Mutant - Year Zero: Road to Eden PC, PS4, XBOXONE

Videojáték készült a Mutant: Year Zero alapján.
1640188856

A Mutant Year Zero az Epic mai ajándéka

Újabb nap, újabb ingyenes játékkal vár bennünket az Epic Games Store. Ezúttal a Mutant Year Zero: Road to Eden került a fa alá - siessetek, hiszen csak egy napotok van a játék beszerzésére!
1620122400

Mennyit költött az Epic az ingyenjátékokra?

Az Epic és az Apple tovább folytatja a harcot a bíróság előtt, emiatt pedig néha kikerül egy-egy érdekes dokumentum az internetre is. Most azt tudtuk meg, hogy tételesen mennyit költött az Epic ajándékjátékokra az akciók első kilenc hónapjában.
1598544000

Animációs film készül a Mutant - Year Zero alapján

Unreal Engine-nel hajtott animációs film készül az azonos című asztali szerepjátékot feldolgozó Funcom-játék, a Mutant - Year Zero: Road to Eden alapján. Már egy hosszabb előzetest is megnézhettek belőle.
1569927600

A Funcomba is bevásárolta magát a Tencent

Méretes részesedést vásárolt a norvég Funcomban a Tencent, amely így is a világ legnagyobb videojátékos vállalata. A fejlesztőcég szorosan együttműködik majd a kínaiakkal a jövőben.
1565978400

Remek platformjátékkal készül az Epic Store

Tény, hogy az e heti felhozatalt nehéz überelni, de jövő héten is érdemes lesz bezsebelni az Epic Games Store ingyenes játékát. Egy nagy sikerű puzzle-platformer, a Fez ütheti majd a markunkat.
1565290560

Ütős ajándékokkal készül a jövő hétre az Epic Store

Úgy tűnik, átmenetileg tért vissza a heti egy ajándékra az Epic Games Store, a jövő héten ugyanis ismét két ingyenes játékot kapunk az üzlettől, az egyikük ráadásul kifejezetten friss darab.
1564380000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ugyan nem ez lesz az évezred hete a megjelenéseket tekintve, még így is várnak ránk izgalmas címek a következő napokban; a sport szerelmeseinek jön a Madden NFL 20, az önjelölt detektíveknek pedig a The Church in the Darkness.
1558684807

Júliusban jön a Mutant Year Zero kiegészítője

A körökre osztott stratégia Seed of Evil címen futó expanziója július végén érkezik, ugyanazon a napon, mint a dobozos és a Nintendo Switch-változat. Utóbbi így nem készül el időben, de spongyát rá!
1553191200

Switchre is megjelenik a Mutant - Year Zero

Az erősen XCOM-alapokra építkező Mutant - Year Zero: Road to Eden a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt, és hamarosan a Nintendo Switch-tulajdonosok is élvezhetik.
1551718800

Humble Monthlyban a Mutant Year Zero

Igazán erős lett az áprilisi Humble Monthly felhozatala, ugyanis az alig három hónapja megjelent körökre osztott stratégiai játék mellett még az Absolver: Downfall és Northgrad is a mienk lehet a feliratkozás esetén.