Spyro Reignited Trilogy

PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Activision, Fejlesztő: Toys for Bob
Az eredeti Spyro-trilógia régóta pletykált felújított változata.
Értékelés: Nincs még értékelve

Crash után Spyro is visszatérhet egy folytatással?

Beszédes képre bukkantak a Crash Bandicoot 4: It's About Time hivatalos artbookját lapozgatva a játékosok, ami szerintük arra utalhat, hogy a sávos bandikut után a kis lila sárkány is visszatérhet egy újabb epizóddal a jövőben.

Brit toplista: szárnyalnak a dobozos eladások

Egy dologban biztosak lehetünk: a koronavírus és a vele járó bezárkózás jót tesz a videojáték-eladásoknak. Valószínű, hogy szárnyalnak a digitális tranzakciók is, de a brit toplista konkrét adatokat is tud közölni a dobozos eladásokról.

Call of Duty: WWII-vel erősít a Humble Monthly

Több hónapnyi gyengébb ajánlat után ismét egy iszonyatosan ütős felhozatallal próbálkozik a Humble Monthly. Ezúttal rögtön három játékot is felfedtek a szervezők, méghozzá 139,97 dollár értékben.

Brit toplista: élen nyitott az NBA 2K20

Viszonylag gyenge héten van túl a brit játékpiac, részint ennek köszönhető, hogy az NBA 2K20 végzett a játékeladási lista élén. Az új rész három helyezést javított az elődjéhez képest.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

PC-n és Switchen a Spyro Reignited Trilogy

A tavalyi Xbox One-os és PlayStation 4-es megjelenés után végre PC-n és Nintendo Switchen is megjelent a felújított Spyro-trilógia. A jeles eseményt egy rövidke előzetessel ünnepelhetjük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális hét vár a játékosok pénztárcájára, ugyanis rengeteg izgalmas megjelenéssel robban be az ősz! Kosarazhatunk, ralizhatunk, háborúzhatunk, újraélhetjük Squall Leonhart kalandjait, és még sok minden más érkezik a napokban.
  • Írta: sirdani
  • 6 komment

Az Activision rákapcsol a remasterekre

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy több mint 10 millió példányban kelt el, és remekül teljesítenek az Activision szárnyai alatt megjelenő egyéb felújított klasszikusok is. Bobby Kotickék tehát folytatják a régi címek újraélesztését.

E3 2019: Rengeteg külsős játék érkezik Switchre

Követni is nehéz volt, annyi Switchre megjelenő játékot vetítettek le a Nintendo Direct közvetítése során. Sok cím nem is kapott külön kiemelt helyet, így ezeket egy kétperces összeállításba sűrítve láthattuk.

E3 2019: Spyro Switchen és PC-n is tiszteletét teszi

Végre hivatalosan is megtudtuk: Nintendo Switchre és PC-re is átportolják a Spyro: Reignited Trilogyt. Túl sokat nem is kell várnunk a kalandozásra - az iskolakezdéshez igazították a premier dátumát.

PC-re tart a Spyro Reignited Trilogy

Habár a hivatalos bejelentés még várat magára, a tajvani korhatár-besorolásért felelős szervezet honlapjára már kikerült a Spyro Reignited Trilogy PC-s változatának adatlapja.

Legalább 800 embert bocsát el az Activision

Az Activision Blizzard is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a számok mellett megerősítették a korábbi szóbeszédet, miszerint közel 800 munkatárstól válnak meg.

Switchre érkezhet a Spyro Reignited Trilogy

Ezúttal a német GameStop szivárogtatott, a weboldalukon ugyanis augusztusi dátummal megjelent a Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch-változata - valószínűleg nem véletlenül.

Spyro Reignited Trilogy - hová tűntek a feliratok?

A rajongók amiatt bosszankodnak, hogy a Spyro Reignited Trilogy átvezetőiből hiányzik a felirat. Az Activision véleménye nemhogy csitította volna a kedélyeket, hanem még jobban felkorbácsolta. Itt tartunk most.

Brit toplista: megtörtént a trónfosztás, Spyro az élen

Három egymást követő hét után véget ért a Red Dead Redemption 2 uralkodása, Spyro ezúttal nem kegyelemezett senkinek sem; nemcsak a Rockstar Games alkotását taszította maga mögé, hanem több vadonatúj címet is.
  • Írta: sirdani
  • 7 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beérett a novemberi játéktermés, a héten több izgalmas újdonság is várható. Világ körüli útra indulunk a 47-es ügynökkel, kirándulunk egyet a posztapokaliptikus Nyugat-Virginiában, és a pokémonoktól hemzsegő Kanto régióba is ellátogatunk.

Spyro Reignited Trilogy - vadnyugati kitérő

Nyakunkon a Spyro Reignited Trilogy megjelenése, úgyhogy az Activision és a Toys for Bob a játék egyik újabb helyszínéből adott kóstolót. A mostani kalandok Dino Mines Realmbe kalauzolnak el minket, ahol a vadnyugat szabályai érvényesek.

Spyro és Crash egy csomagban is kapható lesz

Az elmúlt napokban számos áruház adatlapján feltűnt egy olyan bundle, amely a Spyro Reignited Trilogyt és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt tartalmazza. A novemberben érkező gyűjtemény így hat játékot vonultat fel.

Launch traileren a Spyro Reignited Trilogy

Ahogy közelítünk a játék megjelenéséhez, az Activision újabb előzetest tett közzé Sypro felújított kalandjairól. Annyi már biztos, hogy a látványra és a hangulatra nem lehet majd panaszunk.
  • Írta: sirdani
  • 3 komment

Spyro Breeze Harborben kalandozik

Az IGN jóvoltából befutott egy újabb, majdnem ötperces játékmenet-bemutató a Spyro Reignited Trilogyból. A legújabb felvétel a klasszikus második rész egyik helyszínét, Breeze Harbort mutatja be.

GC 2018: Húsz perc Spyro Reignited Trilogy

Az Activision jóvoltából most mindhárom Sypro-játék felújított változatába belenézhetünk, így 20 perc gameplayt izgulhatunk végig a várva-várt trilógiából. A veteránok rá sem fognak ismerni a gyerekkori kedvencükre.