WRC 7: FIA World Rally Championship

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Bigben Interactive, Fejlesztő: Kylotonn Entertainment
Idén sem maradtunk WRC-játék nélkül.
Értékelés: 7.5

A Bigben megvette a V-Rally 4 fejlesztőjét

A brit kiadó felvásárlós kedvében van egy ideje: miután övé lett idén a Cyanide és az Eko Software, a minap a V-Rally 4 és a WRC 7 fejlesztőjét, a Kylotonn Racinget vásárolta fel. A pontos árat nem ismerjük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár fél szemmel már az októberi játékfelhozatallal szemezünk, a következő napokban is akad néhány megjelenés, amit nem szeretnél kihagyni. Lássuk, milyen játékok érkeznek a héten!
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

WRC 7 - a megjelenés mellé új trailer dukál

A mai napon került fel a boltok polcaira a WRC 7, és ennek apropóján egy launch trailerrel örvendeztettek meg minket a készítők. A videóban felbukkan szinte az összes kocsi, és több pálya is.

WRC 7 - Argentínába és Korzikára látogatunk

A Kylotonn csapata az elmúlt napokban két új gameplay videót tett közzé a WRC 7-ről. Mindkettőben Stéphane Lefebvre raliversenyző Citroënjét irányítjuk az argentin és a korzikai szakaszon. Ígéretes!

WRC 7 - ütős Porschét kapnak az előrendelők

Miután a német autógyár és az EA kollaborációja véget ért, más versenyjátékokban is feltűnhetnek a Porschék. Igen, még a WRC 7-ben is, bár esetünkben egy előrendelői DLC-ről van szó. Most ti is megnézhetitek közelebbről.

WRC 7 - száguldás egy Ford Fiestával

A jövő hónapban startol el az idei rali-világbajnokságot feldolgozó WRC 7. A Kylotonn csapata zsinórban harmadszor próbálkozhat, reméljük, ezúttal emlékezetes alkotást tesznek le az asztalra! Az új videó ígéretes.

WRC 7 - csapatás egy Citroën C3-mal

Habár idén eléggé telített a ralijátékok piaca, a Kylotonn csapata ősszel elhozza a hivatalos WRC-licenccel rendelkező videojátékot is. Ezúttal egy új Epic Stage-be nézhetünk bele egy Citroën C3-mat vezetve.

Most ősszel jelenik meg a WRC 7

A Kylotonn rendezője, Alain Jarniou a Red Bull-lal folytatott beszélgetés során hivatalosan is megerősítette, hogy idén is lesz WRC-játék. A WRC 7 a tervek szerint valamikor az ősz folyamán jelenik majd meg.