Octopath Traveler

Nintendo Switch

Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
Zseniális látványvilággal várja a veterán JRPG-rajongókat a Square Enix.
Értékelés: 8.0

11 címmel bővül a Google Stadia kínálata

A nemrég megrendezett Stadia Connect alkalmával jelentették be, hogy több nagy címmel is bővül a Stadia repertoára, olyanokkal, mint például a PUBG. A Stadia Pro-előfizetéssel rendelkezők ráadásul ingyenesen kergethetik a csirkevacsit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június első hete a fantasy-rajongóknak kedvez majd, hiszen érkezik a Warhammer: Chaosbane és a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója is. Ezek mellett érdemes lesz ránézni az új X-Men-filmre is a moziban.

Octopath Traveler - hivatalos a PC-s változat

A Square Enix a korábbi pletykák, majd egy eltávolított blogposzt után hivatalosan is megerősítette, hogy a Nintendo Switchre már megjelent Octopath Traveler tényleg PC-s kitérőt kap. A premier június elején lesz esedékes.

Tényleg jön PC-re az Octopath Traveler

A Square Enix egy mára törölt blogbejegyzésben erősítette meg a korábbi értesüléseket: igen, számítógépeken is tiszteletét teszi a korábbi Switch-exkluzív JRPG, az Octopath Traveler. Egészen pontosan június elején várható.

PC-re is befut az Octopath Traveler?

Úgy tűnik, hogy a tavalyi év egyik legjobb Switch-exkluzív JRPG-je hamarosan számítógépeken is tiszteletét teszi. Legalábbis a koreai korhatár-besorolásért felelős hivatal már a PC-s verziót is minősítette.

Mobilos előzményt kap az Octopath Traveler

A tavalyi év egyik legjobb JRPG-je Switchen egyöntetűen az Octopath Traveler volt, így abszolút jó hír, hogy mobilos formában is élvezhetjük a remekül működő HD-2D-s vizuális stílust. Egy prequellel készül a Square a platformra.

Itt vannak a Golden Joysticks Awards győztesei

A Fortnite és a God of War vitte a prímet az idei Golden Joystick díjátadón, de azért születtek meglepetések is! Életműdíjat kapott a Dark Souls atyja, Hidetaka Miyazaki, és kiderült, hogy a Cyberpunk 2077-et várjuk a legjobban.

33 millió dollárt bukott a Square Enix

Befutottak a Square Enix féléves pénzügyi adatai, amiből kiderült, hogy a kiadó egyik év elején alapított stúdiója miatt közel 33 millió dollárt bukott. Sajnos a többi számadat sem alakult fényesen.

Amerikai toplista: győzött a Nintendo Switch

Az NPD Group közzétette az amerikai piac júliusi teljesítményére vonatkozó jelentését. A Nintendo Switch a múlt hónapban lekörözte a PS4-et és az Xbox One-t is, a legkelendőbb játék az Octopath Traveler lett.

Nagyon jól fogy eddig az Octopath Traveler

A Square Enix a játék hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a premier óta eltelt pár hét leforgása alatt máris elérte az egymilliós eladási határt az Octopath Traveler, ami elég szép eredmény egy Switch-exkluzív JRPG-től.

Brit toplista: megint nem tudták legyőzni Crasht

Nagyon jót tett a felújított Crash-trilógiának, hogy PlayStation 4 után több platformra is megjelent, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ugyanis szárnyal a nyári uborkaszezonban.

E3 2018: Új demót kap az Octopath Traveler

Hiába közeledik az Octopath Traveler megjelenése, a játékosok már a napokban belenézhetnek a játékba - másodszorra is. Az E3-as Nintendo Directből tudtuk meg, hogy újabb demót kap a Square Enix játéka.

E3 2018: Befutott az Octopath Traveler új trailere

A Square Enix a jövő hónapban hozza el Nintendo Switchre az Octopath Travelert, amely a kiadó több évtizedes JRPG-hagyományát viseli magán. A "2D-HD" anyag kézzel rajzolt hátterekkel és barnás tónusokkal operál.

Bejelentésözönt hozott a Nintendo Direct

Hiába volt mindössze harminc perc hosszú, számtalan bejelentést hozott a tegnap esti Nintendo Direct. Egy csokorban foglaltuk össze nektek a műsor fontosabb híreit és látnivalóit.

Még több bejelentés a Nintendótól

Számos új kedvcsinálóval és megjelenési dátummal szolgált a kiotói vállalat a legutóbbi Nintendo Directben. Jön a Mario Party: The Top 100, demót kapott a Project Octopath Traveler, és az új 3DS-es Kirbybe is belenézhetünk.
  • Írta: zoenn
  • 2 komment