Atomic Heart

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: _No Company, Fejlesztő: Mundfish
A játékban egy P-3 nevű különleges ügynököt irányítunk, aki a kormány megbízásából - egy sikertelen leszállást követően - a Szovjetunió 3826-os gyárában találja magát.
Értékelés: Nincs még értékelve

Ismét gameplayt villant az Atomic Heart

Az Atomic Heart egy ideje hallgatott magáról, most azonban újra felbukkant. Egy hétperces gameplayt hoztak nekünk a készítők, a videón pedig azt is felmérhetjük, látványügyileg fejlődött-e a játék.
  • Írta: gorien
  • 8 komment

Újabb gameplay teaseren az Atomic Heart

A Szovjetunióban játszódó BioShockként is emlegetett Atomic Heart újra megmutatta magát, igaz, ezúttal egy nyúlfarknyi gameplay teasernek örülhetünk csak. A végeredmény még így is végtelenül szürreálisnak hat.

Újabb életjelet adott magáról az Atomic Heart

Az orosz Mundfish RPG-vonásokkal tarkított bizarr lövöldéje némi csend után újabb életjelet adott magáról. A helyi videojátékos sajtó egyik képviselője négy órán át mustrálta a játékot, így akad bőven látnivaló.

Még mindig szürreálisnak tűnik az Atomic Heart

BioShock a Szovjetunióban - talán ez a leírás illene a legjobban a Mundfish új játékára, az Atomic Heartra. A fejlesztés az imént kapott egy friss kedvcsinálót, ami segít ráhangolódni a lövöldére.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Listán az RTX- és DLSS-játékok

Az Nvidia legutóbbi dobása a valós idejű sugárkövetés és a gépi tanulásra épülő DLSS vonalsimítási metódus, melyek ugyan technológiailag érdekes újítások, ám rengeteg energiát igényelnek a fejlesztőktől, így egyelőre ritkán fordulnak elő.

Tíz percig mozog a bizarr Atomic Heart

Az alternatív történelmet prezentáló alkotásban egy olyan szovjet érába csöppenünk, ahol a robotok már szerves részét képezik a kommunizmusnak. A BioShockra hajazó Atomic Heartba most hosszabban is belenézhetünk.

RTX-techdemót kapott az Atomic Heart

A Las Vegas-i CES-en friss techdemót mutatott be az Nvidia vezére, Jensen Huang. A demó az orosz Mundfish tavaly bemutatott, első játékának, az Atomic Heartnak a világában játszódik.

Atomic Heart - agymenés ruszki módra

A Mundfish stúdiónak köszönhetően újabb előzetessel gazdagodtunk az Atomic Heart alkotást illetően. Az alig félperces videóban megismerhetjük az orosz vasúti megállók rejtette szépségeket.
  • Írta: sirdani
  • 4 komment

Atomic Heart - a Szovjetunió és a szürrealizmus

A moszkvai székhelyű Mundfish stúdió FPS játéka két újabb teaseren díszeleg. Az eddigiek alapján leginkább a BioShockra emlékeztető alkotásra nehéz szavakat találni, de kétségtelen, hogy egy érdekes kalandnak nézünk elébe.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

Még egy évet várnunk kell az Atomic Heartra

A májusban bejelentett Atomic Heart egy akció-RPG/FPS hibrid, amely egy alternatív univerzumban játszódik a Szovjetunióban. A készítők bejelentették, hogy a BioShockra hajazó cím bétája csak 2019 végén élesedik.

Atomic Heart - BioShock a Szovjetunióban

A moszkvai Mundfish csapata egy olyan FPS-en dolgozik, amely a Szovjetunió alternatív történelmét mutatja be őrültekkel és robotokkal. Egy különleges ügynököt alakítunk, akinek ki kell derítenie, hol csúsztak félre a dolgok.