Total War Saga: Thrones of Britannia PC

Bemutatkozott a Total War Saga-sorozat első tagja.
1551783608

Már készül az új Total War Saga

A Creative Assembly legújabb közleményéből kiderült, hogy az új Total War Saga már úton van. A szófiai brigád dolgozik a történelmi témájú folytatáson, bár más projektekkel is foglalkoznak közben.
1525343700

Total War Saga: Thrones of Britannia teszt

Két fantasy spin-off után megérett az idő egy újabb történelmi Total War-epizódra. Az angolszászok és a vikingek vérzivataros korába repültünk, és alapvetően tetszett, amit láttunk.
1525176000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Május első hete is tartogat néhány izgalmas címet a játékosoknak: ezúttal a Nintendo Switch-tulajdonosok örülhetnek különösen, hiszen a hibridkonzolon is tiszteletét teszi a Donkey Kong Country: Tropical Freeze.
1524474025

Total War: Thrones of Britannia - terítéken Mercia

A Merciai Királyság a hatalma csúcsán majdnem az összes angolszász királyságot meghódította. Naná, hogy ez a frakció is játszható lesz a Total War Saga: Thrones of Britanniában, lássuk, mit érdemes tudni róla!
1523617203

Politikai csaták a Total War: Thrones of Britanniában

Nem csupán a karddal és pajzzsal vívott összecsapásokra koncentrál a két hét múlva megjelenő Total War Saga: Thrones of Britannia. Intrikával és politikai csatározásokkal támogathatjuk királyságunk bővülését.
1521356415

Total War: Thrones of Britannia - Guthfrid színre lép

Vadiúj gameplay előzetessel jelentkezett a Sega és a The Creative Assembly. Ezúttal a viking uralkodóval, Guthfrid királlyal ismerkedhetünk meg. Ő Northumbria fejese, és a célja az, hogy egész Angliát meghódítsa.
1520154030

Traileren a Total War Saga: Thrones of Britannia

Walesben is dúl a háború a Total War Saga: Thrones of Britanniában. A legújabb filmes előzetesben megismerkedhettek Anaraut királlyal, Gwined uralkodójával, aki egy virágzó királyságot akar felépíteni.
1519646820

Total War Saga - csatában a gaelek

Kiadós frakcióbemutató érkezett a Total War Saga: Thrones of Britanniához. A Total War-sorozat első mellékága a kilencedik században játszódik, a történet Britannia viking inváziója után veszi kezdetét.
1517504427

Áprilisban jön a Total War: Thrones of Britannia

Már nem kell sokat várni a Total War Saga első részére, a Sega bejelentette, hogy áprilisban érkezik a Thrones of Britannia. A Creative Assembly idén két Total Warral jelentkezik - ez lesz az első.
1515083431

Először mozog a Total War: Thrones of Britannia

Tavaly novemberben jelentette be a Creative Assembly a Total War Saga első részét, a Thrones of Britanniát. Végre megérkezett az első gameplay trailer a 9. századi Britanniában játszódó RTS-ről.