Guacamelee! 2

PC, PlayStation 4

Kiadó: Drinkbox Studios, Fejlesztő: Drinkbox Studios
Négyfős kooperatív móddal folytatódik a Guacamelee!
Értékelés: 8.0

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten intenzívebben adagolják majd a játékaikat a tisztelt kiadók és fejlesztők, majd' minden platformon találunk ígéretes megjelenéseket. Lássuk, mivel játszunk a következő napokban!

Dátumot kapott az xboxos Guacamelee! 2

Színgazdag látványvilág, elképesztő latin hangulat, remekül adagolt humor - csakis a Guacamelee! 2-ről beszélhetünk. A DrinkBox Studios metroidvaniája még ebben a hónapban tiszteletét teszi Xbox One-on is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések - és még mindig találni finomságokat a heti újdonságokat összegző listánkon. A héten végre boltokba kerül a Below, némi késés után érkezik az Insurgency: Sandstorm, és VR-osodik a Borderlands 2.

Guacamelee! 2 - jön a Switch- és Xbox One-verzió

A Drinkbox Studios fejlesztőcsapatának köszönhetően még idén ellátogat a Nintendo és a Microsoft konzoljára a mexikói népszokások ihlette metroidvania legújabb része, vagyis a Guacamelee! 2.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledik az augusztus és így a nyár vége, a fejlesztők és kiadók pedig érezhetően magasabb fokozatra kapcsoltak. Régóta várt remasterek, megkésett portok és folytatások is érkeznek a következő napokban!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Jövő hónapban jelenik meg a Guacamelee! 2

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a mexikói folklórból táplálkozó Guacamelee! folytatása, ami a DrinkBox Studios tájékoztatása szerint augusztus utolsó felében mutatkozik majd be.

PC-re is megjelenik a Guacamelee! 2

A DrinkBox Studios hivatalosan is megerősítette, hogy a tavaly ősszel PlayStation 4-re bejelentett Guacamelee! 2 PC-n is tiszteletét teszi. A játék Steam-adatlapja már el is érhető.

PSX 2017: Csokorba gyűjtve a játékmenet-videók

A hétvégén tartott PlayStation Experience-en ugyan a Sony megjelenés előtt álló nagyágyúi nem sokat mutattak magukból, de a kisebb címek rendre kaptak játékmenet-bemutatókat.

Bemutatkozott a Guacamelee! második része

A Sony hétfő délutáni konferenciáját megelőző műsorban jelentették be a nagy sikerű Guacamelee! folytatását. A második részhez egyelőre egy rövid trailert tudunk mutatni, amiben egy kevés gameplay jelenet is felbukkan.