Fade to Silence

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: THQ Nordic, Fejlesztő: Black Forest Games
Túlélőjáték a THQ Nordictól.
Értékelés: 5.0

Minden, amit tudni kell a Fade to Silence-ről

A THQ Nordic kiadott egy szuper összefoglalóvideót, amiben részletesen bemutatják a Fade to Silence összes fontosabb játékmechanikai elemét, így azt is megtudhatjuk, hogyan élhetjük túl a fagyos posztapokaliptikus világ veszélyeit.

Fade to Silence - hol hagytam az eszem?

Nyakunkon a Fade to Silence megjelenése, úgyhogy a THQ Nordic igyekszik mindenkit emlékeztetni, hogy két hét múlva beköszönt a tél, és bizony nem csak a természet elemei tréfálnak majd meg minket a posztapokaliptikus világban.

GC 2018: Fade to Silence - hallgass a belső hangra!

A THQ Nordic téli környezetben játszódó túlélőjátéka tavaly december óta érhető el a Steam Early Access kínálatában, azóta pedig rengeteget fejlődött a Fade to Silence. A Gamescomra időzített trailer hűen átadja a cím eszenciáját.

Öt percig mozog a Fade to Silence

A múlt heti The Game Awardson mutatkozott be a THQ Nordic legújabb túlélőjátéka. Most az IGN jóvoltából hosszabban is belenézhetünk a Fade to Silence-be, melyben nem csupán a zord időjárással kell szembenéznünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ez a hét az új Star Wars-filmről szól majd, aggodalomra semmi ok, új játékmegjelenések is akadnak a napokban! Többek között egy régi klasszikust is feleleveníthetünk a Capcom jóvoltából.

TGA 2017: Fade to Silence - harc a hideg ellen

Új túlélőjátékot mutatott be a THQ Nordic és a Giana Sisters-sorozatot jegyző Black Forest Games. A készítők szerint a Fade to Silence új színt visz a műfajba, a hideg elleni küzdelem sosem volt még ennyire élethű.