Firewall: Zero Hour

PlayStation 4

Kiadó: Sony, Fejlesztő: Sony
Taktikai lövöldével erősít a PlayStation VR.
Értékelés: Nincs még értékelve

Befutott a PlayStation Plus februári kínálata

Meglehetősen erős címeket rakott össze a Sony februári felhozatalban; végigjátszhatjuk a BioShock-játékokat, simeket nevelhetünk a The Sims 4-ben, és még a VR-szemüvegünket is érdemes lesz elővenni.

A hétvégén kipróbálható a Firewall: Zero Hour

De csak akkor, ha PlayStation Plus-tag vagy, és az sem árt, ha rendelkezel egy PS VR-ral, lévén csak erre érhető el a taktikai shooter. Bizony, a headset egyik legütősebb játékát nyúzhatjuk ingyen három napig!

Brit toplista: továbbra is az élen az F1 2018

A Codemasters idei F1-játéka a múlt héten sem talált legyőzőre az Egyesült Királyságban. A britek persze a focit is imádják, így nem csoda, hogy az ezüstérmet a Pro Evolution Soccer 2019 kaparintotta meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Augusztus végén érkezik a Firewall: Zero Hour

A fejlesztők a hivatalos PlayStation Blogon jelentették be a Firewall: Zero Hour megjelenési dátumát - a VR-játék előrendelői egy sor jutalmat is kapnak. Hangulatfokozóként megérkezett a vadiúj gameplay trailer is!

E3 2018: Akcióban a Firewall: Zero Hour

A tavaly PlayStation Expreience-en mutatkozott be a Rainbow Six: Siege koncepciójára erősen hajazó, kizárólag PlayStation VR-ra készülő Firewall: Zero Hour, amiből most megnézhetünk néhány új jelenetet.

E3 2018: A harmadik galériafrissítés

Mára érezhetően kevesebb kép hullott az ölünkbe, de azért a tegnapi Nintendo Direct után csurrant-cseppent valami. Ezúttal a Super Mario Party, a Super Smash Bros. Ultimate és a Soul Calibur VI képei között turkálhatsz többek között.

PSX 2017: Taktikai lövöldével erősít a PS VR

Firewall: Zero Hour néven érkezik a PlayStation VR új taktikai lövöldéje, amely a Rainbow Six: Siege sikerét hivatott meglovagolni - csak éppen a virtuális valóságban.