Dragon Quest Builders 2

PlayStation 4, Nintendo Switch

Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
Átalakult platformlistával érkezik a Dragon Quest Builders folytatása.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

PC-re költözik a Dragon Quest Builder 2

A PlayStation 4 és a Nintendo Switch után a számítógépeket is meghódítja a Dragon Quest Builders 2. Az építgetős szerepjáték legújabb, minden extrát tartalmazó portja néhány héten belül megérkezik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Így a nyár közepén talán nem annyira meglepő, hogy nem leszünk eleresztve látványos megjelenésekkel, ezúttal inkább az ínyenceknek tudunk érdekességekkel szolgálni. Lássuk a heti listánkat!

E3 2019: Itt a Dragon Quest Switch Pro kontroller

Ránézésre csak egy nagy kék Slime, de valójában egy teljesen használható irányítóról van szó! A PS4-es darab mintájára idén szeptemberben a Nintendo Switch is megkapja a saját Dragon Quest-témájú kontrollerét

E3 2019: Rengeteg külsős játék érkezik Switchre

Követni is nehéz volt, annyi Switchre megjelenő játékot vetítettek le a Nintendo Direct közvetítése során. Sok cím nem is kapott külön kiemelt helyet, így ezeket egy kétperces összeállításba sűrítve láthattuk.

Jövőre jön nyugatra a Dragon Quest Builders 2

Lehetett azért sejteni, hogy a Dragon Quest Builders folytatása sem hagyja ki Európát, de csak most vált hivatalossá a dolog. Pontosabban a Nintendo szellőztette meg a hírt a legutóbbi üzleti jelentésében.

Dragon Quest Builders 2 - képeken Occulm Island

Jó néhány új screenshottal jelentkezik a Dragon Quest Builders második része. Ismerjük meg Occulm Islandet, az egykoron virágzó bányavárosnak helyt adó szigetet. A tárnák mélyén sok kincs és kaland vár majd ránk!

E3 2018: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Alig hevertük ki az éjszakai és hajnali megrázkódtatásokat, a Square Enix máris átveszi a gyeplőt. Este 7-től a japán kiadó konferenciázik, így talán belenézhetünk az új Tomb Raiderbe, a Just Cause 4-be, vagy az új The Avengers-játékba is.

Egy halom új képen a Dragon Quest Builders 2

Érkezett egy rakás új screenshot a Square építgetős RPG-jéhez. Megleshetjük, hogy mik várnak ránk a víz mélyén, vagy magasan a felhők közt, illetve arról is tisztább képet kapunk, hogy hogyan is néz ki a belső nézetű kamera.

Így festenek majd a Dragon Quest Builders 2 hősei

A Square kidobott egy rakás képet a Dragon Quest Builders második részének főszereplőiről és világáról. A főgonosz is megvan, aki ezúttal nem más, mint a Dragon Quest II-ből ismert Malroth.

Switch-re is elkészül a Dragon Quest Builders 2

A hétvégén mutatták be a Dragon Quest Builders második részét, amely a PlayStation 4 mellett a Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi majd. A rajongók legnagyobb örömére a folytatás több fejlesztést is hoz magával.