Bayonetta 3

Nintendo Switch

Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: PlatinumGames
A Bayonetta harmadik része is Switch-exkluzív lesz.
Értékelés: Nincs még értékelve

Bayonetta 3 - a Nintendón múlik, mikor láthatjuk

Négy éve jelentette be a Platinum Games, hogy dolgoznak a nagysikerű Bayonetta-sorozat harmadik felvonásán, de azóta semmit sem láthattunk a játékból. Nem véletlenül, a döntés ugyanis a kiadó, és nem a stúdió kezében van.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

Nincs elfelejtve a Bayonetta 3

A Bayonetta-rajongók számára a szokásos csalódással ért véget a Nintendo idei E3-as adása, hiszen ezúttal sem mutatta meg magát a harmadik epizód, a kiadó azonban mindenkit biztosított arról, hogy a játék továbbra is készülőben van.

Hamarosan hallunk a Bayonetta 3 felől?

Már több mint három éve annak, hogy a 2017-es The Game Awardson bejelentette a Nintendo, hogy készül a Bayonetta 3, viszont azóta is síri csend honol a projekt körül - azonban Hideki Kamiya elmondása szerint ez hamarosan megváltozhat.

A Platinum Gamesbe is befektetett a Tencent

A kínai óriásvállalat idén is folytatja a terjeszkedését - ezúttal a Platinum Games kapott tőlük némi anyagi ösztönzést. A befektetésnek hála a Bayonetta és az Astral Chain fejlesztője a jövőben nem szorul majd külső kiadók segítségére.

Titkos akciójátékon dolgozik a PlatinumGames

Nemrég tartották Japánban az idei Bitsummit konferenciát, ahol egy előadás keretein belül a PlatinumGames két meghatározó egyénisége, Hideki Kamiya és Atsushi Inaba is jelen voltak, és elárultak pár izgalmas érdekességet.

Játékkiadásba vágna a PlatinumGames

Atsushi Inaba, a Platinum fejlesztési részlegének vezetője és producere a Game Informernek adott interjúban elárulta, szeretnék, ha a jövőben maguk is kiadhatnák a játékaikat.

TGA 2017: Switch-exkluzív lesz a Bayonetta 3

A The Game Awardsot szemelte ki magának a Nintendo arra, hogy bejelentse a nagy hírt: folytatódik a Bayonetta, és a második részhez hasonlóan az új játék is kizárólag az ő konzoljára lesz megvásárolható.