Planet Alpha

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Team 17, Fejlesztő: Planet Alpha
Hősünk egy furcsa bolygón ébred, s látszólag minden nyugodt. De ez csak az álca...
Értékelés: 7.0

Íme, a Games with Gold júliusi felhozatala

Már csak pár nap, és átlépünk a júliusba, ezért a Microsoft időszerűnek érezte, hogy leleplezze a következő havi ingyenes játékait, amiket szokás szerint az Xbox Live Gold- és az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők is bezsákolhatnak majd.

Utolsó előzetesen a Planet Alpha

Befutott a Team 17 és a korábbi IO Interactive-alkalmazott Adrian Lazar közös játékának, a Planet Alphának az utolsó előzetese. A vadregényes bolygón játszódó platformer tegnap óta már megvásárolható.
  • Írta: Shifty
  • 2 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az őszre, ez pedig a játékiparban egyet jelent azzal, hogy alacsonyan szállnak a jobbnál jobb megjelenések. Már ez a pár nap is remek ízelítőt ad abból, hogy mi vár ránk a következő hetekben!
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

Szeptemberben jelenik meg a Planet Alpha

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az IO Interactive-veterán Adrian Lazar egyszemélyes projektje, a Planet Alpha, ami egy mesés bolygón játszódó platformer lesz. Egy új trailerrel is szolgálhatunk.

E3 2018: Planet Alpha - traileren az univerzum titkai

A Team17 kiadásában egy bámulatosan festő indie platformer érkezik. A Planet Alpha egy IO Interactive-veterán mellékprojektje, hősünkkel egy idegen bolygót kell felfedeznünk, ami tömve van misztikummal.

Bámulatos platformer lesz a Planet Alpha

Az IO Interactive egykori alkalmazottja, Adrian Lazar már 2013 óta dolgozik saját játékán. Az oldalnézetes Planet Alpha egy furcsa idegen bolygón játszódik, ahol fejtörőket oldunk meg, lopakodunk és ugrálunk eleget.