Dishonored: Death of the Outsider PC, PS4, XBOXONE

Önállóan futtatható fejezettel jelentkezett a Dishonored-sorozat, amelyben Daud tanítványát, Billie Lurköt irányítjuk.
1689580800

Távozik a Fable-reboot narratív vezetője

Anna Megill keze olyan játékokban volt benne, mint a Death of the Outsider vagy a Control, de a Guild Wars 2-n is dolgozott. Elmondása szerint most új kihívásokra vágyik.
1683738004

További 23 játékkal bővül a PlayStation Plus Extra és Premium játékkatalógusa

A Sony egyik keze elvett, a másikkal adott. Miután 19 játék távozott a PlayStation Plus Game Catalogjából, a jövő héttől 23 vadonatúj címmel bővül a szolgáltatás. Van itt Ratchet & Clank: Rift Apart és Dishonored 2 is.
1674754016

Bejelentették az Epic Games Store legújabb ingyenes címeit

Az Adios és a Hell is Others helyére érkezik a két új ingyenes meglepetés az Epic Games Store oldalán.
1665471600

A Bethesda megerősítette: a Deathloop is a Dishonored világában játszódik

A rajongók már sejtették egy ideje, most pedig a Bethesda is megerősítette: a Deathloop és a Dishonored-sorozat közös világon osztozkodik.
1610096400

Új játékon dolgozik az Arkane Studios

Úgy tűnik, nem csak a Deathloop az egyetlen új játék, ami készül az Arkane Studios boszorkánykonyhájában, hanem egy még idáig be nem jelentett projekten is dolgoznak a Dishonored- és Prey-játékok alkotói.
1602077640

Frissítve: Next-genesednek a Bethesda shooterei

Az észak-amerikai régióban megjelenő szoftverek korhatár-besorolásaiért felelős ESRB adatbázisában tűnt fel az a két csomag, amelyek Xbox Series X-re és S-re hozhatják a Dishonored-, a Prey-, illetve a Wolfenstein-szériát.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.
1582448400

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.
1574420444

Új stúdiót alapított az Arkane korábbi elnöke

Húsz évvel az Arkane Studios alapítása után döntött úgy a korábbi elnök és kreatív igazgató, Raphael Colantonio, hogy a csapat egykori producerével, Julien Robyval új, független stúdiót alapítanak.
1544871638

Fekete-fehér móddal bővült a Dishonored 2

Visszatérnél a Dishonored 2 vagy a Death of the Outsider világához az ünnepek alatt? A Bethesda jóvoltából ingyenes tartalmakkal bővült a lopakodós cím és annak standalone kiegészítője, ráadásul az előrendelői bónuszok sem exkluzívak már.