Moons of Madness PC, PS4, XBOXONE

A Marson játszódó pszichológiai horror, ahol nem csak a természetfelettivel, hanem saját belső démonainkkal is szembe kell néznünk.
1587200880

Moons of Madness teszt

A norvég Rock Pocket Games is megpróbálkozott azzal, hogy sikeresen képernyőre vigye H. P. Lovecraft kozmikus horrorját. Ezúttal a vörös bolygó lesz az úti célunk, ahol szörnyű borzalmak várnak a mit sem sejtő kutatócsoportra.
1584961200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre visszatérünk a Half-Life világába az Alyxszel, egymást zúzhatjuk a Bleeding Edge-ben, vagy túlélhetünk a Resident Evil: Resistance-ben. A különlegesebb játékok kedvelőit a héten például a Paper Beast várja.
1579190400

Csúszik a konzolos Moons of Madness

Rossz hírrel szolgált a Funcom, a Moons of Madness konzolos változata az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg ebben a hónapban - még szerencse, hogy nem kell sokkal többet várni rá!
1571508000

Moons of Madness - lovecrafti túra a Marson

Jövő héten debütál a Moons of Madness PC-s változata, a készítők pedig kiadtak egy rövid gameplay kedvcsinálót, amely igyekszik ízelítőt adni a lovecrafti horrorból. Bónuszként egy gépigénnyel is szolgálhatunk.
1570784403

Kicsit előbb érkezik a Moons of Madness

Eredetileg a hónap utolsó napján jelent volna meg a Rock Pocket Games Marson játszódó lovecrafti horrorjátéka, a Moons of Madness, de egy friss trailer szerint végül pár nappal korábban jelenik meg a cím.
1566653421

GC 2019: Nagyon ijesztő lesz a Moons of Madness

Az IGN a Gamescomon készített interjút a Funcom két képviselőjével, Natascha Rööslivel és Eirik Nergaarddal, akik rengeteg mindent elmesélnek a Rock Pocket Games Marson játszódó lovecrafti horrorjátékáról.
1562824800

12 perc őrület a Moons of Madness társaságában

Izgalmas gameplay felvételt kapott a Funcom és a Rock Pocket Games Marson játszódó lovecrafti horrorjátéka, melyben a már amúgy is rémisztő és kietlen űrbéli világ felfedezését különféle mentális betegségekkel egészítették ki.
1553767207

Ősszel jelenik meg a Moons of Madness

A Funcom és a Rock Pocket Games nemcsak a jövőbeli közös munkát jelentette be, de azt is megerősítették, hogy a stúdió legújabb játéka, a Moons of Madness ősszel, halloween környékén jelenik majd meg.
1502553603

Moons of Madness - pszichológiai horror a Marson

A norvég illetőségű Rock Pocket Games egy sci-fi horrorjátékot készít. A belső nézetű címet H.P. Lovecraft munkássága ihlette, ráadásul a vörös bolygón játszódik, ahol főszereplőnknek a belső démonaival is szembe kell néznie.