Skull & Bones

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
Az Assassin's Creed IV: Black Flag után szabadon: kalózos játékon dolgozik a Ubisoft szingapúri stúdiója.
Értékelés: Nincs még értékelve

Skull & Bones - közeledik a bétafázis?

A mindig jól értesült Tom Henderson a Twitteren jelentette, hogy információi szerint hamarosan újabb mérföldkőhöz ér az évek óta hánykolódó Skull & Bones. A játék hamarosan bétafázisba lép át, így akár a jövő évi E3-on is ott lehet.

Skull & Bones - végre jól halad a fejlesztés

Hányatott sorsa ellenére a Ubisoft továbbra sem mondott le a 2017-es E3-on leleplezett Skull & Bonesról. Tom Henderson bennfentes szerint végre jó mederbe terelték a fejlesztést, és már körvonalazódni látszik, milyen kalózos élményt kapunk.
  • Írta: Shifty
  • 7 komment

Megint késik a Skull & Bones

Szinte már meg sem lepődünk rajta, hogy a Ubisoft még tovább halasztja a Skull & Bones megjelenését: jelen állás szerint 2022 áprilisa előtt biztosan nem fog megjelenni a játék.

Teljes gőzzel dolgoznak a Skull & Boneson

A Ubisoft régóta beharangozott kalózos játéka csak sodródott az elmúlt években, ám úgy látszik, most megtalálta az irányát. A fejlesztők állítják, gőzerővel dolgoznak a játékon, de az esti Ubisoft Forwardon ne várjunk semmit róla.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Szeptemberben vetítik a második Ubisoft Forwardot

Sok játékot tartogat a Ubisoft a tarsolyában a következő konzolgenerációra, egészen meglepő volt tehát, hogy egy relatíve vérszegény összképpel zárták a Ubisoft Forward streamjét. Aggodalomra semmi ok: szeptemberben jön a duplázás.

Skull & Bones - nem felejtette még el a Ubisoft

Nem süllyedt még el a mélységben a Ubisoft kalózos játéka, a Skull & Bones, azonban egy belsős forrás azt állítja, hogy elölről kezdték a fejlesztését, mivel más irányba kormányoznák a végső formáját.

Öt AAA-játékkal tervez 2021 áprilisáig a Ubisoft

A legújabb pénzügyi jelentésében arról számolt be a Ubisoft, hogy öt AAA-játékkal tervez a következő pénzügyi évre. Hármat már elcsúsztattak tavalyról, azok viszonylag biztosak, és azt is elmondták, mi nem várható még egy évig.

Nagyon jó évet zárt a Ubisoft

A Ubisoft is megtartotta éves pénzügyi beszámolóját, a francia kiadónak pedig nincs oka a panaszra, mert nagyon sikeres esztendőt tudhat maga mögött. A jövőre nézve sincs okuk az aggodalomra, több új projekttel is készülnek.

Megint csúszik a Skull & Bones, kihagyja az E3-at is

A Ubisoft a legutóbbi üzleti jelentésében kitért az online kalózos játékára is. Bár úgy volt, hogy még idén megkapjuk a Skull & Bonest, a játék újra csúszni fog, 2020 áprilisánál korábban ne is számítsunk a premierre.

E3 2019: Megvan a Ubisoft-konferencia időpontja

A Ubisoft a Twitteren jelentette be, hogy a távolmaradók ellenére ők bizony idén is tartanak saját eseményt, ráadásul már azt is tudjuk, hogy mikor. Szerencsére az időponton sem változtattak, így nem kell éjszakáznunk.

Tévésorozatot kap a Skull & Bones

Még meg sem jelent, de a Ubisoft megerősítette, hogy máris tévésorozatot készít a Skull & Bonesból. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a produkciót még a játék megjelenése előtt elkezdik forgatni.

E3 2018: Skull & Bones - PvP az Indiai-óceánon

A Ubisoft tengeri csatákra kihegyezett kalózos játékának multiplayerébe kóstolunk most bele húsz percen keresztül. A helyszín az Indiai-óceán, ahol az ellenséges hajók nyomába eredünk, és néhány portugál vitorlást is elsüllyesztünk.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: A Ubisoft bejelentései egy helyen

Este tízkor vette kezdetét a Ubisoft E3-as konferenciája, amit utána kapásból két másik show követett. Könnyen lehet, hogy a reggeli hírforgatagban csak kapkodtad a fejedet, azonban aggodalomra semmi ok: összefoglaltuk az újdonságokat.

E3 2018: Akciódús traileren a Skull & Bones

Két szemkápráztató előzetest kapott a Ubisoft kalózos játéka, a Skull & Bones. Érkezett egy sztoritrailer, amely a tengeri haramiák életét mutatja be, valamint mutattak több mint hat perc gameplayt is.

E3 2018: Nézd vissza a Ubisoft konferenciáját!

A The Division 2-re gerjedsz, vagy az ókori Görögországban játszódó Assassin's Creedre? Belenéznél már a Beyond Good & Evil 2-be? Akkor jó hírünk van: a Ubisoft expós fejtágítása este 10-kor kezdetét veszi. Itt lehet nézni.

E3 2018: Ezekkel a játékokkal készül a Ubisoft

A francia kiadó is hangolódik a hamarosan elrajtoló E3-ra, így egy friss videóban nemcsak felidézik, mi történt a tavalyi expón, de azt is előrevetítik, milyen játékokkal fognak foglalkozni majd a saját konferenciájukon.

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.

Friss részletek a Skull & Bonesról

Justin Farren, a Ubisoft Singapoure illetékese nemrégiben leült csevegni a GameSpottal a Skull & Bonesról. A játék számos ponton eltér az Assassin's Creed IV: Black Flagtől, de le sem tagadhatja felmenőjét.

Kampány is lesz a Skull & Bonesban

Az idei E3-on mutatkozott be az Assassin's Creed IV: Black Flag tengeri ütközetei által inspirált Skull & Bones, amely a multiplayer-centrikus játékmenet ellenére kampánnyal is fel lesz vértezve.