Dishonored: Death of the Outsider

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Bethesda, Fejlesztő: Arkane Studios
Önállóan futtatható fejezettel jelentkezett a Dishonored-sorozat, amelyben Daud tanítványát, Billie Lurköt irányítjuk.
Értékelés: 8.5

Új játékon dolgozik az Arkane Studios

Úgy tűnik, nem csak a Deathloop az egyetlen új játék, ami készül az Arkane Studios boszorkánykonyhájában, hanem egy még idáig be nem jelentett projekten is dolgoznak a Dishonored- és Prey-játékok alkotói.

Frissítve: Next-genesednek a Bethesda shooterei

Az észak-amerikai régióban megjelenő szoftverek korhatár-besorolásaiért felelős ESRB adatbázisában tűnt fel az a két csomag, amelyek Xbox Series X-re és S-re hozhatják a Dishonored-, a Prey-, illetve a Wolfenstein-szériát.

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.

Új stúdiót alapított az Arkane korábbi elnöke

Húsz évvel az Arkane Studios alapítása után döntött úgy a korábbi elnök és kreatív igazgató, Raphael Colantonio, hogy a csapat egykori producerével, Julien Robyval új, független stúdiót alapítanak.

Fekete-fehér móddal bővült a Dishonored 2

Visszatérnél a Dishonored 2 vagy a Death of the Outsider világához az ünnepek alatt? A Bethesda jóvoltából ingyenes tartalmakkal bővült a lopakodós cím és annak standalone kiegészítője, ráadásul az előrendelői bónuszok sem exkluzívak már.

Egyelőre pihen a Dishonored-sorozat

Az Arkane Studios szerint jelenleg nincsenek terveik a Dishonoreddel kapcsolatban, így egyhamar ne számítsunk a harmadik részre. A széria a jól megérdemelt pihenését tölti, igaz, a csapatnál lázas munka folyik.

A Dishonored 2 is szebbé vált Xbox One X-en

Sorban érkeznek a játékok Xbox One X-frissítései, amelyek révén még szebbé válnak a legújabb címek. A napokban a Dishonored 2 és a Dishonored: Death of the Outsider is megkapta a maga javítócsomagját.

Brit toplista: megverte a PES-t az új NBA

Habár a múlt héten több izgalmas megjelenésnek is örülhettünk, a brit játékeladási toplista szempontjából a Pro Evolution Soccer 2018 és az NBA 2K18 párharcáról szóltak ezek a napok.

Launch traileren az új Dishonored

Ma újra visszatérünk az Isles Birodalomba, amelyben Billie Lurkkel vágunk véres rendet az ellenség soraiban. Persze a pacifista beállítottságú játékosok is megtalálják számításukat a Dishonored: Death of the Outsiderben.
  • Írta: zoenn
  • 0 komment

Dishonored: Death of the Outsider - ki is a célpont?

A héten mutatkozik be a Dishonored-sorozat új, önállóan futtatható felvonása. Most újabb premier előtti kedvcsinálót kapott a játék, amiben Billie Lurk és Daud kiszemelt célpontja kapja a főszerepet.
  • Írta: Shifty
  • 0 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Az őszi lendület a következő napokban sem hagy alább, majd' minden platformra érkezik valamilyen fontosabb cím, emellett pedig beindult a sportjátékok szezonja is.

Dishonored: Death of the Outsider - Billie kunsztjai

Az Arkane Studios srácai egy külön videót szenteltek Billie Lurk képességeinek a Dishonored: Death of the Outsiderből. A csaj máshogyan harcol, mint Corvo és Emily, még egy kardot is megidézhet a karjából.

Death of the Outsider - tombolás Karnacában

A Bethesda lehetőséget adott egy számára nagyon kedves véleményvezérnek, StealthGamerBR-nak, aki így tíz percen keresztül kalandozhatott Karnaca eddig nem látott utcáin.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

GC 2017: 35 perc az új Dishonoreddal

Szeptember közepén új, önállóan futtatható epizóddal bővül a Dishonored-sorozat, amelynek Billie Lurk lesz a főszereplője. A GameSpot jóvoltából egy 35 perces gameplay videót nézhettek meg belőle.

Akciódús traileren a Dishonored új fejezete

Az idei E3-on mutatkozott be a Dishonored-sorozat új, önállóan is játszható fejezete, a Dishonored: Death of the Outsider, ami most kapott egy nagyon mozgalmas trailert.
  • Írta: Shifty
  • 2 komment

Képregényeket kapnak a Bethesda játékai

A Bethesda és a Titan Comics frissen kiadott közleménye szerint a kiadó jövőben megjelenő játékaihoz, a Wolfenstein II: The New Colossushoz, a The Evil Within 2-höz és a Dishonored: Death of the Outsiderhez is képregény készül.

E3 2017: Az első galériafrissítés

Három nagy konferenciával a hátunk mögött már összegyűlt egy csokorra való screenshot a közeljövő legígéretesebb játékaiból. Lesz itt Forza Motorsport 7, Wolfenstein II, Anthem, The Evil Within 2 és Metro Exodus is.

E3 2017: Dishonored: Death of the Outsider premier

Szeptember közepén fut be a Dishonored-sorozat következő önállóan futtatható felvonása, a Death of the Outsider, amiben egy régi ismerőst, Billie Lurkot irányíthatjuk majd.

E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?