Skull and Bones PC, PS5, XSX

Az Assassin's Creed IV: Black Flag után szabadon: kalózos játékon dolgozik a Ubisoft szingapúri stúdiója.
1712491200

A CD Projekt RED mostantól kvintupla-A játékokat fog készíteni

A cég vezető pénzügyi szakembere azzal poénkodott, hogy a kiadó játékai már nem is a kvadrupla-A játékokra, hanem a „AAAAA”-minőségre fogja helyezni a hangsúlyt.
1710925200

Jótékonysági kezdeményezés zajlik a Skull and Bones-ban

A Ubisoft kalózjátékában jótékonysági kezdeményezés van jelenleg, melynek támogatásával az igazi óceánokat menthetjük meg. Az esemény március 31-ig tart, azonban azok a játékosok is közreműködhetnek, akik csak az ingyenes próbaverziót használják.
1710784800

Európában is a Helldivers 2 volt a legkelendőbb februárban

Bár az angliai és az európai lista első ránézésre megegyezik, azért igenis vannak különbségek, főleg a Top 10 alsó szegmensében, illetve az alatt is volt némi mozgolódás.
1709910000

A Helldivers 2 volt februárban a legkelendőbb cím Nagy-Britanniában

Bár alapvetően csökkenő számokat hoz a szigetországban úgy a játék-, mint a konzoleladás, azért vannak egyéni sikerek. Nem minden friss megjelenés volt azonban olyan kelendő februárban.
1709636400

Máris alacsonyabb áron kínálják a Skull and Bones-t

A játék nem indított túl combosan, a csökkenő kereslet pedig a kínálaton is meglátszik. Több forgalmazó jelentős leárazásokkal próbálja vásárlása csábítani a játékosokat.
1709051400

A Black Flaghez térnek vissza a Skull and Bones-ban csalódott játékosok

A több mint tíz éves Assassin's Creed játék, aminek alapján eredetileg elindult a Ubisoft live-service játékának fejlesztése, most reneszánszát éli, és bár adatokkal csak a Steam szolgál, nem kizárt, hogy más platformokon is hasonló a helyzet.
1708855316

Skull and Bones teszt

A sok szerencsétlen körülmény kifogta a szelet a Ubisoft kalózos játékának vitorlájából, amivel az elmúlt 10 év fejlesztése során kellett megküzdenie. De most itt van, vízre szállt, csak épp nem éri meg a hozzácsapni a pezsgőt a hajótesthez, az ünneplés sajnos elmarad.
1708675200

Kevesebb, mint 1 millió játékos játszik a Skull and Bones-al

És ebben ráadásul elvileg az ingyenes verzió játékosai is benne vannak. Ha igazak a pletykák, akkor az Ubisoft első kvadrupla-A-s játéka nagy bukás elé néz.
1708333200

Nem kedvelik a játékosok a Skull and Bonest

A Ubisoft AAAA live service játéka a kritikusok részéről sem kapott túlzottan jó értékeléseket, azonban a játékosok nem kegyelmeztek a kalózos kalandnak Metacritic oldalán.
1707931717

Sztrájkolnak a francia Ubisoft dolgozók

Nem elégedettek a fizetéssel. A szakszervezet szerint a cég profitot termel és lenne pénze kifizetni a dolgozókat, pláne, hogy két nagy címet is bejelentettek a múlt héten.