The LEGO Ninjago Movie Video Game

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Warner Bros., Fejlesztő: Traveller's Tales
Az ősszel bemutatkozott LEGO Ninjago-film is megkapta a maga játékváltozatát.
Értékelés: 7.0

Összeolvad a WarnerMedia és a Discovery

Az AT&T bejelentette, hogy átadja a WarnerMediát a Discovery Inc.-nek, amelyek új céggé olvadnak össze. A két cég így kívánja felvenni a versenyt az olyan streamingszolgáltatásokkal, mint a Disney+ vagy a Netflix.

Ingyenes a The LEGO Ninjago Movie Video Game

Remélhetőleg bírjátok még tárhellyel, mert most a The LEGO Ninjago Movie Video Game szerepében újabb ingyenjátékhoz férhettek hozzá. Az akcióból szerencsére ezúttal a konzolosok sem maradnak ki.

Filmes és játékos LEGO-pakkokkal készül a Warner

Ha kedvelitek a LEGO-játékokat és filmeket, akkor van egy jó hírünk. A Warner Bros. a minap bejelentett néhány tematikus duplacsomagot, amik egybe gyúrják a batmanes, ninjagós és LEGO Movie-s tartalmakat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Új traileren a The LEGO Ninjago Movie Video Game

Az ősszel érkező LEGO-játék, a LEGO Ninjago-filmhez készített adaptáció ismét megmutatta magát. Ezúttal a játékban szereplő hőseink mozdulatait és a többféleképpen fejleszthető fegyvereiket leshetjük meg.

Játék készül a LEGO Ninjago-filmhez

Bemutatkozott az idei év negyedik LEGO-játéka, a Travellers's Tales a szeptemberben mozikba kerülő LEGO Ninjago-filmhez is készít egy adaptációt. Mutatunk hozzá egy trailert!