Outer Wilds

PC

Kiadó: Annapurna Interactive, Fejlesztő: Mobius Digital
Az Outer Wild egy olyan naprendszerben játszódik, amely folyamatos időhurokba került. A célunk az, hogy megfejtsük ennek okait.
Értékelés: Nincs még értékelve

Az Annapurna Interactive Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Annapurna Interactive az első saját bemutatóját, amelyen egy zsák ígéretes indie cím villantotta meg magát. Íme, az összefoglalónk a bejelentésekről és látnivalókról!

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.

Rengeteg megkésett port érkezik idén Switchre

Óriásira duzzadt a Nintendo Switch játékkönyvtára a közelmúltban, ez a trend pedig idén sem változik majd. Számos régebbi klasszikust és újabb átiratot villantott a Nintendo az adásán, mi pedig csokorba szedtük őket.

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Január második felében a bűnözésé lesz a főszerep az Xbox Game Passhez csatlakozó játékokban, ugyanis olyan címekhez férhetünk majd hozzá a szolgáltatásra előfizetve, mint a Desperados III vagy a Yakuza 3-4-5 Remastered.

A britek szerint az Outer Wilds az év játéka

Tegnap lement a BAFTA Game Awards idei, online térbe költözött díjkiosztója. A legtöbb díjat a Disco Elysium és az Outer Wilds nyerte, de utóbbi az, amelyik az év játéka címet is kiérdemelte.

Íme, az idei BAFTA Games Awards jelöltjei

Felsorakoztak az idei BAFTA Games Awards jelöltjei, a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Death Strandinget és a Controlt is alaposan megszórta jelölésekkel. Lássuk a felhozatalt!

GDC 2020: Íme, a fejlesztői díjátadó jelöltjei

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Game Developers Conference-t, ennek a betéteseménye a Game Developers Choice Awards, ahol a fejlesztők szavazhatnak a kedvenc játékaikra.

PS4-en is megjelenik az Outer Wilds

Az Outer Wilds (ami nem összekeverendő az Obsidian szerepjátékával) némi késéssel ugyan, de hamarosan PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. Az Annapurna Interactive játékában 22 perces adagokban fedezhetjük fel a nyílt galaxist.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

Epic Games Store-exkluzív lesz az Outer Wilds

A Mobius Digital bejelentette, hogy PC-n kizárólag az Epic boltjában fog elrajtolni a játék, és bár „később további platformok” is szóba jöhetnek, a részleteket és a megjelenési dátumot egyelőre még homály fedi.

Még több indie cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tegnap délután lezajlott az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsorban azok az indie címek kerültek terítékre, amely az Xbox Game Pass felhozatalába is bekerülnek majd - már a megjelenésük napján.

E3 2018: Ilyen lesz az Outer Wilds

Az IGN E3-as standjának vendége volt a Mobius Digital egyik kollégája, aki a csapat legújabb játékát, a most már Xbox One-ra is biztosan megjelenő Outer Wildsot mutatta be.

E3 2018: Xbox One-ra is jön az Outer Wilds

A Mobius Digital játéka egy olyan naprendszerben játszódik, amely időhurokba került. Minden egyes nekifutásra egyre nagyobb terepet fedezhetünk fel és egyre több titokra derül fény. Az Outer Wilds a Microsoft konzoljára is befut.

Időhurokba kerülünk az Outer Wildsban

A Mobius Digital új játéka alapjáraton egy nyitott világú felfedezős cím, a kutya ott van elásva, hogy a naprendszer egy végtelen időhurokba került. Húsz percenként újraindul az egész játék, de a megszerzett infókkal egyre több titokra derül fény.