Age of Empires: Definitive Edition

PC

Kiadó: Microsoft Game Studios, Fejlesztő: Microsoft Game Studios
Húszéves minden idők egyik legjobb RTS-e, így nem csoda, hogy felújított változatot kap.
Értékelés: Nincs még értékelve

GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!

Még mindig roppant aktív az Age of Empires tábora

Sőt, a kreatív igazgató szerint a franchise havonta rendszerint több mint egymillió játékost vonz be úgy, hogy a legutóbbi teljes értékű rész megjelenése óta közel 15 év telt el. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő!

Bemutatkozott a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass hamarosan megkaphatja a saját változatát PC-n is, mégpedig több mint 100 játékos nyitókínálattal. A redmondiak emellett kezet nyújtanak a Steam felé is.

HWSW: "Az UWP egy katasztrófa"

Lázadoznak a vásárlók minden fórumon, nem működik az Age of Empires újra kiadott verziója. Hiába a sokéves reszelgetés, a Microsoft Store és az UWP alkalmazásplatform még mindig képtelen kezelni egy új játék rajtját.

Elérhető az Age of Empires: Definitive Edition

Egy igazi klasszikus RTS költözött a modern rendszerekre, teljes 4K-támogatással. Az Age of Empires: Definitive Edition már elérhető a Windows Store-ban, de később érkezhet a steames változat is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok, mi pedig szokás szerint listába gyűjtöttük a következő napok legfontosabb premierjeit. Szerencsére ezúttal is kövér a felhozatal, egyik platformon sem fogunk unatkozni.

Age of Empires: Definitive Edition - Xbox One-ra is?

Nyakunkon a felújított Age of Empires megjelenése, de úgy néz ki, a Microsoft eddig ügyesen titkolta, hogy a népszerű stratégiai játék nemcsak PC-re, de Xbox One-ra is megvásárolható lesz.

Februárban jelenik meg a felújított Age of Empires

Eredetileg tavaly októberben kellett volna bemutatkoznia az Age of Empires: Definitive Editionnek, de a húszéves legenda igényes újrázása végül több időt igényelt. A várakozásnak lassan vége, jövő hónapban jön a felújított kiadás.

Csúszik az Age of Empires: Definitive Edition

RTS-rajongók, van egy rossz hírünk! Mégsem jelenik meg idén az első Age of Empires felújított kiadása, így leghamarabb csak 2018 elején csaphattok le rá. Szerencsére a zárt bétatesztet kibővítik, így talán még előtte futhattok vele egy kört.

GC 2017: Ilyen lesz a definitív Age of Empires

A Gamescomon a Microsoft bejelentette az RTS negyedik részét, de azért ne feledkezzünk meg a húszéves előd felújított változatáról sem. Most 14 percig mozog az Age of Empires: Definitive Edition.

GC 2017: A Relic készíti el az Age of Empires IV-et

A Microsoft bejelentette, hogy folytatódik az Age of Empires-sorozat. A teljes értékű negyedik részt ráadásul nem más hozza össze, mint a zsáner egyik legjobbja, a Relic Entertainment.
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

GC 2017: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

Augusztus végén rendezik Európa legnagyobb gamer eseményét Kölnben. A Microsoft sem marad ki a tutiból: a gamescomos konferenciájukat az esemény nulladik napján tartják, és játszható lesz az Xbox One X.

E3 2017: Definitív kiadást kap az Age of Empires

Idén ünnepli huszadik születésnapját az Age of Empires-sorozat, ami egy különleges felújított változattal ünnepli ezt a jeles eseményt. A hajtás után trailert is találtok a definitív kiadásról.