A Way Out

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Hazelight
Ötletes kooperatív játék a Brothers atyjától.
Értékelés: 7.5

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.

Tovább szállingóznak az EA-játékok a Steamre

Nem lassít az Electronic Arts, és még több Origin-exkluzivitásban tartott játékát tolja át a Steamre, így lassan most már tényleg az összes EA-fejlesztés elérhetővé válik a Valve platformján is.

Az EA Playen bemutatkozik a Hazelight új játéka

A Brothers: A Tale of Two Sons és az A Way Out fejlesztői a nem hétköznapi játékaikról híresek, így már csak ezért is érdemes lesz péntek hajnalban figyelemmel követni az EA Play adását.

Az EA adja ki Josef Fares új játékát is

Korunk aktuális sztárrendezője, a filmekből a játékok világába vándorolt Josef Fares vadonatúj projektje felett is az Electronic Arts bábáskodik. Az A Way Out hárommillió példányban kel el, így a partneri kapcsolatuknak nincs akadálya.

Josef Fares: felesleges a játékidőn lovagolni

Az A Way Out rendezője, Josef Fares már többször is bizonyította, hogy igazi lázadó alakja ő a játékiparnak. Most épp a játékok játékidejével kapcsolatos kiadói és rajongói fenntartások kapcsán nyilatkozott egyet.

A Way Out - már egymillió példányon adtak túl

Sokan kíváncsiak voltak arra, milyen élmény lehet egy társunkkal megszökni egy szigorúan őrzött börtönből. Az A Way Out egy bűvös mérföldkövet ért el a minap - van mire büszkének lenniük a fejlesztőknek!

Vadonatúj játékon dolgozik az A Way Out alkotója

Ez gyors volt! Alig két hete jelent meg Josef Fares és stúdiója, a Hazelight játéka, az A Way Out, de a csapat máris belevágott a következő projektbe. Ezt maga Fares jelentette be a Twitter-oldalán.

Brit toplista: élen nyitott a Sea of Thieves

Játékmegjelenésben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött, a brit eladási toplistán hat új cím is feltűnt. Az persze már más kérdés, hogy ezek közül egyik sem robbantott kasszát.

Launch traileren az A Way Out

Pénteken kerül boltokba a Brothers: A Tale of Two Sons atyjának új játéka, az A Way Out. A premier apropóján megérkezett a launch trailer, amely bő egypercnyi ízelítőt ad a két főhős kalandjaiból.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.

6-8 óra hosszú lesz az A Way Out

Josef Fares épp nyugaton turnézik, hogy a helyi játéksajtónak promózza legújabb játékát, az A Way Outot. A GameSpotnak adott kiadós interjújában több kulcsfontosságú részletet is elárult a projektről.

A Way Out - tíz perc gameplay

A Polygon munkatársai már belenézhettek a Hazelight kooperatív akciójátékába. A börtönből való szökés még soha nem volt ennyire élvezetes - lesz itt harc, lopakodás, ugrándozás és autóvezetés is.

A Way Out - befejeződtek a munkálatok

Josef Fares, az A Way Out atyja bejelentette, hogy a minap véget értek a kooperatív mókára kihegyezett játék munkálatai. A megjelenés szűk egy hónap múlva várható PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

TGA 2017: Dátumot kapott az A Way Out

A korábbi hírekkel ellentétben nem kell 2019-ig várnunk a kooperatív akciójátékra, már március végén megkapjuk. A legjobb, hogy egy akcióval is kedveskednek a készítők, eszerint egy barátunk ingyen végigtolhatja velünk a kalandot.

Csak 2019-ben jön az A Way Out?

Kiszivárgott belsős anyagok alapján úgy néz ki, hogy az Electronic Arts idei E3-on bemutatott egyik izgalmas projektje, az A Way Out megjelenése még egy kicsit odébb van. Ha hinni lehet az anyagnak, akkor 2019-ben lesz a premier.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: A Way Out - csak barátokkal játszhatjuk

Az EA Playen mutatkozott be a Brothers: A Tale of Two Sons atyjának új játéka, az A Way Out. A játék szigorúan csak kooperatív módban lesz játszható, sőt most az is kiderült, hogy online matchmaking sem lesz.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

E3 2017: Ígéretes kooperatív cím a Brothers atyjától

Az EA műsorának legígéretesebb meglepetése az A Way Out volt, amely a Brothers: A Tale of Two Sons atyjának új játéka lesz. A kooperatív kalandban egy börtönből kell kiszöknünk úgy, hogy folyamatosan egymást segítjük a társunkkal.

E3 2017: Electronic Arts konferencia - LIVEBLOG

Este 9 órakor kezdődik az Electronic Arts sajtókonferenciája, amit a videós közvetítés mellett élőben blogolunk majd. A folyamatosan frissülő hírünkben azonnal eljutnak hozzád a bejelentések!

E3 2017: Itt nézheted vissza az EA konferenciáját!

Este 9 órakor veszi kezdetét az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciája. Ha élőben szeretnéd nézni a műsort, ne keress tovább, egy kattintás, és be is kapcsolódhatsz a videós közvetítésbe!