Biomutant

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: THQ Nordic, Fejlesztő: Experiment 101
A nyitott világú posztapokaliptikus akció-RPG főhősei intelligens állatok.
Értékelés: 6.5

Jól teljesít a kasszáknál a Biomutant

Sajnos a rengeteg halasztás ellenére is csak egy maximum korrekt kategóriát súroló játékot sikerült készítenie az Experiment 101 csapatának, viszont a vegyes fogadtatás ellenére is remekül fogy a Biomutant, szóval örülhetnek a készítők.

Amerikai toplista: élen kezdett a Resident Evil

Az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group közzétette a májusi jelentését: hardverfronton megint tarolt a Nintendo Switch, a játékok között viszont a Resident Evil: Village győzedelmeskedett.

Brit toplista: ezüstérmes lett a Biomutant

Több szempontból is érdekes lett az előző heti dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista. Előkelő helyen landolt a premierjét ünneplő Biomutant, de a dobogó élén végül mégis Miles Morales kötött ki.

Befutott a Biomutant utolsó előzetese

Hosszúra nyúlt várakozás után a hét elején végre megjelent a THQ Nordic és az Experiment 101 legújabb akció-szerepjátéka, a Biomutant, ami ennek örömére most megkapta az ilyenkor szokásos launch trailerét is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet, hogy a május vége nem tud felmutatni olyan nagy megjelenéseket, mint a hónap többi része, de azért így sem lehet okunk panaszra, hiszen tavaszzáróként még olyan címek futnak be a héten, mint például a Biomutant vagy a King of Seas.

Így fut a Biomutant PS5-ön és Xbox Series X-en

A múlt héten kimaradt a prezentációból, hogy a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók mellett hogyan fut majd a Biomutant az újgenerációs konzolokon. Ezt pótolta most a THQ Nordic és az Experiment 101.

A Biomutantról dióhéjban

Már csupán egyetlen hetet kell várnunk a Biomutant megjelenésére, így az Experiment 101 csapata összedobott egy előzetest, amelyben kivesézik a különös akció-szerepjáték legfőbb érdekességeit.

Így fut a különféle platformokon a Biomutant

A Biomutant megjelenésére várva nem kell, hogy meglepetésként érjen benneteket az, hogy mégis hogyan fut majd PC-n vagy az előzőgenerációs konzolokon a játék. A THQ Nordic és az Experiment 101 egy videótrióval demonstrálja ezt.

Videón a Biomutant karakterkészítője

A Biomutant posztapokaliptikus világát antropomorf, egyszerre aranyos és halálos állatok lakják, akiket mi is alaposan testre szabhatunk – ezt vehetjük most bővebben szemügyre a Game Informer jóvoltából.

A Biomutant is megemlékezett a Star Wars-napról

Tegnap a hivatalos Star Wars-nap miatt az egész világ a messzi-messzi galaxis bűvöletében lebegett, ami alól nem volt kivétel a Biomutant sem: a játék egy déja vu-hangulatot árasztó trailerrel jelentkezett.

Az új előzetesben a Biomutant világáé a főszerep

A Biomutant egy posztapokaliptikus világban játszódik, amit bármikor átkódolható, mutáns állatok laknak. A legújabb előzetes nem a harcias lényekre fókuszál, hanem a világ ezerarcú szépségeire.

Mozgás közben a Biomutant harcrendszere

Vadonatúj játékmenet-előzetest kapott a Biomutant, amiben ezúttal az összecsapások kerültek terítékre. A friss trailerrel együtt pedig az előrendelői bónuszokat is megvillantotta a THQ Nordic.

Befutott a Biomutant gépigénye

Hosszas huzavona után végre idén tavasszal megérkezik a Biomutant. Az Experiment 101 közzétette a PC-s verzió rendszerkövetelményeit, így ti is lecsekkolhatjátok, hogy elég lesz-e a vas az állatszerű mutánsok kalandjaihoz.

Dátumot kapott a Biomutant

Úgy tűnik, hamarosan révbe érhet a Biomutant fejlesztése, a készítők legalábbis nem sokkal ezelőtt napra pontos megjelenési dátumot tűztek ki hozzá: májusban kezdhetünk mutálódni!

Biomutant - mikrotranzakciók nélkül

Újabb jó hírek a Biomutant felől. Az Experiment 101 egyik fejesét a játék megjelenés utáni monetizációjáról kérdezték, a válasz pedig sokak számára igen szimpatikus lesz: mikrotranzakciós opciókról szó sem lehet.

Újra megmutatta magát a Biomutant

Régóta nem hallottunk már a THQ Nordic szárnyai alatt készülő Biomutantről, a minap azonban a készítők kiadtak egy közel tízperces gameplay videót belőle, és azt is megerősítették, hogy hamarosan elkészül a játék.

BioMutant - nagy a csönd, de nem halt meg

Több mint egy éve hallottunk legutoljára a BioMutantról. Akkor még egész biztosak voltak a fejlesztők egy 2019-es megjelenésben, de az év elmúlt, a játék pedig sehol. Megijedni nem kell, a fejlesztés tart, de több időt vesz igénybe, mint gondolták.

Fél óra a BioMutant társaságában

Ha egy igazán egyedi világban játszódó alkotásra vágysz, a BioMutant a te játékod lesz. Több mint fél éve nem hallottunk a kevert harcművészettel operáló anyagról, de most előkerült a legfrissebb verzió, amely fél órán át mozog.

Ismerkedj meg a BioMutant világával!

Három hónapja nem hallottunk a THQ Nordic nyitott világú akció-szerepjátékáról, melyben egy aranyos emlőst irányítunk, aki ráadásul imád és tud is kungfuzni. A világról és a karakterekről szól a legújabb előzetes.

GC 2018: Előkerült a BioMutant - frissítve!

Sajnos az idei E3-at kihagyta a THQ Nordic egyedi nyitott világú akciójátéka, ám a kölni Gamescomot már nem. A BioMutant egy posztapokaliptikus kungfu fantasy RPG, legalábbis a készítők így hivatkoznak rá. Végre új látnivalók érkeztek róla!