The Elder Scrolls Online: Morrowind PC, PS4, XBOXONE

A TESO első nagyobb kiegészítője, amely a 2002-es The Elder Scrolls III: Morrowind vidékére, Vvardenfellbe repíti el a játékosokat.
1674749465

Íme, a Prime Gaming ingyenes februári címei!

Az Amazon megerősítette a Prime Gaming előfizetéssel rendelkező játékosoknak kínált "ingyenes" címek következő hullámát.
1664205132

Így néz ki az NVIDIA RTX Remix által megszépült The Elder Scrolls III: Morrowind

Az NVIDIA kifejezetten moddereket megcélzó projektje, az RTX Remix által könnyűszerrel megszépíthetők a régi klasszikus játékok. Most a The Elder Scrolls III: Morrowind segítségével demonstrálják a technológia képességeit.
1655064916

SGF 2022: Futottak még az Xbox és a Bethesda műsorában

Az Xbox és a Bethesda közös virtuális rendezvényének legnagyobb dobásairól már megemlékeztünk külön cikkekben, itt pedig összeszedjük, amit eddig kihagytunk – melyek java egyből megy a Game Passbe is megjelenéskor.
1643378400

Bemutatkozott a The Elder Scrolls Online új fejezete

A Bethesda leleplezte, hol várják az új kalandok idén a The Elder Scrolls Online játékosait. Utunk a bretonok ősi hazájába vezet, ahol nem árt résen lennünk, ha túl akarjuk élni a politikai intrikákat.
1641463200

Új vidéket teasel a The Elder Scrolls Online

A The Elder Scrolls Online története idén is tovább bővül, az új kedvcsináló azt is elárulja, hogy ehhez vitorlát fogunk bontani. Vajon Skyrim és Oblivion után melyik vidékre vet minket a sors?
1635861600

TESO - lezárul a Gates of Oblivion története

A The Elder Scrolls Online jelenleg futó történetszála a végéhez érkezett. Már csak mi állunk Dagon alattomos törekvéseinek útjában, így ránk hárul a feladat, hogy egyszer és mindenkorra bezárjuk Oblivion kapuit.
1609747200

The Elder Scrolls-sorozatot készít a Netflix?

Vaskos pletykával indul az év, a híresztelések szerint sorozatot készítene a The Elder Scrolls alapján a Netflix. Hivatalos megerősítés még nincs, a Fallout-adaptáció tükrében azonban egyáltalán nem elképzelhetetlen a dolog.
1523453431

Újabb Xbox-klasszikusok jönnek Xbox One-ra

Nemcsak Xbox 360-játékok Xbox One X-ráncfelvarrását jelentette be a Microsoft, de újabb Xboxra megjelent címek csatlakoztak az Xbox One visszafelé kompatibilitással elérhető játékkínálatához. Jöhet egy rakás Star Wars-játék?
1521882053

The Elder Scrolls Online - érkezik az új kiegészítő

A Bethesda Softworks bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online következő bővítménye Summerset névre hallgat. Ezúttal a high-elfek otthonába látogatunk el, és az új zóna mellett friss képességek és csaták várnak ránk.
1512032400

Tízmillió játékosnál jár a The Elder Scrolls Online

A Bethesda Game Studios bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online újabb mérföldkövet ért el: már 10 millióan játszanak az MMORPG-vel. Ennek örömére ingyenes hétvége vette kezdetét PC-n és PlayStation 4-en.