Afterparty

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Night School Studio, Fejlesztő: Night School Studio
Leinni a sátánt - új játék az Oxenfree-csapattól.
Értékelés: 7.0

Netflix: nem kezdünk játékstúdiók felvásárlásába

A Netflix vezetősége egy befektetőknek tartott előadáson leszögezte, nem tervezik, hogy a Night School Studio felvásárlása után ész nélkül neki állnak újabb és újabb stúdiókat bekebelezni.

A Netflixhez igazolt az Oxenfree-csapat

A videojátékok világa felé kacsingató Netflix egy nagyszerű indie csapatra vetette ki a hálóját. Az Oxenfree és az Afterparty által ismert Night School Studio mától a streamingszolgáltató alatt húzza az igát.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a március, és vele együtt néhány új játék is érkezett. A héten uralkodóvá, seprűlovassá és nyomozóvá is válhatunk, míg Nintendo Switchen újra elmerülhetünk a Pokémon Mystery Dungeon világában.

Jövő héttől Switchen is lehet Afterpartyzni

A Night School Studio egyedi ötlettel állt elő az Afterparty című játékukban: a pokolból csak ivóversenyen keresztül lehet kijutni. Milo és Lola túlvilági kalandját márciustól Nintendo Switchen is élvezhetjük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hétfő reggelre, és ezzel együtt egy újabb hét izgalmas játékmegjelenéseire virradt. Ugyan a legnagyobb durranások ezúttal a különböző átiratok és portok lesznek, de azért Luigiban bízhatunk, aki jön, és megmenti a hetet.
  • Írta: sirdani
  • 4 komment

Lássuk a konzolos Xbox Game Pass újdonságait!

Sűrű lesz a hónap vége a konzolos Xbox Game Pass, illetve az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői számára, a Microsoft ugyanis újabb hat játékkal bővíti a szolgáltatások kínálatát.

Így kezdődik az Afterparty

A hónap végén érkezik az Oxenfree alkotóinak következő játéka, az Afterparty, melynek során egy pár végzős kocsmatúrára indul a pokol bugyraiban. Most akár le is csekkolhatjuk, hogy hogyan is fest mindez!

Utolsó előzetesen az Afterparty

Október végén jelenik meg az Oxenfree-ért felelős Night School Studio következő játéka, az Afterparty, amiben Milo és Lola bulizással próbál meg kijutni a pokolból. A hajtás után az utolsó előzetest leshetitek meg.
  • Írta: Shifty
  • 0 komment

Jövő hónapban érkezik az Afterparty

Dátumot kapott az Afterparty, az Oxenfree-ért felelős Night School Studio következő játéka. A pokoli kocsmatúra során komoly feladat vár ránk: az asztal alá kell innunk az ördögöt!
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Afterparty - megszólalnak a piálós játék fejlesztői

Az Oxenfree kapcsán ismert Night School Studio új játékkal készül, a téma pedig ismét néhány fiatal kalandjait követi az ismeretlenbe. Ez az ismeretlen viszont ezúttal maga a pokol lesz, ahol a Sátán várja őket az Afterpartyra.

Még több indie cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tegnap délután lezajlott az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsorban azok az indie címek kerültek terítékre, amely az Xbox Game Pass felhozatalába is bekerülnek majd - már a megjelenésük napján.

E3 2018: Afterparty - pokoli ivászat

Az E3 alkalmából vadonatúj Afterparty-videóval jelentkezett az Oxenfree-t is fejlesztő Night School Studio. Remek híreink vannak azoknak, akik évek óta egy, a pokolban játszódó kocsmai játékra vártak!

Afterparty - igyál egy sört a Sátánnal!

Még tavaly decemberben mutatkozott be az Oxenfree-t is fejlesztő Night School Studio következő játéka, az Afterparty, ami a korai koncepciós rajzok után végre mozgás közben is megleshető.

Afterparty - az Oxenfree-csapat új játéka

Bemutatkozott az Oxenfree-t jegyző Night School Studio következő játéka, az Afterparty. A történet szerint hőseink a pokolban kötnek ki, ahonnan csak úgy menekülhetnek meg, ha legyőzik a sátánt - ivásban.