Close to the Sun

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Wired Productions, Fejlesztő: Storm in a Teacup
Egy art deco stílusban megalkotott, Nikola Tesla által tervezett hajón játszódik a horrorkaland.
Értékelés: 7.5

Októberben konzolokra látogat a Close to the Sun

Mely örömteli hír bejelentéséhez még egy némiképp furcsa trailert is kaptunk, amin mindenki szemügyre veheti, hogy melyik platformon hogyan néz ki Tesla futurisztikus birodalma.

Megjelent a Close to the Sun, itt az utolsó előzetes

Végre megérkezett a Storm in a Teacup nevezetű független csapat várva-várt horrorjátéka, a Close to the Sun. Irány tehát a Helios, hiszen ideje megtalálnunk Rose nyomaveszett húgát ezen a különös luxushajón!

Close to the Sun - megvan a premier dátuma

Az alternatív 19. században játszódó belső nézetű horrorjáték május elején érkezik az Epic Games Store-ba - tudtuk meg a Storm in a Teacup csapatától. A Nikola Tesla víziójából merítő anyaghoz egy vadiúj előzetes is landolt nálunk.

GC 2018: Close to the Sun - Tesla forogna a sírjában

A beszédes nevű Storm in the Teacup csapata 2019 első negyedévében készül el a belső nézetes horrorjátékával. A sztori szerint egy, a Nikola Tesla által megálmodott hajón valami balul üt ki, ahonnét hősnőnkkel meg kell lépnünk.

Close to the Sun - menekülés Nikola Tesla hajójáról

Az olasz Storm in the Teacup alkotását nem titkoltan a BioShock ihlette. A Close to the Sun egy art deco stílusjegyeket magán viselő hajón játszódik, amit a sztori szerint a híres feltaláló, Nikola Tesla tervezett. Ám korán beüt a baj!

GC 2017: Close to the Sun - tiszta BioShock!

A Storm in a Teacup csapatának új játéka a 20. század fordulójára kalauzolja el a játékost, egy olyan art deco hajóra, amit maga Nikola Tesla tervezett. A belső nézetű horrorjátékban egy Rose nevű újságíróhölgyet irányítunk.