Yoshi's Crafted World

Nintendo Switch

Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
Yoshi is megkapta a maga Switch-játékát.
Értékelés: 8.0

Brit toplista: ismét élen a The Division 2

Komolyabb megjelenés nélkül telt a múlt hét, így könnyedén szerezte vissza az egy héttel ezelőtt elveszített első helyét a The Division folytatása. A Yoshi's Crafted World a dobogó legalsó fokára fért csak fel, a Sekiro meg már oda sem.

Brit toplista: Yoshi mindenkit meglepett

A GfK Chart-Track adatai szerint elképesztően jó rajtot vett a múlt héten megjelent Switch-exkluzív Yoshi's Crafted World, ami így maga mögé utasította a The Division második részét és a Sekiro: Shadows Die Twice-ot is.

Akcióban a Yoshi’s Crafted World

Egy új Nintendo Minute-videónak hála eddig még nem látott felvételekkel gazdagodhatunk a napokon belül érkező Yoshi’s Crafted World co-op kalandokat is kínáló állati királyságából.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Mi vár ránk a Yoshi's Crafted World világában?

Papírmasék, szívószálak, kartondobozok és hurkapálcák. Más nem is kell ahhoz, hogy otthon érezzük magunkat a Yoshi's Crafted World színes világában. A legújabb előzetes bemutatja, hogy mi minden vár ránk ezen a varázslatos helyen.

Itt a Yoshi’s Crafted World demója

Noha bő egy hónap múlva kerül a boltokba Yoshi legújabb kalandja, de már most belekóstolhatunk pár pálya erejéig. Érdekesség, hogy a szintek mindkét oldalán játszhatunk, bármikor váltva a perspektívák között.

Dátumot kapott Yoshi és Kirby új kalandja

A Nintendo elárulta, hogy pontosan mikor érkezik a következő két exkluzív címe, a Yoshi's Crafted World és a Kirby's Extra Epic Yarn. Mindkét platformer márciusban várható - előbbi Switchre, utóbbi 3DS-re.

Fél óra a Yoshi’s Crafted Worlddel

Tavasszal érkezik a Switch következő fontos exkluzívja, a Yoshi’s Crafted World. A Nintendo Treehouse legutóbbi adásában a derék hüllő legújabb kalandja volt terítéken, így most hosszabban is belenézhetünk a platformerbe.

Tavasszal érkezik a Yoshi's Crafted World

Az E3-at ugyan kihagyta, de a tegnap esti Nintendo Directből nem marad ki Yoshi switches kalandja. A 2019 tavaszán érkező platformer már végleges címet kapott: ezentúl Yoshi's Crafted Worldként keressétek.
  • Írta: zoenn
  • 2 komment

E3 2018: A jövő évre csúszik a switches Yoshi

Sok rajongó fejezte ki csalódottságát, amikor a Nintendo E3-as műsorából kimaradt a Metroid Prime 4, a következő Pokémon RPG és a Switchre érkező Yoshi. A Polygon rákérdezett Reggie Fils-Aime-nél, hogy mi ennek az oka.

E3 2018: Nézd vissza a Nintendo Directet!

A nagyszabású bemutatók sorát a Nintendo zárja ma délután 6-tól. A kiotói vállalat egy előre felvett műsort sugároz az interneten keresztül, melyben kiemelt szerephez jutnak a Switch és a 3DS közelgő címei. Tarts velünk!

E3 2017: Ilyen lesz Yoshi új kalandja

A Nintendo-rajongók kedvenc zöld dinója, Yoshi is megkapja a saját játékát Switchen. A cég tegnap esti livestreamjében hosszabban is bemutatták a színes-szagos platformert, amely bizonyára multiban is élvezetes lesz.

E3 2017: Yoshi is Switch-re költözik

Yoshi is megkapja a maga Nintendo Switch-játékát, a cím a Nintendo Spotlightban mutatkozott be egy rövid trailer társaságában. A megjelenés csak jövőre várható, a további részletekre a Treehouse-közvetítés keretein belül számítunk.

E3 2017: Itt nézd vissza a Nintendo prezentációját!

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a kiotói konzolgyártó nem tart saját konferenciát, helyette egy összevágott műsort közvetít az E3 apropóján. A Nintendo Spotlightról nem maradsz le, hiszen nálunk élőben követheted.