Outer Wilds PC

Az Outer Wild egy olyan naprendszerben játszódik, amely folyamatos időhurokba került. A célunk az, hogy megfejtsük ennek okait.
1708443000

Ezek a címek távoznak márciusban a PlayStation Plus kínálatából

Eddig összesen hét játék távozásáról tudunk, többek között a tavaly a szolgáltatásban debütáló Tchia is elhagyja a Sony előfizetéses csomagját, de távozik a Ghostwire: Tokyo is.
1701673200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hetet egyértelműen a Ubisoft pandorai kalandja uralja, azonban ezen felül is igen sok címet kapunk a következő napokban: Disney hercegnőkkel versenyezhetünk és zombik lakta városban élhetünk túl.
1700053200

Switch-re is megjelenik az Outer Wilds

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb indie játéka eddig még nem tette tiszteletét a Nintendo konzolján, azonban kevesebb mint egy hónap múlva elérhető lesz, ráadásul a kiegészítőjével együtt.
1671637217

Íme a játékok, amik elköszönnek a Game Pass előfizetőktől decemberben

A Game Pass rengeteg szuper játékot szolgáltat az előfizetők számára, azonban egyik sem marad örökre a listán. Itt végigböngészhetitek a búcsúzó címeket!
1662962400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a mennyiséget tekintve ezúttal sem panaszkodhatunk a játéktermésre, nem sok kiemelkedő darab akad az újonságok között. Lássuk a heti megjelenéseket!
1659092400

Hamarosan érkezik az Outer Wilds next-gen változata

A Mobius csapata leleplezte az Outer Wilds PS5-ös és Xbox Series-konzolokra szánt változatát, megjelenési dátumot is kaptunk mellé.
1649142600

Ezekkel készül a PlayStation Now áprilisra

Mostantól érdemes a szokásosnál is közelebbről figyelnünk a PlayStation Now kínálatába kerülő játékokat, hiszen ezek a címek hamarosan csatlakoznak a megújuló PS Plus könyvtárához is. Lássuk, milyen újdonságok várnak ránk!
1641312000

Leleplezték a Game Pass januári felhozatalát

Chet Faliszekék új kooperatív lövöldéjét és a Mass Effect legendás kiadását is megtaláljuk a Game Pass januári kínálatában, de ezeken kívül minőségi indie játékokra is rávethetik magukat az előfizetők.
1632916800

Megjelent az Outer Wilds kiegészítője

Az Annapurna Interactive és a Mobius Digital időhurokba szorult naprendszerébe még egyszer visszatérhetünk az Outer Wilds első és egyetlen kiegészítőjével. Az Echoes of the Eye-ban egy sötét rejtélyt kell felfejtenünk.
1627624800

Az Annapurna Interactive Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Annapurna Interactive az első saját bemutatóját, amelyen egy zsák ígéretes indie cím villantotta meg magát. Íme, az összefoglalónk a bejelentésekről és látnivalókról!