Attack on Titan 2 PC, PS4, XBOXONE

A folytatás az anime második évadját dolgozza fel.
1561960800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkezdődött július, vagyis a Stranger Things hónapja; csütörtökön rajtol el a sorozat harmadik évadja, melyhez ezúttal egy játékot is kapunk. De a héten érkezik még a Sea of Solitude, és sok-sok kaland vár a Switch-tulajdonosokra is.
1559044800

Előzetest kapott az Attack on Titan 2: Final Batte

Friss látnivalóval jelentkezik az Attack on Titan 2: Final Battle. A Koei Tecmo fellőtte a júliusban érkező csomag második hivatalos előzetesét, amely a játékmenet mellett tartogat néhány jelenetet az új sztorimissziókból is.
1540917004

Rendezőt kapott az Attack on Titan-film

A Variety értesülései szerint az Az című Stephen King-regény adaptációjáért felelős Andy Muschietti dirigálhatja le az Attack on Titan-mozit. Ez lesz a rendezőúr harmadik filmje a Warner Bros. égisze alatt.
1522058640

Brit toplista: élen nyitott a Sea of Thieves

Játékmegjelenésben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött, a brit eladási toplistán hat új cím is feltűnt. Az persze már más kérdés, hogy ezek közül egyik sem robbantott kasszát.
1521486000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.
1517500828

Így harcolunk az Attack on Titan 2-ben

A Koei Tecmo hiába készített sebtében folytatást az Attack on Titanhoz, új lehetőségekkel bőven el lesznek látva a rajongók. Most a második rész megújult harcrendszerére vehetünk egy pillantást a friss előzetesben.
1512410400

Sztorielőzetes érkezett az Attack on Titan 2-höz

A második rész a nagy sikerű animesorozat második évadára koncentrál majd, és sok új játszható hős mellett ezúttal lehetőségünk lesz saját egyedi karakterünk létrehozására is.
1510851645

Akciódús előzetesen az Attack on Titan 2

Pár hónappal az első rész megjelenése után jelentette be a Koei Tecmo az Attack on Titan folytatását. Most már tudjuk, hogy jövő márciusban ölhetjük újra az óriásokat, emellett egy akcióra koncentráló trailert is megnézhettek róla.
1508778000

Elérhető az Attack on Titan rajongói változata

Ismerjük azokat a lelkes rajongókat, akik bármit megtesznek, hogy kedvenc játékuk abban a formában is játszható legyen, amelyet nem feltétlenül a fejlesztők képzelete szült. Az Attack on Titan ezen verziója már mindenki számára elérhető!
1506351600

Attack on Titan 2 - képek és infók érkeztek

Ahogyan arról az idei Gamescomon már esett szó, érkezik az Attack on Titan folytatása. Most a Koei Tecmo hivatalosan is bejelentette, hogy milyen platformokon lesz elérhető a program.