Concrete Genie

PlayStation 4

Kiadó: Sony, Fejlesztő: PixelOpus
A PixelOpus új játékában életre kelnek a festményeid.
Értékelés: 7.5

Brit toplista: csak az ötödik helyen rajtolt a GRID

A FIFA 20 uralma továbbra is megingathatatlan, igaz, az elmúlt héten nem is érkezett olyan cím, amely komoly kihívója lehetett volna az EA Sports focis játékának. A GRID például csak az ötödik helyen rajtolt.

17 percnyi festészet a Concrete Genie-vel

A PlayStation Underground legutóbbi adásában egy újabb játékmeneti felvételt kaptunk a holnapi napon rajtoló alkotásról, melyben Denska városkája csak ránk és a festményeinket életre keltő varázsecsetre vár.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi megjelenésdömping, a következő napokban is számos újdonságra számíthatunk majd. Rajtrácshoz gördül a GRID, bemutatkozik a Trine negyedik része, és egy új PS4-exkluzív is érkezik.

Októberben jelenik meg a Concrete Genie

Az eredetileg idén tavaszra ígért megjelenés után a PixelOpus végre hivatalosan is megerősítette, hogy októberben boltokba küldik a Concrete Genie-t, amiben egy Ash nevű fiatal művész által életre keltett világban kell helytállnunk.

Csak ősszel jelenik meg a Concrete Genie

Eredetileg az idei esztendő első felében mutatkozott volna be a Concrete Genie, de a tegnapi State of Playen a Sony megerősítette, hogy a játék csak 2019 őszén jelenik meg, továbbra is csak és kizárólag PlayStation 4-re.

Április végére csúszott a Days Gone

Úgy néz ki, mégsem jelenik meg jövő februárban a Sony nyitott világú zombis játéka. A fejlesztő több időt tölthet a Days Gone polírozásával, leghamarabb csak április végén játszhatunk vele.

E3 2018: Imádnivalónak tűnik a Concrete Genie

A PixelOpus játéka ugyan nem volt jelen a Sony konferenciáján, a kiadó viszont elhozta a demóját a Los Angeles-i rendezvényre. A tegnapi gameplay után most új jeleneteket kaptunk. Ash megfesti a város falait, és a rajzok életre kelnek.

E3 2018: Concrete Genie - életre kelt festmények

Legutóbb a tavalyi PlayStation Experience-en hallhattunk a PIxelOpus legújabb játékáról, a varázslatos világot bemutató Concrete Genie-ről, amiben a játék főhőse által lefestett dolgok életre kelnek.

PSX 2017: Csokorba gyűjtve a játékmenet-videók

A hétvégén tartott PlayStation Experience-en ugyan a Sony megjelenés előtt álló nagyágyúi nem sokat mutattak magukból, de a kisebb címek rendre kaptak játékmenet-bemutatókat.

PSX 2017: Indie körkép a rendezvényről

Az idei PlayStation Experience-en nagy hangsúlyt kaptak a kisebb, független alkotások. Rengeteg előzetest kaptunk róluk, igyekeztünk szépen csokorba gyűjteni a legötletesebbeket. Szemezgessetek!

Concrete Genie - életre kelnek a festményeid

Elbűvölő művészeti dizájnnal igyekszik elcsavarni a játékosok felét az Entwined-csapat új fejlesztése, a Concrete Genie. A kalandjátékban egy fiatal művészt alakítunk, akinek megelevenednek a festményei.