Mutant - Year Zero: Road to Eden

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Funcom, Fejlesztő: The Bearded Ladies Consulting
Videojáték készült a Mutant: Year Zero alapján.
Értékelés: 8.0

Mennyit költött az Epic az ingyenjátékokra?

Az Epic és az Apple tovább folytatja a harcot a bíróság előtt, emiatt pedig néha kikerül egy-egy érdekes dokumentum az internetre is. Most azt tudtuk meg, hogy tételesen mennyit költött az Epic ajándékjátékokra az akciók első kilenc hónapjában.

Animációs film készül a Mutant - Year Zero alapján

Unreal Engine-nel hajtott animációs film készül az azonos című asztali szerepjátékot feldolgozó Funcom-játék, a Mutant - Year Zero: Road to Eden alapján. Már egy hosszabb előzetest is megnézhettek belőle.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

A Funcomba is bevásárolta magát a Tencent

Méretes részesedést vásárolt a norvég Funcomban a Tencent, amely így is a világ legnagyobb videojátékos vállalata. A fejlesztőcég szorosan együttműködik majd a kínaiakkal a jövőben.

Remek platformjátékkal készül az Epic Store

Tény, hogy az e heti felhozatalt nehéz überelni, de jövő héten is érdemes lesz bezsebelni az Epic Games Store ingyenes játékát. Egy nagy sikerű puzzle-platformer, a Fez ütheti majd a markunkat.

Ütős ajándékokkal készül a jövő hétre az Epic Store

Úgy tűnik, átmenetileg tért vissza a heti egy ajándékra az Epic Games Store, a jövő héten ugyanis ismét két ingyenes játékot kapunk az üzlettől, az egyikük ráadásul kifejezetten friss darab.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ugyan nem ez lesz az évezred hete a megjelenéseket tekintve, még így is várnak ránk izgalmas címek a következő napokban; a sport szerelmeseinek jön a Madden NFL 20, az önjelölt detektíveknek pedig a The Church in the Darkness.

Júliusban jön a Mutant Year Zero kiegészítője

A körökre osztott stratégia Seed of Evil címen futó expanziója július végén érkezik, ugyanazon a napon, mint a dobozos és a Nintendo Switch-változat. Utóbbi így nem készül el időben, de spongyát rá!

Switchre is megjelenik a Mutant - Year Zero

Az erősen XCOM-alapokra építkező Mutant - Year Zero: Road to Eden a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt, és hamarosan a Nintendo Switch-tulajdonosok is élvezhetik.

Humble Monthlyban a Mutant Year Zero

Igazán erős lett az áprilisi Humble Monthly felhozatala, ugyanis az alig három hónapja megjelent körökre osztott stratégiai játék mellett még az Absolver: Downfall és Northgrad is a mienk lehet a feliratkozás esetén.

Launch traileren a Mutant - Year Zero: Road to Eden

Mától vásárolható meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a The Bearded Ladies Consulting taktikai szerepjátéka, a Mutant - Year Zero: Road to Eden. A megjelenés apropóján befutott a launch trailer.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

Három új címmel bővül az Xbox Game Pass

Újabb játékok érkeznek a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába, ráadásul nem is akármilyenek! Jön a Strange Brigade, illetve rögtön a megjelenésétől fogva elérhető lesz az előfizetőknek a Mutant Year Zero és a The Gardens Between is.

Mutant Year Zero - bemutatkozik Farrow, a róka

A játék legújabb karaktere egy orgyilkos antropomorf róka, aki leginkább a lopakodásra szakosodott. Farrow kimondottan hasznos tagja lehet a csapatunknak a Mutant Year Zero: Road to Edenben.

Ilyen gép kell a Mutant Year Zero alá

Elég furcsa fordulatot vett a világvége: értelmes állatok vették át a hatalmat a Földön, de persze konfliktusok továbbra is vannak. A Funcom közzétette a Mutant Year Zero: Road to Eden gépigényét, ami nem is lett durva.

16 új cím az Xbox Game Pass kínálatában

A szolgáltatás nagy dobása, a PlayerUnknown's Battlegrounds mellett további játékok landolnak a Game Passben az ünnepi szezon folyamán. Egészen pontosan 16 címről van szó, rögtön el is áruljuk, melyek ezek.

Mutant Year Zero - taktikai harc, némi csavarral

A papíralapú szerepjáték alapján készülő Mutant Year Zero: Road to Eden legújabb előzetesében Lee Varley, a játék rendezője mesél a játékmechanika alapjául szolgáló taktikai harcrendszerről, illetve egy aprócska csavarról.

Ezt kell tudnod a Mutant Year Zeróról

Kicsit bizarr, amikor az intelligens állatok egymást utasítják a harcok közben, de a Mutant Year Zero: Road to Eden világa már csak ilyen. A motorháztető alatt azonban az XCOM alapjain nyugvó, komoly körökre osztott rendszer lapul.

Húsz perc a Mutant Year Zero: Road to Edennel

Decemberben kerül a boltokba az értelmes állatokat szerepeltető körökre osztott stratégia. Most egy fejlesztői kommentárral megspékelt gameplay bemutatót nézhetünk meg a Mutant Year Zero: Road to Edenről.

GC 2018: Decemberben jön a Mutant Year Zero

A Funcom és a The Bearded Ladies közös projektje végre dátumot kapott, az XCOM-ra hajazó taktikai stratégia december elején fut be PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Természetesen az új előzetesről sem kell lemondanunk.

Gameplay traileren a Mutant Year Zero

Noha a Funcom csak egy szegényes demót hozott el az E3-ra, ma legalább kaptunk egy tisztességes gameplay előzetest a Mutant Year Zero: Road to Edenről. A cím már előrendelhető PC-n, méghozzá nyomott áron.