Nintendo Labo SW

Különféle minijátékok, amelyekhez nekünk kell összehajtogatni kartonból a kiegészítőket.
1554710400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nos, kétségtelen, hogy nem az olyan hetek miatt ruház be az ember egy új konzolra vagy egy videokártyára, mint ami előttünk áll. A nagy pangás közepette legalább jön az Earth Defense Force új része, és VR-be lép a Nintendo Switch is.
1554462032

VR-támogatást kap két Switch-exkluzív játék

A Nintendo tájékoztatása szerint két Nintendo Switch-exkluzív játékuk, a Super Mario Odyssey és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild is VR-támogatást kap, és játszható lesz a Nintendo Labo VR-ral.
1553266800

Madarakkal és elefántokkal jön a Labo: VR Kit

Befutott az első hivatalos előzetes a Nintendo Switch VR-kiegészítőjéről, és úgy néz ki, hogy a Labo márkanév ezúttal sem hazudtolja meg magát; elefántok, fényképezőgépek, madarak és puskák formájában jön itt a VR Kit.
1551974416

Labo Kittel hozza el a VR-t Switchre a Nintendo

Beigazolódtak a korábbi felvetések, tényleg a Nintendo Labo-készletek részeként lovagolja meg a VR-őrületet a japán konzolgyártó. A papírkartonból hajtogatható headset áprilisban érkezik a boltokba.
1550415611

Switch VR-bejelentést kapunk idén?

Iparági pletykák szerint a Nintendo is saját VR-szemüveggel rukkol elő a Switch kiegészítőjeként. Ha minden igaz, a Labo-készletek részeként láthat napvilágot a papírkartonból készült cucc - a Google Cardboard mintájára.
1536593400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és úgy érkeznek majd a jobbnál jobb játékok ezúttal is, ahogy annak szeptemberben lennie kell. Lara Croft visszatér, és készülhetnek a kosárlabda- és a jégkorongrajongók is!
1535698830

Nintendo Labo - a Vehicle Kit közelebbről

Szeptember közepén érkezik a Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit, amely nem meglepő módon a versenyjátékok szerelmeseinek kínál némi hajtogatást és számos minijátékot. Nézzük meg közelebbről az új trailer segítségével!
1533029400

Nintendo Switch - közel a 20 millió

A Nintendo Switch összehasonlíthatatlanul nagyobb sikereket ér el, mint a Nintendo korábbi otthoni videojáték-konzolja, a Wii U, ám az utóbbi időszakban még így is némi döcögés érezhető az eladások tekintetében.
1532689243

A járművekről szól az új Nintendo Labo Kit

A Nintendo bejelentette a legújabb Nintendo Labo-készletet, amely elsősorban a versenyjátékok szerelmeseit szólítja meg. Autókat, illetve tengeralattjárók és repülők vezérlőpultját is összehajtogathatjuk kartonpapírból.
1531067520

Nintendo Labo bemutató

Amíg ki nem próbálod, jó eséllyel te is csak legyintesz rá. Aztán a vele töltött első óra után újra előtör belőled a gyermeki éned. Majd úgy állsz fel, hogy ezt az élményt a gyerekeddel is meg akarod osztani. Kipróbáltuk a Nintendo Labót.