnak a Need for Speed: Payback próbaverziójával, de a teljes változat startja sincs messze. Az EA egy hatásosan összerakott launch trailerrel hangolódik a premierre.

Need for Speed: Payback - holnap megnyílik a trial

Az EA újra megerősítette, hogy holnaptól PC-n és Xbox One-on elérhetővé válik a játék tíz órát felölelő próbaverziója. Ez a lehetőség az Origin Access- és EA Access-előfizetők kiváltsága lesz.

Szép hosszú az új Need for Speed autólistája

Hamarosan mindenki volán mögé pattanhat a legújabb Need for Speedben, ennek örömére pedig az EA lerántotta a leplet a játék teljes autólistájáról. A névsor összesen 74 járgányt tartalmaz, tehát a mennyiségre nem lehet panaszunk.

Ismerős arcok a Need for Speed: Paybackben

Pár új screenshot látott napvilágot a hamarosan megjelenő Need for Speed-játékról. Az új képeken egy régről ismerős csapat autói mutatkoznak meg, egy korábbi részben már keményen megkeserítették a dolgunkat.

Need for Speed: Payback - sztoritrailer érkezett

Egy hónap múlva ilyenkor bepattanhatunk a volán mögé és a rosszfiúk nyomába eredhetünk a Need for Speed: Paybackben. A játék történetéről eddig nem sokat tudhattunk, de az EA-nek köszönhetően most beleleshetünk.

Kikapcsolható a töréslassító kamera az új NFS-ben

Sok gameplay felvétel került már ki a nyilvánosság elé a hamarosan érkező Need for Speed: Paybackről, most azonban egy eddig nem látott újdonságot árultak el a fejlesztők a játékkal kapcsolatban.

Need for Speed: Payback - üdv Fortune Valley-ben!

A Need for Speed: Payback is nyitott világgal várja a játékosokat, a játék új trailere pedig épp Fortune Valley-re fókuszál: kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy hol kell majd versenyeznünk, és abból is, hogy milyen tennivalókkal üthetjük el az időt.

Ilyen gép kell a Need for Speed: Paybacknek

Az imént az Electronic Arts közzétette, hogy milyen gép szükséges a Need for Speed: Payback futtatásához. A bejelentés fájó hiányossága, hogy a 4K-felbontáshoz szükséges konfiguráció kimaradt belőle.