Immortal: Unchained

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: _No Company, Fejlesztő: Toadman Interactive
Sötét sci-fi világban játszódó TPS / akció-RPG hibrid.
Értékelés: Nincs még értékelve

Elérhető az Immortal: Unchained

Megjelent a Toadman sci-fi akció-RPG-je, amit a Dark Souls ihletett. A játék remekül ötvözi a lövöldözős szekvenciákat és a kiélezett brutális közelharcot. Nem lesz könnyű talpon maradni a gyötrelmekkel teli univerzumban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az őszre, ez pedig a játékiparban egyet jelent azzal, hogy alacsonyan szállnak a jobbnál jobb megjelenések. Már ez a pár nap is remek ízelítőt ad abból, hogy mi vár ránk a következő hetekben!
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

Sztoritraileren az Immortal: Unchained

A Toadman Interactive akció-szerepjátéka lényegében egy külső nézetes shooter, amit a Dark Souls játékmenetével bolondítottak meg. Hősünknek egy világméretű kataklizmát kell megállítania a legújabb sztoritrailer szerint.

Szeptemberben jön az Immortal: Unchained

A svéd Toadman Interactive a Dark Souls játékmenetét ötvözi a külső nézetes lövöldékével. Most végre napra pontos dátumot kapott az Immortal: Unchained, amely még a hardcore arcoknak is kellő kihívást nyújt.

Immortal: Unchained - márciusban indul a zárt alfa

Vajon milyen lenne a Dark Souls shooterként? Erre szeretne választ adni a svéd Toadman Interactive az Immortal: Unchaineddel. Egy sötét futurisztikus világban kell helytállnunk, márciusban már ki is próbálhatjuk a játékot.

GC 2017: Bejelentették az Immortal: Unchainedet

A svéd Toadman Interactive egy olyan fantasy elemekkel megspékelt sci-fi shooter és akció-RPG hibriden dolgozik, amit bevallottan a Dark Souls ihletett. A világot sötét kataklizma sújtja, csak a hősünk vethet véget ennek.