FIFA 18

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: EA Sports
Természetesen 2017-ben sem maradtunk FIFA-játék nélkül.
Értékelés: 7.5

Nagyon bízik az Anthem teljesítményében az EA

Az elmúlt negyedévben szárnyaltak a digitális csatornák az EA-nél - derült ki a kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből. Így a cég nagy reményeket táplál a BioWare következő üdvöskéje felé.

Az EA nem távolítja el Belgiumban a loot boxokat

Folytatódik a loot boxok körüli kavar, az Electronic Arts ugyanis úgy döntött, nem tesz eleget a belga kormány felszólításának, és nem távolítják el az ott forgalmazott játékokból a loot boxokat.

260 millió eladott példánynál jár a FIFA-sorozat

Közeledik a FIFA idei felvonásának a megjelenése, ezért az Electronic Arts összegyűjtötte, hogy az elmúlt 25 évben milyen eredményeket ért el a sorozat. Döbbenetes számok.
  • Írta: Shifty
  • 5 komment

Brit toplista: Crash ismét az élvonalban

Továbbra is vezeti a brit eladásokat a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, amelyet ezúttal szorosan követ a Jurassic World Evolution. A vébéláz pedig továbbra sem hagyott alább - ezen a héten is a FIFA 18 vitte a bronzérmet.

Brit toplista: Crash az élre pörög

A végül több platformra is megjelent Crash Bandicoot N. Stane Trilogy lett az eheti brit bestseller. A FIFA 18 egy helyet csúszott, így visszakerült a dobogó legalsó fokára, az ezüstérmet pedig a The Crew 2 vihette el.

Brit toplista: élre tört a Mario Tennis Aces

Megjelenése hetén remek rajtot vett a Mario Tennis Aces, így a múltkor az élre visszatért God of War ismét legyőzőre talált. Kratos ezúttal csak a bronzérmet érő helyig jutott, mert a dobogó második fokát a FIFA 18 szerezte meg.

Brit toplista: Kratos visszatért az élre

A brit toplista rendkívüli mértékben átalakult múlt hét óta; a God of War ismét képes volt megszerezni az első helyet, illetve jócskán akadtak olyan címek is, melyek tíznél is több helyet léptek felfele a listán.

Brit toplista: tarolt a Vampyr

Hiába tombol múlt hét óta az E3-láz, a brit vásárlókat ez nem feltétlenül hatotta meg, így a Vampyr megjelenésének alkalmából bátran a pénztárcájukba nyúltak. A Dontnod vérszívós kalandja egyből az élen nyitott.

Brit toplista: vébélázban égnek a játékosok is

A szokásosnál is jobban pörögtek a FIFA 18 eladásai, a masszív leárazások, a közelgő focivébé és az idevágó ingyenes kiegészítés megtették a hatásukat. Újra élen az EA Sports játéka!

Tölthető a FIFA 18 ingyenes vébéfrissítése

Tegnap óta tölthető le a FIFA 18 ingyenes vébéfrissítése, amelynek hála a tornára kijutott harminckét csapattal és még további tizenhét válogatottal küzdhetünk a világbajnoki címért.

Brit toplista: Kratos még mindig megállíthatatlan...

Újabb hét telt el, és a God of War még mindig vezeti az Egyesült Királyság videojáték-eladási listáját. Második helyen a rendkívül erős hetet záró FIFA 18 végzett, melyet a Nintendo Switch-re készült címek követtek.

Úgy tűnik, az EA-nél landoltak a BL-jogok

Habár a FIFA 19 bejelentése még várat magára, nagyon úgy tűnik, hogy a Konami és az UEFA megállapodásának végével az EA Sportsnál landoltak a Bajnokok Ligája és az Európa-Liga jogai.

Jövő márciusban jelenik meg az Anthem

Hiába élt át kellemetlen heteket tavaly év végén az Electronic Arts, a loot box-botrány végül a bevételein nemigen hagyott nyomot. A befektetőknek tartott előadáson szó esett még az Anthemről és a Battlefield új részéről is.

Ingyenes frissítéssel készül a vb-re a FIFA 18

Júniusban rendezik Oroszországban a foci vb-t, és természetesen a FIFA 18 sem hagyhatja ki a jeles eseményt. Május végén egy ingyenes World Cup-frissítés érkezik a játékhoz. Máris mutatjuk a látnivalókat!

Brit toplista: harmadik hete élen a Far Cry 5

Harmadik hete nem talál legyőzőre a Far Cry legújabb felvonása, de ezúttal a dobogó második fokán sem történt változás. Hátrébb azonban már észrevehetünk kisebb mozgásokat, így térhetett vissza a legjobbak közé a Gran Turismo Sport is.

Brit toplista: még mindig vezet a Far Cry 5

A márciusi játékáradatot követően visszavettek a tempóból a kiadók. Új dobozos megjelenések híján a brit játékeladási toplistán sem történtek nagy változások, továbbra is vezet a Far Cry 5.

Brit toplista: mindent vitt a Far Cry 5

A húsvéti őrület sem tartotta vissza a brit vásárlókat attól, hogya pénztárcájukba nyúljanak. Olyannyira nem, hogy a Far Cry 5 nemcsak a franchise történetének, de az év első felének is legnagyobb nyitányát produkálta.

Brit toplista: élen a Burnout Paradise Remastered

Sikerült egy kicsit felrázni a brit játékeladási toplistát, két erős újonc is debütált az elmúlt héten. A szigetország játékosai aranyéremmel jutalmazták a Burnout-sorozat visszatérését.

Brit toplista: az élen változatlan a helyzet

Múlt héten nem nagyon volt igazán komoly megjelenés, és ez bizony a szigetország eladási listáján is nyomot hagyott, hiszen kisebb mozgolódásokat leszámítva nem sok változás történt az egy héttel ezelőtti felálláshoz képest.

Brit toplista: csak a hatodik lett a Metal Gear Survive

Hiába jelent meg nyomott áron, és hiába telt csendesen az elmúlt hét, csak a hatodik helyet tudta megcsípni a brit játékeladási toplistán a Metal Gear Survive. Az élen a FIFA 18 végzett.