LEGO The Incredibles

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Warner Bros., Fejlesztő: Traveller's Tales
Először készült LEGO-játék egy Pixar-cím alapján.
Értékelés: 7.0

Brit toplista: legyőzhetetlen a Crash Bandicoot

Hihetetlen, de amióta újra kiadták más platformokra a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt, azóta nem talál legyőzőre a klasszikus első három részt tartalmazó gyűjtemény.

Brit toplista: Crash Bandicoot továbbra is az élen

Az idei nyár kikezdhetetlen slágere az Egyesült Királyságban a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, amelynek a múlt héten is bérelt helye volt a dobogó legfelső fokán. A harmadik helyre viszont feljött a Mario Kart 8 Deluxe.

Brit toplista: visszatért a No Man's Sky!

Bár a top 10-be nem sikerült beférnie a Hello Games nagy frissítésen átesett űroperájának, azért a 12. helyet megcsípte. Az élen nincs változás, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyra nincs ellenszer.

Brit toplista: még mindig élen a Crash-trilógia

Nyári uborkaszezon ide vagy oda, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy újabb, hetek óta tartó uralkodása akkor is megsüvegelendő eredmény. Márpedig az időközben multiplatformmá vált feldolgozás továbbra sem talált legyőzőre.

Brit toplista: megint nem tudták legyőzni Crasht

Nagyon jót tett a felújított Crash-trilógiának, hogy PlayStation 4 után több platformra is megjelent, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ugyanis szárnyal a nyári uborkaszezonban.

Launch traileren a LEGO The Incredibles

Megjelent a TT Games legújabb építőkockás játéka. A hihetetlen család LEGO-adaptációja egy részben élőszereplős, de jó pár gameplay-jelenettel is megfűszerezett előzetessel startolt el.

LEGO The Incredibles - Mr. Irdatlanék akcióban

Vadonatúj, akciódús előzetest kapott a TT Games legújabb LEGO-játéka, ami ezúttal a Pixar animációs filmjeit, a The Incrediblese-epizódokat veszi majd alapul. A friss trailer a csapatot és ellenlábasaikat mutatja be.

Gameplay traileren a LEGO The Incredibles

Jó hírrel szolgálhatunk a LEGO-játékok és a Hihetetlen család rajongóinak! Már csak két hónapot kell várni, hogy LEGO-figuraként újraélhessük a Pixar zseniális alkotásának izgalmait.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Bemutatkozó trailert kapott a LEGO The Incredibles

A múlt héten kiszivárgott információk után hivatalosan is bemutatkozott a LEGO-játékok következő mellékága, ami ezúttal a Pixar egyik legjobb meséjét, A hihetetlen családot dolgozza fel.

Megerősítve: készül a LEGO The Incredibles

Habár a formális bejelentésre még várnunk kell, egy LEGO-szett dobozán már feltűnt a LEGO The Incredibles videojáték hirdetése. Ez az első rész a sorozatban, amely egy Pixar-mesén alapul.

Saját LEGO-játékot kaphatnak a DC-gonoszok

A pletykák szerint két LEGO-játék biztosan érkezik az idén. Az egyik A hihetetlen család-filmek feldolgozása lesz, míg a másik DC Comics-univerzum főgonoszait vonultatja fel.