The Crew 2

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Ivory Tower
A Ubisoft online versenyekre kihegyezett autós mókája új részt kapott.
Értékelés: 7.5

E3 2021: Futottak még a Ubisoft Forward adásán

A Ubisoft természetesen a már jelenleg piacon lévő játékairól sem feledkezett meg. Lássuk, hogyan alakul a For Honor, a The Crew 2, a Trackmania és a Brawlhalla jövője! Ja, és a stúdió filmes divíziója is megrebegtette a szárnyait.

Ezekkel gazdagszik januárban a PlayStation Now

A Sony 2021-ben sem feledkezik el egyre csak bővülő előfizetéses szolgáltatásáról. A PlayStation Now januárban három játékkal gazdagodik, amelyekben az utakon, a Marson vagy egy steampunk jégkorszakban kell bizonyítanunk, mit tudunk.

Ezek voltak még a Ubisoft Forwardon

Tegnap este beszámoltunk a Ubisoft Forward lényegesebb bejelentéseiről, de számos régebbi és új, de kisebb játék is képviseltette magát a műsoron, valamint az azt megelőző pre-show-n. Ezek gyűjteménye következik itt.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Futottak még a Ubisoft Forward műsorában

A tegnap esti Ubisoft Forward fontosabb bejelentéseit már kimazsoláztuk nektek, most pedig következzenek a műsor, illetve a pre-show apróbb infómorzsái és látnivalói. Egyetlen összeállításban találjuk őket.

The Crew 2 - a héten ingyenes a verseny

A Ubisoft jóvoltából december 8-ig ingyenesen szánthatjuk az aszfaltot, a habokat, vagy a fellegeket a The Crew 2-ben PC-n. Akit sikeresen beránt a játék, az ráadásul egy jókora leárazással szerezheti be azt.

The Crew 2 - jönnek a németek!

Januárban a német gyártóké lesz a főszerep a The Crew 2 világában. A következő "Vehicle Drop" két 2016-os járgánnyal bővíti a játékot. Lássuk, hogy fest a BMW M6 GT3 és a Mercedes-Benz GLC 4Matic Coupé!

Ingyen játszható a hétvégén a The Crew 2

Az egész Egyesült Államokat átutazhatod a Ubisoft nyitott világú versenyjátékában - mindegy, hogy földön, vízen vagy levegőben teszed. A The Crew 2 mától egészen vasárnapig ingyen kipróbálható PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Roncsderbivel bővül a The Crew 2

Zúzósnak ígérkezik a december az arcade versenyjátékok rajongóinak! Érkezik a The Crew 2 régóta ígérgetett PvP-játékmódját tartalmazó frissítése roncsderbivel, vadonatúj járgányokkal és a romboláshoz tökéletes pályákkal.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Ingyenes lesz a hétvégén a PC-s The Crew 2

A The Crew 2 semmi esetre sem nevezhető az év játékának, mind kritikailag, mind pedig a játékosok értékelése alapján megosztó alkotás lett. Most a Ubisoft egy ingyenes hétvégével igyekszik megtolni a játék szekerét.

GC 2018: The Crew 2 - ingyenes frissítés jön

A kölni rendezvény során a Ubisoft bejelentette, hogy szeptember végén érkezik a The Crew 2 első nagyobb frissítése, amely számos új kihívással, járművekkel és eseményekkel borzolja a kedélyeket. Trailer is van róla.

Brit toplista: visszatért a No Man's Sky!

Bár a top 10-be nem sikerült beférnie a Hello Games nagy frissítésen átesett űroperájának, azért a 12. helyet megcsípte. Az élen nincs változás, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyra nincs ellenszer.

Brit toplista: Crash az élre pörög

A végül több platformra is megjelent Crash Bandicoot N. Stane Trilogy lett az eheti brit bestseller. A FIFA 18 egy helyet csúszott, így visszakerült a dobogó legalsó fokára, az ezüstérmet pedig a The Crew 2 vihette el.

Hibásan startolt PC-n a The Crew 2

Ma jelent meg a Ubisoft versenyjátéka, de úgy látszik, aki a Steamen vette meg a The Crew 2-t, rosszul járt. A Uplayjel való párosítás nem megy simán, a felhasználók el sem tudják indítani a játékot. A fejlesztők már tudnak róla.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű játékfelhozatallal zárul a június, de annyi baj legyen, legalább lesz mivel játszanunk, ha megint rosszra fordulna az idő. A hét fő attrakciója a The Crew folytatása, ahol már a földön, a vízen és a levegőben is versenyezhetünk.

Egész hétvégén tesztelhető a The Crew 2

Elstartolt a The Crew 2 nyílt bétatesztje. Egészen június 25-ig játszhattok a hónap végén érkező versenyjátékkal, ahol az autók mellett akár repülővel, csónakkal, vagy motorral is átszelhetitek Amerikát!

E3 2018: A Ubisoft bejelentései egy helyen

Este tízkor vette kezdetét a Ubisoft E3-as konferenciája, amit utána kapásból két másik show követett. Könnyen lehet, hogy a reggeli hírforgatagban csak kapkodtad a fejedet, azonban aggodalomra semmi ok: összefoglaltuk az újdonságokat.

E3 2018: Nyakunkon a The Crew 2 nyílt bétatesztje

Igaznak bizonyultak a korábbi feltételezések, még ebben a hónapban lezavarják a The Crew 2 nyílt bétatesztjét PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A Ubisoft E3-as műsorában levetített előzetes a próbaváltozat tartalmaira koncentrál.

E3 2018: Nézd vissza a Ubisoft konferenciáját!

A The Division 2-re gerjedsz, vagy az ókori Görögországban játszódó Assassin's Creedre? Belenéznél már a Beyond Good & Evil 2-be? Akkor jó hírünk van: a Ubisoft expós fejtágítása este 10-kor kezdetét veszi. Itt lehet nézni.

The Crew 2 - mi várható a premier után?

A megjelenés után is rendszeresen frissül majd a The Crew 2, 2019 januárjáig minden hónapban két új járművet kapunk, és a szezonbérlet birtokában egy héttel korábban csaphatunk le rájuk. Ezenkívül új játékmódok is várhatóak.

Megérkezett a The Crew 2 gépigénye

A Ubisoft mindent megtesz, hogy a PC-játékosok nyeregben érezzék magukat a The Crew 2-ben. Az engine remekül skálázható, így minden konfiguráció tulajdonosa megtalálja a számítását. A beugrószint is egészen baráti.