Gods & Heroes: Rome Rising

PC

MMORPG, Történelmi, Római
Kiadó: Perpetual Entertainment, Fejlesztő: Perpetual Entertainment
Izgalmas MMORPG, melyben az ókori Rómába tehetünk egy nagyobb kiruccanást. Állat!
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a horrorrajongók és a kifacsart világok szerelmesei örülhetnek a héten, hamarosan ugyanis két olyan cím is megjelenik, amelyik ebben a kategóriában domborít majd. A F.E.A.R. harmadik részében Paxton Fettel és Point Man küzd Alma ellen, a Shadows of the Damned pedig a pokolba hív meg minket.

Leállították a Gods & Heroes fejlesztését

Megannyi csúsztatás és küszködés után, a Perpetual Team leállította legújabb MMORPG-jének, a Gods & Heroes: Rome Rising munkálatait. Kár érte!

Csúszik a Gods and Heroes megjelenése

Az ókori Rómába elkalauzoló Gods & Heroes megjelenése a jövő év elejéig csúszik - a rossz hír a fejlesztő Perpetual Entertainment hivatalos bejelentése.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Gods & Heroes - bemutatkoznak a gladiátorok

A Gods & Heroes című PC-re készülő MMORPG-ből adtak ki egy videót, amelyben az egyik játszható kasztot mutatják be: az új harcos nem más, mint a Gladiátor.
  • Írta: Dentis 360
  • 2 komment

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

Gods & Heroes - látnivalók az ókori Rómából

MMORPG-rajongóknak kötelező próbát jelenthet majd a Gods & Heroes, melynek helyszíne az ókori Róma lesz. Ezen címről érkezett egy új trailer, nézzétek meg!

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

GDC 2007: Tíz új videó a kiállításról

Tíz vadi új videó érkezett a GDC-n bemutatott a Forza Motorsport 2-ről, a Gods and Heroes: Rome Rising-ról, a Halo 2-ről és a Warhawk-ról.

Vasárnap esti galériafrissítés

Megérkezett szokásos heti galériafrissítésünk olyan címek képeivel, mint az Armored Core 4, a Field Ops, a Forza Motorsport 2, a Half-Life 2: Episode Two vagy a Portal.

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

Késik a Gods & Heroes: Rome Rising

A Perpetual Entertainment bejelentéséből tudtuk meg, hogy az AAA-s MMORPG-nek titulált, ókorban játszódó Gods & Heroes-nak megjelenése még várat magára.

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...

Újabb négyszáz friss kép galériánkban!

Összeszedtük az elmúlt hét legfrissebb négyszáz képét: kemény címek is szerepelnek ám a felhozatalban, így újfent érdemes minket választani, nem pedig Győzikét...

Hétfő esti galériamánia

Ízelítő a felhozatalból: Gods and Heroes, Hard to be a God, Need for Speed: Carbon, Rayman, Red Steel, Too Human, Untold Legends és sokan mások.

Szombat délutáni galériakoktél

Mai galériafrissítésünkben van Call of Duty 3, Collapse, Crackdown, Dead Rising, Enemy Territory, FIFA 07, Gothic 3, GTA: Vice City Stories és még rengeteg más!

Újabb száz képpel frissült a galériánk!

Összegyűjtöttük Nektek az elmúlt napok legfrankóbb képeit, a felhozatal: Crysis, Dark Messiah of Might and Magic, El Matador, Test Drive Unlimited és még sok más finomság.

Gods & Heroes bétateszt - jelentkezz Te is!

Újabb MMORPG bétájának kipróbálására adatik meg a lehetőség: ezúttal a Gods & Heroes egy korai verzióját próbálhatjuk ki teljesen ingyenesen. Kalandra fel!

E3 2006: Újabb nyolc videót tölthettek le!

Még mindig nem ért véget az idei E3 videódömpingje: újabb nyolc trailert töltöttünk fel a délután folyamán szerverünkre, hogy megtekinthessétek őket egy gyors letöltés után!

E3 2006: Ma 7 galériánk frissült

Mai kínálatunk a következő: Battlefield 2142, Brothers in Arms 3, Gods and Heroes, NBA, NHL, Prey és természetesen az elmaradhatatlan Test Drive Unlimited.

E3 2006: Tizennégy trailer lokálból!

Több órányi munka gyümölcse, hogy szerverünkre ezúttal tizennégy darab videó kerülhetett fel. Izgalmas a mai felhozatal is, lessétek meg őket mind!