Forza Motorsport 7

PC, Xbox One

Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Turn 10
A sorozat hetedik része már az Xbox One X-en is tiszteletét teszi.
Értékelés: 7.0

Búcsúzik a Forza Motorsport 7

A Turn 10 bejelentette, hogy a Forza Motorsport-sorozat legutóbbi felvonása az életciklusa végéhez ért, így szeptember közepétől nem vásárolhatjuk meg többé a versenyjátékot, és az Xbox Game Pass kínálatából is kikerül az anyag.

Ezek az Xbox Game Pass októberi újdonságai

Habár a Gold-előfizetők láttak már szebb ajándékcsomagokat is, az Xbox Game Pass frontján nem lesz okunk a panaszra. Összesen öt új játékot kapunk, mégis elég két szót mondanunk: DOOM Eternal.

Hot Wheels-autókkal bővül a Forza

A legújabb Forza-játékok is megkapják a saját Hot Wheels tematikájú DLC-jüket. A négy, apró játékautóra emlékeztető verdát mind a Forza Motorsport 7-ben, mind pedig a Forza Horizon 4-ben begyűjthetjük.

Forza 7 - időmérő futamok és átdolgozott drift

A Forza Motorsport 7 augusztusi frissítése rendesen belenyúl a Turn 10 versenyjátékába. A vadonatúj Time Attack játékmód mellett jócskán újra lett gondolva a pályán való driftelés is.

Tavasszal indul a Forza Racing Championship 2018

A Microsoft és a Turn 10 megerősítette, áprilisban elrajtol a 250 ezer dollár összdíjazású Forza Racing Championship 2018. A megmérettetésre bárki jelentkezhet.

Friss exkluzívokkal erősít az Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása nagyot lép előre: ezentúl minden Xbox One-exkluzív címet már a megjelenés napján megkapnak a tagok. Az első fecske a Sea of Thieves lesz március 20-án.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Brit toplista: élre tört a Gran Turismo Sport

Egészen nagy változások történtek a brit játékeladási toplistán az elmúlt héten. Kezdjük rögtön a legfontosabbal, miután a Gran Turismo Sport átvette a vezetést. Kérdés, hogy meddig tartja meg azt?

Brit toplista: a második helyen kezdett az új Forza

Gyengébb rajtot produkált a Forza Motorsport 7 az Egyesült Királyságban, mint a sorozat korábbi részei, de ez legyen a Microsoft legnagyobb problémája: nagyon úgy tűnik, hogy épp a Forza Horizon 3 terelte el a vásárlók figyelmét.

Frissítve: Forza 7 - változik a VIP-tagság

Holnap érkezik a Forza Motorsport 7, de az Ultimate Editonre csak péntekig kellett várnunk. A rajongók meglepődve vették észre, hogy a VIP-tagsággal járó előnyök már korántsem olyan értékesek, mint a legutóbbi rész esetében.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg kihevertétek a szeptembert, mert ha lehet, az október még durvább játékmegjelenéseket ígér! A héten az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, holnap érkezik a Forza Motorsport 7!

Forza Motorsport 7 - komoly gondok az előtöltéssel

A Microsoft Store-on keresztül már most előtölthető a Forza Motorsport következő felvonása. Az októberi rajtra való felkészülés viszont nem zökkenőmentes, a letöltés folyamata ugyanis több vásárlónál is csődöt mondott.

Forza Motorsport 7 - Halálos iramban-autókkal

A Forza Motorsport közelgő hetedik felvonása sem marad mentes a Halálos iramban járgányaitól, így ha az Ultimate vagy Deluxe Edition valamelyikét vásárolod meg, akkor ingyen hozzájuthatsz a legutóbbi rész tíz legjobb verdájához.

4K-s száguldozás a Forza Motorsport 7-tel

Ugyan még csak a demó elérhető a nagyközönség számára, a videomegosztókon már a teljes játékból is találni felvételeket. Az alábbi szűk húsz percben a játék intróját és egy kis gameplayt láthattok.

Hatalmas lesz a Forza Motorsport 7

Azt tudtuk, hogy a Forza Motorsport 7 a tartalmát tekintve minden eddigi résznél nagyobbra nőtt, most viszont az is kiderült, hogy nemcsak az elérhető autók száma, de a gigabájtoké is hatalmas lesz. Bónusztartalom: befutott a launch trailer is.

Aranylemezre került a Forza Motorsport 7

A Microsoft és a Turn 10 megerősítette, hogy aranylemezre került a Forza Motorsport következő felvonása. A premiert megelőzi majd egy kipróbálható demó, ami szeptember közepén gördül ki.
  • Írta: Shifty
  • 8 komment

GC 2017: Az új Super Mario a kiállítás legjobbja

Kihirdették a Gamescom szokásos díjátadójának győzteseit, összesen huszonhárom kategóriában versenyezhettek egymással a kiadók-fejlesztők, illetve a játékaik. A kiállítás legjobbja a Super Mario Odyssey lett.

GC 2017: 4K-s autókázás a Forza 7-ben

A Forza Motorsport 7-ről talán már mindent tudunk, amit tudnunk érdemes. A Gamescomra időzített előzetesek és különböző információk után itt az ideje, hogy autóba üljünk és száguldozzunk Dubai útjain.

GC 2017: Forza Motorsport 7 próbakör

Ha novemberben Xbox One X vásárlására adod a fejed, mi már tudjuk, mi lesz az a játék, amit biztosan mellé pakolsz majd a kosaradban. A Forza Motorsport 7 nemcsak látványban, de tartalomban is felülmúlja a konkurenciát.

GC 2017: Forza Motorsport 7 - PC-s demó, gépigény

A Turn 10 csapata pontosította a Forza Motorsport 7 korábban megszellőztetett gépigényét, így már tudjuk, hogy a konfigurációnktól függően milyen felbontásra és framerate-re számíthatunk. Lesz PC-s demó is.