The Walking Dead: The Final Season

PC, Mobil, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Telltale Games, Fejlesztő: Telltale Games
A negyedik évaddal végre lezárul Clementine története.
Értékelés: Nincs még értékelve

Visszatér a Steamre a The Walking Dead-sorozat

A Telltale-féle The Walking Dead-sorozat jogait birtokló Skybound Games két jó hírrel szolgált a minap a rajongók számára: visszatér a Steamre a sorozat, és a Switch-tulajok is megkapják végre a hiányzó évadokat.

The Walking Dead - íme, a definitív kiadás dátuma

Szeptemberben dobozosan és digitálisan is megjelenik a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series című csomag, amely a Telltale-féle The Walking Dead összes epizódját és extráját felvonultatja majd.

The Walking Dead - nézd vissza 8-bites verzióban!

Ez már igen! Egy 8-bites videóban mesélik el a The Walking Dead: The Telltale Series sztoriját. Ilyen formában még nem láthattad Clementine szomorú kalandját, amely simán működne retrojátékként is.

The Walking Dead - érkezik a komplett kiadás

A Telltale-féle The Walking Dead hamarosan megkapja a teljes, dobozos kiadását. A csomag tartalmazza majd a széria négy évadját, valamint Michonne mellékágát. Kapható lesz néhány egészen különleges kiszerelés is belőle.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jócskán el leszünk eresztve vadonatúj játékokkal, és szinte minden platformon több izgalmas címnek örvendhetnek a játékosok. Sőt, még a mozikban is érdekes premierekre számíthatunk!
  • Írta: sirdani
  • 4 komment

Jövő héten véget ér a The Walking Dead

Clementine hosszú, fájdalommal és félelemmel teli története hamarosan véget ér, jövő héten ugyanis befut a The Final Season negyedik, s egyben utolsó epizódja. A méltó lezárásról a Skybound gondoskodik.

AdHoc - a volt Telltale-fejlesztők új stúdiója

A Telltale bezárása után az ott dolgozó fejlesztők kénytelenek voltak szétszóródni, négyen azonban most összeálltak, hogy egy saját stúdiót nyissanak. A jövőbeli fejlesztéseikben továbbra is a narratíva áll majd a középpontban.

The Walking Dead - dobozos kiadás is lesz

A Skybound Games megerősítette a The Walking Dead: The Final Season utolsó epizódjának megjelenési dátumát - eszerint március végén lezárul Clementine kálváriája. Egy vadiúj dobozos kiadás is úton van.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten intenzívebben adagolják majd a játékaikat a tisztelt kiadók és fejlesztők, majd' minden platformon találunk ígéretes megjelenéseket. Lássuk, mivel játszunk a következő napokban!

The Walking Dead - márciusban jön a finálé

A Skybound Games alkotásának harmadik epizódja a mai napon rajtol el, ám ezzel egy időben a negyedik epizód megjelenési dátumáról is lerántották a leplet. Márciusban végleg elbúcsúzhatunk Clementine-tól.

The Walking Dead - úton a harmadik epizód

Jövő héten debütál a Telltale tavalyi bezárása utáni első olyan The Walking Dead: The Final Season-epizód, amit már nem a stúdió, hanem a munkálatokat megöröklő Skybound Games készített. Előzetesünk is van!

The Walking Dead - csak az Epic Store-ban

A Skybound Games bejelentette, hogy a PC-s The Walking Dead: The Final Season utolsó két epizódját kizárólag az Epic Games Store-ban vásárolhatjuk meg. Ez alól csak a Season Pass birtokosai a kivételek.

Az Insomniacnál landolt a Telltale vezető írója

A szomorú sorsra jutott Telltale Games első számú írója jövőre már az Insomniac berkein belül folytathatja a munkáját. Mary Kenney korábban a The Walking Dead utolsó évadán, előtte pedig a Batman: The Enemy Within epizódjain dolgozott.

Traileren a The Walking Dead folytatása

A Telltale idő előtti távozása után a Skybound Games vállalta a nemes feladatot, hogy elkészíti a The Walking Dead: The Final Season hátralévő epizódjait. A mai napon pedig már be is futott az Episode 3 hivatalos előzetese.

Folytatódik a TWD: The Final Season fejlesztése

Mint ismert, a Telltale összeomlása után a Skybound Games vette szárnyai alá a The Walking Dead: The Final Seasont. A csapat hivatalosan is bejelentette, hogy a hátralévő epizódok munkálatai már elkezdődtek.

Most már tényleg vége a Telltale Gamesnek

A kalandjátékairól híres kaliforniai stúdió végleg lehúzta a rolót. A csapat ingóságait elárverezik, és a megmaradt alkalmazottak egészségügyi biztosítása is csak a hónap végéig szól. Emellett egy sor korábbi játék árusítása is megszűnt.

Idén folytatódik The Walking Dead utolsó évada?

A Skybound Games illetékesétől kérdezhettek a rajongók a legutóbbi Reddit AMA keretében, természetesen a fő téma a The Walking Dead: The Final Season sorsa volt. Ha van egy kis szerencsénk, még idén napvilágot lát a harmadik epizód.

Fejlesztőt talált a The Walking Dead utolsó évada

Hivatalossá vált, hogy a Telltale Games bezárása ellenére elkészül a The Walking Dead: The Final Season, az utolsó napjait élő stúdió ugyanis sikeresen megállapodott a Skybound Games csapatával.

Nem kapható, de nincs baj a The Walking Deaddel

Miután a The Walking Dead: The Final Seasont eltávolították a digitális boltok kínálatából, a Telltale tisztázta a helyzetet. A stúdió csak egy külsős csapatot keres, hogy befejezzék Clementine kalandját.
  • Írta: zoenn
  • 2 komment

Mégis méltó befejezést kaphat a The Walking Dead?

Talán egy szériát sem érintett annyira negatívan a Telltale Games bezárása, mint a 2012 óta futó The Walking Deadet. Habár a The Final Season két rész után félbe maradt, úgy tűnik, mégis van remény az utolsó két epizód sorsát illetően.
  • Írta: szlav
  • 2 komment