Ori and the Will of the Wisps

PC, Xbox One

Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Moon Studios
Ezúttal az ősz körül forog a történet.
Értékelés: 9.0

Itt nézheted vissza a mai Nintendo Direct Minit

Ezúttal egy több mint negyedórás Nintendo Direct Mini-streammel jelentkeztek a japánok, amelyben helyet kapott egy-két nagyobb bejelentés is - többek között megtudtuk, hogy rögtön két Monster Hunter-játék is készül Switchre.
  • Írta: Baloo
  • 0 komment

Felkarolt három stúdiót a Private Division

A Take-Two kisebb, általában indie játékok kiadásával foglalkozó leányvállalata, a Private Division három stúdióval kötött megállapodást. Az ő felügyeletük alatt készülhet a Moon Studios, a Roll7 és a League of Geeks következő alkotása.

Futottak még az Xbox Games Showcase-en

A külön szemlézett játékokon kívül is volt látnivaló az Xbox Games Showcase-en, azok ebben a cikkben fértek el. A műsorban bemutatott játékokban közös, hogy mindegyik része lesz az Xbox Game Passnek megjelenéskor.

Brit toplista: élen nyitott a Nioh 2

Most, hogy kicsit beindultak a játékmegjelenések, a brit eladási toplistán is akadnak érdekességek: a Nioh 2 például kapásból az élen kezdett, és ezt a pangó időszakot jellemzi, hogy még csak meg sem kellett erőltetnie magát.

Ismét mozgásban az Ori and the Will of the Wisps

A gyönyörű vizuális élménynek ígérkező metroidvania stílusú alkotás egy újabb gameplay felvételen tündököl, mellyel a bossfightok rejtette izgalmakba is belekóstolhatunk.
  • Írta: sirdani
  • 3 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalosan is búcsút mondhatunk az év eleji uborkaszezonnak, ütős exkluzívoknak örülhetnek ezen a héten a Microsoft és a Sony hívei egyaránt, de nem maradnak üres kézzel az indie gyöngyszemek vagy a japán érdekességek fanatikusai sem.

Felsorakoznak az Xbox Game Pass újabb játékai

A Microsoft elárulta, hogy milyen játékok érkeznek majd az Xbox Game Pass kínálatába a közeljövőben. Izgalmas hetek várnak ránk, elvégre egy first-party exkluzívnak is örülhetünk majd!

Így kezdődik az Ori and the Will of the Wisps

Jövő hónapban megérkezik az Ori and the Blind Forest folytatása, az Ori and the Will of the Wisps. Akit még mindig nem győztek meg az eddig látott videóanyagok, az most belenézhet a játék első 20 percébe.

Aranylemezre került az Ori második része

Öt év után újra visszatérhetünk Ori gyönyörű világába a Blind Forest folytatásában. A Will of the Wisps alcímű részre már nem kell sokat várnunk, a fejlesztése hivatalosan is befejeződött.

Akció-szerepjátékon dolgozik a Moon Studios

Egy, a napokban megjelent álláshirdetés szerint a metroidvania után az akció-szerepjátékok műfaját is "forradalmasítaná" az Ori-játékokat jegyző Moon Studios. A projekthez egy senior dizájnert keresnek éppen.

TGA 2019: Csúszik az Ori and the Will of the Wisps

Aggodalomra azonban semmi ok, kereken egy hónappal kell többet várnunk a játékra. Az új dátumot a The Game Awards során levetített előzetes végén leplezte le a Microsoft.

E3 2019: Februárban jön az Ori folytatása

Friss előzetest kapott az Ori and the Will of the Wisps, ami nem csak azt leplezte le, hogy kis hősünk hatalmas lényekkel is megvív majd a folytatásban, de azt is, hogy jövő februárban jelenik meg a játék.

E3 2019: Izgalmas lesz a Microsoft konferenciája?

Már csak hetek vannak hátra az idei E3 rajtjáig, és ahogy az lenni szokott, a következő hetekben a pletykák is megszaporodnak. A NeoGAF fórumán most egy masszív Microsoft-bejegyzés jelent meg.

16 új cím az Xbox Game Pass kínálatában

A szolgáltatás nagy dobása, a PlayerUnknown's Battlegrounds mellett további játékok landolnak a Game Passben az ünnepi szezon folyamán. Egészen pontosan 16 címről van szó, rögtön el is áruljuk, melyek ezek.

GC 2018: Új mód az Ori and the Will of the Wispsben

Ha nem csupán a sztorimódra szeretnél koncentrálni, bizonyára örülni fogsz, hogy az Ori and the Will of the Wisps világán különféle kihívásokat is teljesíthetünk. A Spirit Trials módban más játékosokkal versenyezhetünk.

E3 2018: Magyar felirattal jön a Forza és az Ori

Az Xbox Magyarország egy nagyszerű hírrel szolgált a hazai játékosoknak! Az E3-on bemutatott Forza Horizon 4 és az Ori and the Will of the Wisps már a megjelenéskor magyar felirattal kerülnek a boltok polcaira!

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Fejlesztői bemutatón az új Ori-játék

A tegnapi Microsoft-konferencián kiderült, mikor érkezik az Ori and the Will of the Wisps, most pedig meg tudjuk mutatni, milyen mozgás közben a zseniális Ori and the Blind Forest folytatása.

E3 2018: Jövőre jön az Ori and the Will of the Wisps

A Microsoft a nagyszínpadon is megmutatta az Ori and the Blind Forest folytatását - 2019-ben érkezik az Ori and the Will of the Wisps. A metroidvaniák szerelmesei ismét egy gyönyörű, kézzel rajzolt mesevilágban veszhetnek el.