EA Sports UFC 3

PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Electonic Arts, Fejlesztő: EA Sports
Harmadik alkalommal MMA-zhatunk az EA zászlaja alatt.
Értékelés: 7.5

2030-ig maradhatnak az EA-nél a UFC-jogok

Az Electronic Arts bejelentette, hogy sikerült meghosszabbítania a megállapodását az NHL-lel és a UFC-vel is. Az utóbbi kapcsán egy érdekes konkrétumra is fény derült, eszerint 2030-ig a kiadó szállíthatja a UFC-játékokat.

Úgy néz ki, készül az EA Sports UFC 4

Persze még semmi sem biztos, de a jelek szerint jó esély van rá, hogy a jövő heti EA Play egyik meglepetéscíme az EA Sports UFC 4 lesz. Erről egy PlayStation Network-szivárgás árulkodik egyelőre.

Brit toplista: csúcsra tört a GTA V

A toplista első pozícióját ugyan a Grand Theft Auto V szerezte meg, a hét legnagyobb győztese egyértelműen a Blood & Truth lett, mivel a PS VR-játék a második héten is a lista elején végzett.

Amerikai toplista: rekorder lett a Nintendo Switch

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group a februári helyzetjelentését. A Nintendo Switch első éve rendkívül sikeres volt, időarányosan az USA legjobban fogyó konzoljáról beszélhetünk.

Remek januárja volt az amerikai játékpiacnak

2011 óta nem volt ilyen jó januárja az amerikai játékpiacnak, mint most. A Switch még mindig szárnyal, és az is jót tett a számoknak, hogy több izmos cím is érkezett a hónapban.

Brit toplista: élen nyitottak a kolosszusok

Remek rajtot vett a Bluepoint Games jóvoltából felújított Shadow of the Colossus. A PlayStation 4-exkluzív kaland egyből az élen kezdett, ráadásul a 2006-ban megjelent PS2-es eredeti rajtjánál is jobban indított a játék.

Brit toplista: még mindig vezet a Monster Hunter

Egyik új belépő sem tudta megszorongatni a Monster Hunter Worldöt a brit játékeladási toplistán, így továbbra is a Capcom szörnyvadászós címe vezeti azt. A Dragon Ball FighterZ már nem tudta így tartani magát.

Megjelent az EA Sports UFC 3

Tegnap óta vásárolható meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra az EA Sports UFC 3. Ha MMA-rajongó vagy, és még nem csaptál le a játékra, az Electronic Arts egy dicséretekkel teletömött launch trailerrel igyekszik meggyőzni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések nélkül. Az MMA-rajongók az EA Sports legújabb játékában élhetik ki magukat, de azok is megtalálják a számításukat, akik Final Fantasy-karakterekkel bunyóznának inkább.

Ilyen lesz a karriermód az EA Sports UFC 3-ban

A sorozatban elsőként komoly döntéseket kell hoznunk az EA Sports UFC 3 karriermódjában. Nem mindegy, milyen promóciós szerződéseket kötünk, de ha okosan választunk, még több rajongót és pénzt szerzünk.

Illegális UFC-közvetítéssel lett a Twitch sztárja

Egy leleményes streamer UFC-videojátéknak álcázva közvetített egy valódi pay-per-view meccset, miközben egy kontrollert nyomkodva úgy tett, mintha játszana. És ezzel meg is úszta a dolgot.
  • Írta: bobzenub
  • 2 komment

Ma még kipróbálható az EA Sports UFC 3

December 4-ig tart az EA Sports UFC 3 nyílt bétatesztje Xbox One-on és PlayStation 4-en, így első kézből próbálhatod ki a ketrecharcos anyag új részét. Beleérve az új animációs technológiát is.

Dátum és trailer is érkezett az EA Sports UFC 3-hoz

Eddig csak azt tudtuk, hogy készül a legújabb UFC-játék, az EA Sports UFC 3, és hogy valamikor a jövő év elején fog megjelenni. A mai nap viszont elárulta az EA, hogy 2018. február 2-án érkezik a program, melyhez egy friss trailer is érkezett.

A jövő év elejére ígérik az EA Sports UFC 3-at

Újabb játékkal bővült az Electronic Arts megjelenési naptárja az aktuális pénzügyi évet illetően. Az EA Sports UFC 3 a jövő év első negyedében érkezik, és egyelőre egyedüli induló az időszakban az EA részéről.