Nintendo Labo

Nintendo Switch

Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
Különféle minijátékok, amelyekhez nekünk kell összehajtogatni kartonból a kiegészítőket.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nos, kétségtelen, hogy nem az olyan hetek miatt ruház be az ember egy új konzolra vagy egy videokártyára, mint ami előttünk áll. A nagy pangás közepette legalább jön az Earth Defense Force új része, és VR-be lép a Nintendo Switch is.

VR-támogatást kap két Switch-exkluzív játék

A Nintendo tájékoztatása szerint két Nintendo Switch-exkluzív játékuk, a Super Mario Odyssey és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild is VR-támogatást kap, és játszható lesz a Nintendo Labo VR-ral.

Madarakkal és elefántokkal jön a Labo: VR Kit

Befutott az első hivatalos előzetes a Nintendo Switch VR-kiegészítőjéről, és úgy néz ki, hogy a Labo márkanév ezúttal sem hazudtolja meg magát; elefántok, fényképezőgépek, madarak és puskák formájában jön itt a VR Kit.
  • Írta: sirdani
  • 4 komment

Labo Kittel hozza el a VR-t Switchre a Nintendo

Beigazolódtak a korábbi felvetések, tényleg a Nintendo Labo-készletek részeként lovagolja meg a VR-őrületet a japán konzolgyártó. A papírkartonból hajtogatható headset áprilisban érkezik a boltokba.

Switch VR-bejelentést kapunk idén?

Iparági pletykák szerint a Nintendo is saját VR-szemüveggel rukkol elő a Switch kiegészítőjeként. Ha minden igaz, a Labo-készletek részeként láthat napvilágot a papírkartonból készült cucc - a Google Cardboard mintájára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és úgy érkeznek majd a jobbnál jobb játékok ezúttal is, ahogy annak szeptemberben lennie kell. Lara Croft visszatér, és készülhetnek a kosárlabda- és a jégkorongrajongók is!
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Nintendo Labo - a Vehicle Kit közelebbről

Szeptember közepén érkezik a Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit, amely nem meglepő módon a versenyjátékok szerelmeseinek kínál némi hajtogatást és számos minijátékot. Nézzük meg közelebbről az új trailer segítségével!

Nintendo Switch - közel a 20 millió

A Nintendo Switch összehasonlíthatatlanul nagyobb sikereket ér el, mint a Nintendo korábbi otthoni videojáték-konzolja, a Wii U, ám az utóbbi időszakban még így is némi döcögés érezhető az eladások tekintetében.

A járművekről szól az új Nintendo Labo Kit

A Nintendo bejelentette a legújabb Nintendo Labo-készletet, amely elsősorban a versenyjátékok szerelmeseit szólítja meg. Autókat, illetve tengeralattjárók és repülők vezérlőpultját is összehajtogathatjuk kartonpapírból.

Nintendo Labóval is játszható a Mario Kart 8 Deluxe

Nem kell a sima Joy-Conokkal beérni a versenyzés során, ha otthon csücsül a Nintendo Labo Variety Kitje. Mostantól a saját kartonkormányunkkal ülhetünk a rajtvonalhoz a Mario Kart 8 Deluxe-ban.

Jimmy Fallonék Nintendo Labóval zenéltek

Jimmy Fallon rendszeresen jelentkező szegmense, a Classroom Instruments ezúttal Ariana Grandét látta vendégül. Ez önmagában nem túl érdekes, az viszont igen, hogy ezúttal a Nintendo Labóval keltették életre a dalokat.

Nintendo Labo - visszafogott az érdeklődés

Ugyan az Egyesült Királyság eladási toplistájának múlt heti összegzése alapján nem nyitott olyan rosszul a Nintendo Switch izgalmas kiegészítője, a Nintendo Labo, de úgy tűnik, ez nem lesz akkora siker, mint maga a Switch.

Brit toplista: Kratos továbbra is az élen

A God of War trónja a második héten sem ingott meg az Egyesült Királyságban, ahogy a Far Cry 5-től sem tudták elvenni az ezüstérmet. A Nintendo papírkarton-kiegészítője, a Labo Variety Kit a harmadik helyen nyitott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ezen a héten sem árasztanak el minket megjelenésekkel a kiadók, több nagyágyúra is számíthatunk a következő napokban. A fagyos Skandináviát és a japán alvilágot is megjárjuk majd.

Nintendo Labo - építs és játssz!

Két hét múlva már kapható lesz a Nintendo legújabb nagy dobása, a Nintendo Labo, ami tulajdonképpen egy minijáték-gyűjtemény, amelyhez igazi papírkartonokból hajtogathatunk kiegészítőket.

Három új videóban mutatkozik be a Nintendo Labo

A múlt hónapban jelentette be a kiotói vállalat a Nintendo Labót. A Switch-hez szánt, kartonból hajtogatható kiegészítőkről van szó, amiket leginkább a fiatal korosztálynak szánnak. Most közelebbről is megnézhetjük a készleteket.

Kartonból hajtogatható perifériákkal erősít a Switch

Éjjel egy furcsa projektről rántotta le a leplet a kiotói vállalat. A Nintendo Labo egyfajta minijáték-gyűjtemény, amelyhez papírkartonokat csomagolnak - ezekből mi magunk hajtogathatjuk össze a különféle Switch-kiegészítőket.