Far Cry 5

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
Amerikai helyszínen folytatódik a Far Cry-sorozat.
Értékelés: 8.5

Ingyen játszható lesz a hétvégén a Far Cry 5

Joseph Seed és az általa vezetett Eden's Gate fanatikusokból álló közössége veszélyt jelent a világ jelenlegi rendjére. Holnaptól kezdve egészen jövő hét hétfőig ingyen magunkra vállalhatjuk a feladatot, hogy megállítsuk őket.

E3 2021: Főgonoszok leszünk a Far Cry 6 DLC-iben

Úgy tűnik, szép lassan minden érdekességre fény derül a ma esti Ubisoft Forward bejelentései kapcsán: most például azt tudtuk meg egy idő előtt élesített reklámnak hála, hogy az előző részek főgonoszait alakítjuk majd a Far Cry 6 DLC-iben.

E3 2021: Itt az első kép a Splinter Cell-animéről

A Ubisoft több projekten is együtt dolgozik a Netflixszel, így várható volt, hogy valamiképp képviselteti magát a Geeked Weeken. Végül három közös alkotásról esett szó, amelyek közül az egyik a tavaly bejelentett Splinter Cell-anime.

Próbahétvégén a Far Cry 5 és a Darkest Dungeon

Mind a Steamen, mind a Uplayen találhatunk ingyenes szórakozást az előttünk álló hétvégére. A Ubisoft a Far Cry-sorozat ötödik részét teszi játszhatóvá néhány napra, míg a Steamen a Darkest Dungeon sötét kazamatáiban barangolhatunk.

Nagyon jó évet zárt a Ubisoft

A Ubisoft is megtartotta éves pénzügyi beszámolóját, a francia kiadónak pedig nincs oka a panaszra, mert nagyon sikeres esztendőt tudhat maga mögött. A jövőre nézve sincs okuk az aggodalomra, több új projekttel is készülnek.

Van még AAA-kategóriás játék a Ubisoft tarsolyában

Nem csupán a Ghost Recon: Breakpoint lesz a Ubisoft egyetlen nagy dobása a közeljövőben. A francia kiadó további három AAA-kategóriás címen dolgozik, melyek még az aktuális üzleti évben megjelennek.

Ezek voltak a Steam legkelendőbb játékai 2018-ban

Már hagyománynak számít, hogy a Valve minden év végén összeállítja a legkelendőbb játékok listáját a Steamen. Ezúttal sem kapunk pontos számadatokat, és nem csak a 2018-ban megjelent címek kerülhettek fel rá.

TGA 2018: Jön a Far Cry: New Dawn - frissítve!

A Ubisoft is ott lesz a péntek hajnalban zajló The Game Awardson, és nagyon úgy tűnik, hogy leleplezik az új Far Cryt! Az első teaser videó alapján egy spin-off vagy a Far Cry 5 posztapokaliptikus folytatása is szóba jöhet.

Elindult a Steam őszi vására

Kezdetét vette a Steam évről-évre visszatérő őszi akciója, mely során november 27-ig nemcsak több ezer játékra tehetjük rá a kezünket komoly kedvezményekkel, de még a Steam Awards jelöltjeire is szavazhatunk.
  • Írta: sirdani
  • 8 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Far Cry 5 - érkeznek a zombik!

Az élőhalottak mindig is aranybányaként funkcionáltak a szórakoztatóipar számára, így most eljött az idő, és beeszik magukat a Far Cry 5-be is. Érkezik a Dead Living Zombies DLC, ahol az agyatlan lövöldözésben mégiscsak az agyé lesz a főszerep.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

Far Cry 5 - támad a Mars!

A héten mutatkozik be a Far Cry 5 következő letölthető kiegészítése, a Lost on Mars, amiben jó messzire kerülünk Hope County farmjaitól, hiszen a helyszín ezúttal a vörös bolygó lesz.

Far Cry 5 - jövő héten a Marsra megyünk

Hamarosan megérkezik a Far Cry 5 második DLC-je, amely a vörös bolygóra szólítja a játékosokat. Hurk és Nick Rye mellett ezúttal egy idegen fenyegetéssel nézünk szembe, célunk, hogy megakadályozzuk a marslakók támadását.

Far Cry 5 - fotómódot hozott a legújabb frissítés

Megérkezett a Far Cry 5 - szám szerint nyolcadik - frissítése, amely az egyjátékos mókát fotómóddal bővíti ki, illetve az Arcade pályaszerkesztőt is egy halom új elemmel vértezi fel. Ne feledjük, ebben a hónapban jön a következő DLC is!

Far Cry 5: Hours of Darkness - irány a dzsungel!

A Far Cry 5 vietnami háborúba repítő DLC-je már elérhető a szezonbérletesek számára. Ha hiányoltad a dzsungelt a Montanában játszódó alapjátékból, akkor most tutira jól jársz. Csekkold a launch trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Miközben kapkodjuk a fejünket az E3-at megelőző teaserrengetegben, ne feledkezzünk meg a következő napok játékmegjelenéseiről sem! Szerencsére kellemesen sűrű lesz a felhozatal.

Brit toplista: vébélázban égnek a játékosok is

A szokásosnál is jobban pörögtek a FIFA 18 eladásai, a masszív leárazások, a közelgő focivébé és az idevágó ingyenes kiegészítés megtették a hatásukat. Újra élen az EA Sports játéka!

Júniusban jön a Far Cry 5 első DLC-je

Június első hetében mutatkozik be a Far Cry 5 első megjelenés utáni extra tartalma, a Hours of Darkness. A csomag főhőse Wendell Redler lesz, akivel Vietnamban teszünk majd egy kitérőt.

Amerikai toplista: a God of War vitte az áprilist

Hasonlóan a brit piachoz, Kratos az Egyesült Államokban sem talált legyőzőre áprilisban. A legkeresettebb konzol a PlayStation 4 lett az NPD Group legfrissebb jelentése szerint, a hardveres eladások 15 százalékkal nőttek.

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.