Age of Empires IV

PC

Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Relic Entertainment
A Relic Entertainment közreműködésével készül el az Age of Empires IV.
Értékelés: Nincs még értékelve

Age of Empires IV - nézz meg egy teljes meccset!

A hétvégén tartották az Age of Empires IV stressztesztelését, a készítők pedig ezzel párhuzamosan kiadtak egy videót, amely egy teljes multiplayer meccset örökít meg a játékból. Kólát, popcornt bekészíteni!
 • Írta: fojesz
 • 8 komment

Hétvégére tesztelni vár az Age of Empires IV

A múltkori zárt próbakör után új, már mindenki által hozzáférhető bétára vár mindenkit a hétvégén a Relic Entertainment. Az Age of Empires IV nyolc népéből négyet próbálhatunk majd ki a multiplayer teherbírására kihegyezett tesztben.
 • Írta: gorien
 • 1 komment

Barátságos az Age of Empires IV gépigénye

Október végén érkezik a legendás stratégiai játék következő illesztése, így időszerű volt, hogy kiderüljön, mennyire kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk ahhoz, hogy elinduljon a gépünkön az Age of Empires IV.

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

GC 2021: Rövid ízelítő az Age of Empires IV-hez

A tegnapi történelmi különkiadás után egy klasszikus értelemben vett kedvcsinálót is kapott az Age of Empires IV a Gamescom apropóján. Ez a ruszok népére és a Német-római Birodalomra fókuszál.
 • Írta: fojesz
 • 5 komment

GC 2021: Futottak még a Microsoft műsorában

Az idei Gamescom ugyan csak holnap indul, de a Microsoft már ma este összeült, hogy bemelegítse a játékostársadalmat. A nagyobb bejelentésekkel külön foglalkoztunk, itt összegyűjtjük a kisebbeket.
 • Írta: gorien
 • 2 komment

Age of Empires IV - a háború eszközei

Lassan, de biztosan készül a Relic boszorkánykonyhájában az Age of Empires legújabb illesztése, amiről most három rövid videó is érkezett. Az új felvételeken ezúttal egy-egy jellegzetes hadászati eszköz került a rivaldafénybe.

Age of Empires IV - vitorlát bonts!

Nem csak a Company of Heroes 3 fortyog a Relic konyháján, javában készül az Age of Empires IV is. Ezúttal két rövidke videóval jelentkezett az RTS, melyeknek hála megismerhetjük a játék egy-egy érdekes elemét.

Age of Empires IV - teljes a civilizációk listája

A Microsoft a napokban két fontos részletet is elárult az Age of Empires negyedik része kapcsán: kiderült, hogy melyik nyolc civilizáció játszható majd kezdetben a stratégiában, és azt is megtudtuk, hogy kik kapnak saját kampányt közülük.

E3 2021: Futottak még az Xbox Showcase adásában

Hozott dögivel bejelentéseket az Xbox és a Bethesda közös műsora, a jelentős részükkel pedig külön cikkben már foglalkoztunk. Ebben a gyűjteményben megtalálhatjátok a többi kisebb hírt is.

Újra megmutatta magát az Age of Empires IV

Az ígéreteknek megfelelően a Microsoft ma újra megmutatta az Age of Empires negyedik részét. Egy hosszabb gameplay videót és egy adag részletet kaptunk a várva-várt folytatással kapcsolatban.

Áprilisban újra láthatjuk az Age of Empires IV-et

Mióta a 2019-es Inside Xbox műsorában megmozdult az Age of Empires IV, nem sokat hallottunk róla. Most azonban kaptunk egy aprócska teasert, ami elárulja, hogy áprilisban újra gameplayjel jelentkeznek a fejlesztők.

Jól halad az Age of Empires IV fejlesztése

Shannon Loftis, a World's Edge stúdió feje évértékelőben tekintett vissza az Age of Empires-sorozat körüli történésekre. A második és a harmadik rész definitív kiadása mellett az évek óta készülő negyedik epizódról is ejtett néhány szót.

Mikrotranzakciók nélküli lesz az Age of Empires IV

A múlt héten végre mozgás közben is megleshettük az Age of Empires IV-et, amiről a játék kreatív igazgatója, Adam Isgreen elárulta, hogy nem lesz benne mikrotranzakció. Kiegészítőket és DLC-ket viszont biztosan kapunk majd.

X019: Végre mozgásban az Age of Empires IV

Megtörtént az, amire annyian vártunk: a Microsoft az Inside Xbox tegnapi műsorában végre mozgás közben is megmutatta az Age of Empires negyedik részét, amely a középkorban játszódik majd.

Age of Empires IV - novemberben végre láthatjuk?

A várakozásokkal ellentétben a Gamescomon sem mutatták be az Age of Empires negyedik részét, a Microsoft továbbra is teasermódban beszél a játékról. Most a novemberi X019-ben lehet bízni.
 • Írta: fojesz
 • 2 komment

GC 2019: Ott lesz az Age of Empires IV is?

Ugyan a választ még homály fedi, ám a fejlesztők friss Twitter-bejegyzése szerint valamilyen Age of Empires-bejelentésre mindenképpen számíthatunk a mai napon, a 17 órakor kezdődő Inside Xbox során.
 • Írta: sirdani
 • 3 komment

Még mindig roppant aktív az Age of Empires tábora

Sőt, a kreatív igazgató szerint a franchise havonta rendszerint több mint egymillió játékost vonz be úgy, hogy a legutóbbi teljes értékű rész megjelenése óta közel 15 év telt el. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő!

E3 2019: Izgalmas lesz a Microsoft konferenciája?

Már csak hetek vannak hátra az idei E3 rajtjáig, és ahogy az lenni szokott, a következő hetekben a pletykák is megszaporodnak. A NeoGAF fórumán most egy masszív Microsoft-bejegyzés jelent meg.

GC 2017: A Relic készíti el az Age of Empires IV-et

A Microsoft bejelentette, hogy folytatódik az Age of Empires-sorozat. A teljes értékű negyedik részt ráadásul nem más hozza össze, mint a zsáner egyik legjobbja, a Relic Entertainment.
 • Írta: fojesz
 • 8 komment