The Evil Within 2

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Bethesda Softworks, Fejlesztő: Tango Gameworks
Folytatást kapott Shinji Mikami horrorjátéka.
Értékelés: 7.5

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.

2,2 millió feliratkozónál jár a PlayStation Now

Egy év leforgása alatt megduplázta az előfizetőinek a számát a Sony streamingszolgáltatása, a PlayStation Now, de továbbra is csak kullog a Microsoft-féle Xbox Game Pass nyomában.

E3 2019: Bejelentik a következő The Evil Withint?

A hétvégén a különböző konferenciákkal elrajtol az idei E3, így már a héten is számíthatunk vad pletykákra. Ezek sorát gyarapítja most az a felvetés, miszerint a Bethesda konferenciáján ott lesz a következő The Evil Within.

Durva nehézségi szintet kapott a The Evil Within 2

Abszolút dicsérendő a Tango GameWorks részéről, hogy a mai napig életben tartja a The Evil Within 2-t. Ha extra kihívást keresel, vagy pont ellenkezőleg, kicsit könnyíteni szeretnél a játékon, mindenképp jól jársz az új frissítéssel.

FPS-módot kapott a The Evil Within 2

Egy ingyenes frissítés keretében megérkezett a belső nézetes mód a The Evil Within 2 -be. A teljes kampányt végigjátszhatjuk így, nincsenek megkötések - még az is lehet, hogy könnyebben fogunk célozni az FPS-módban.

Megvannak a Steam Awards 2017 győztesei

Véget ért a Steam nem éppen szokványos díjkiosztója, ahol furábbnál furább kategóriákban szavazhattak a játékosok. A Cuphead zsebelte be a legtöbb elismerést, két díjat is hazavihetett.

Megérkezett a The Evil Within 2 demója

Nyakig benne vagyunk az ünnepi szezonban, a Bethesda pedig még több The Evil Within 2-n szeretne túladni, ezért egy kipróbálható változattal kedveskedett PC-n és konzolokon. A horrorjáték teljes első fejezetét játszhatjuk végig.

Amerikai toplista: októberben is a Switch győzött

Újabb remek hónapot zárt a Nintendo az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint. A kiotóiak szállították a két legkeresettebb konzolt októberben, és a Super Mario Odyssey is remek rajtot vett.

Brit toplista: élre tört a Gran Turismo Sport

Egészen nagy változások történtek a brit játékeladási toplistán az elmúlt héten. Kezdjük rögtön a legfontosabbal, miután a Gran Turismo Sport átvette a vezetést. Kérdés, hogy meddig tartja meg azt?

The Evil Within 2 - belső nézetben még ijesztőbb

Egy érdekes easter eggnek köszönhetően megtapasztalhatjuk, hogy mennyivel félelmetesebb a horrorjáték first-person nézetben, mint a külső nézetes kamerakövetéssel.

Brit toplista: jól rajtoltak az új érkezők

A múlt héten két új megjelenés is volt, amelyek mindegyike remek rajtot vett, hiszen a The Evil Within második felvonása és a Middle-earth: Shadow of War is felküzdötte magát a dobogós helyekre.

The Evil Within 2 - íme, az első 11 perc

Október 13-án, azaz most pénteken érkezik a The Evil Within 2, így már nem sok választ el minket a tömény rettegéstől. A következő gameplay video a játék első tizenegy percén vezet végig, így aki a vásárláson gondolkodik, óvatosan nézze!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk az októbert, egy percet sem pihenünk! A héten visszatérünk Középföldére, és Sebastian Castellanos nyomozót is elkísérjük egy beteg kirándulásra.

Íme, a The Evil Within 2 gépigénye

A Bethesda közzétette, hogy milyen géppel kell rendelkeznünk ahhoz, hogy részesei tudjunk lenni Sebastian kalandjainak a The Evil Within 2-ben. Kevesebb mint egy hét van a megjelenésig, ha kell, addig felturbózhatjuk a vasakat.

The Evil Within 2 - Theodore atya is színre lép

Friss, ropogós előzetest kapott a The Evil Within folytatása, amiben Sebastian Castellanos ezúttal eltűnt lánya után nyomoz. A most bemutatkozó Theodore atya is Lilyt keresi, csak nem éppen azért, amiért Sebastian.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

The Evil Within 2 - Sebastian nyomozni kezd

A sajtó képviselői nemrég lehetőséget kaptak, hogy idő előtt belekóstoljanak a Bethesda közelgő megjelenéseibe. A The Evil Within 2 is terítéken volt, az új, közel 40 perces ízelítőben minden benne van, amiről a sorozat szól.
  • Írta: Shifty
  • 3 komment

The Evil Within 2 - verseny az idővel

Sebastiannak a STEM különböző rémségei mellett egy másik fontos ellensége is akad: az idő, ami ezúttal sem a mi oldalunkon áll majd. A legújabb előzetes pontosan ezt mutatja most be.
  • Írta: Shifty
  • 9 komment

Ütős képeken a The Evil Within 2

Már csak bő egy hónap, és érkezik a The Evil Within második része, ennek örömére pedig néhány új képpel láttak el bennünket a fejlesztők. Azt eddig is tudtuk, hogy rettegésben nem lesz hiány, a látnivalók alapján viszont már most reszketünk.
  • Írta: gabeee
  • 7 komment

Tartogat még újdonságot a Bethesda az idei évre

Ahogy az lenni szokott, a Bethesda E3-as konferenciáján minden nagyobb projektről lehullt a lepel. Lehetséges azonban, hogy a The Evil Within 2-vel, a VR-játékáradattal és az új Wolfensteinnel még nincs vége az újdonságok sorának.

The Evil Within 2 - lecsap a kacagó kaszás

Vadonatúj, ötperces játékmenet-bemutatót kapott a The Evil Within folytatása. A friss felvétel az egyik komolyabb főellenfelet mutatja be, a hátborzongató és mindig kéjesen kacagó Guardiant.
  • Írta: Shifty
  • 6 komment