Harry Potter: Hogwarts Mystery Mobil

Mobilos szerepjáték készül a Harry Potter alapján.
1524676685

Megjelent a Harry Potter: Hogwarts Mystery

Végre nem kell tovább várni a baglyokra, hogy meghozzák a levelünket a Roxfortból, mostantól bárki varázsló lehet - már aki rendelkezik androidos vagy iOS-es telefonnal, illetve tablettel.
1524506520

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, lássuk, milyen friss címekkel tudjuk majd eltölteni a szabadidőnket, ha az intenzív videojátékozás mellett tesszük le a voksunkat!
1522998016

Megvan a Harry Potter: Hogwarts Mystery dátuma

A fejlesztő Jam City bejelentette, hogy a Harry Potter: Hogwarts Mystery világszerte április végén érkezik iOS-re és Androidra. Most már azt is tudjuk, hogy a fontosabb karakterek szinkronját a filmekből ismerős színészek adják.
1519924860

Traileren a Harry Potter: Hogwarts Mystery

Új kedvcsináló érkezett a mobilos Harry Potter-szerepjátékhoz, amelyben megalkothatjuk majd a saját varázslónkat. Persze hosszú az út addig, a jó pár év vár ránk a Roxfort falai között.
1516293060

Traileren a Harry Potter: Hogwarts Mystery

Befutott a Harry Potter: Hogwarts Mystery első mozgóképes kedvcsinálója, amely ízelítőt ad abból, hogy milyen kalandok várnak a varázslótanoncunkra a Roxfort falai között. Több ismerős karakterrel is összefutunk majd.
1513090800

Mobilos szerepjáték készül a Harry Potter alapján

A Warner Bros. bő egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy Portkey Games néven új részleget indít, amely a Harry Potter-játékokat hivatott menedzselni a jövőben. Már be is jelentették a második adaptációjukat.