Team Sonic Racing

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Sega, Fejlesztő: Sumo Digital
Vérbeli kartverseny Sonickal és barátaival - nem csak kicsiknek!
Értékelés: 8.0

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.

Brit toplista: megérkeztek Bayonettáék

Habár a dobogón nem történtek változások, így is akadnak érdekességek a brit játékeladási toplistán. A hét újonca a PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadott Bayonetta-Vanquish csomag volt.

Amerikai toplista: továbbra is élen a Mortal Kombat

Nem sikerült túl rózsásan az amerikai játékpiac májusa, az NPD Group szerint az új megjelenések 1998 óta nem teljesítettek olyan rosszul a kasszáknál, mint most. Ezek után nem meglepő, hogy egy áprilisi játék vezeti a toplistát.

Brit toplista: az élen kezdett a Blood & Truth

Mindössze egyetlen hétig tartott a Team Sonic Racing uralkodása, a múlt héten megjelent PlayStation VR-exkluzív Blood & Truth ugyanis simán az élen nyitott. Szoros volt a küzdelem, a második FIFA 19 csak 400 kópiával maradt le.

Brit toplista: Sonic nagyszerűen rajtolt

A kék sündisznó elsőre ugyan nem nyerte el a mozinézők osztatlan bizalmát, de szerencsére a dolgok teljesen máshogy alakulnak a videojátékok háza táján. A Team Sonic Racing hatalmas lendülettel hagyta el a rajtrácsot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!

Team Sonic Racing - befutott a launch trailer

Némi csúszással ugyan, de jövő héten végre elrajtol a Sega régóta várt versenyzős játéka: 12 fős multi, csapatalapú versenyek, szélárnyék, spéci képességek és még megannyi izgalmas részlet vár a játékosokra.

Team Sonic Racing - csapatban könnyebb

A Sumo Digital kartjátéka - némi csúszás után - a jövő hónapban fut be, s ennek örömére a kooperatív jegyeket bemutató előzetest nézhetik végig az érdeklődők. Akár 12 játékos versenghet egymással a multiplayerben.

Már készül a következő Sonic-játék

A Sega nemrég tartott egy előadást az SXSWGaming rendezvényen, ahol a Team Sonic Racing újdonságai mellett azt is bejelentették, hogy a Sonic Team már dolgozik az új Sonic-játékon.

Tavaszra csúszott a Team Sonic Racing

A Sega legújabb kartjátéka már biztosan nem érkezik meg télen, sőt már a rügyfakadást is átugorja, hiszen csak jövő májusban számíthatunk rá. A kiadó szerint még több idő szükséges a Team Sonic Racing polírozásához.

Team Sonic Racing - csapatban az igazi

A Sega ezúttal a Team Sonic Racing csapatalapú mechanikáját mutatta be egy gameplay videóban. Ha együttműködünk a társainkkal, különleges képességeket vethetünk be a futamok során.

E3 2018: Körözgetés a Team Sonic Racingben

Most télen újabb szórakoztató versenyjátékkal színesedik a stílus, hiszen érkezik a Team Sonic Racing, amiben a Sonic-univerzum ismert karakterei és helyszínei köszönnek majd vissza.

E3 2018: Hagyományőrző lesz a Team Sonic Racing

A Sega biztosra megy a Team Sonic Racinggel, legalábbis a kartjáték expós előzetese sok újdonságot nem vetít előre, ám mégis piszok élvezetesnek tűnik. Számos ismerős karakter és helyszín tűnik fel a Sonic univerzumából.

Team Sonic Racing - új látnivalókkal állunk rajthoz

A Sonic-univerzum karaktereit felvonultató, alig pár napja bejelentett Team Sonic Racing rengeteg új screenshotot és egy vadonatúj játékmeneti videót is kapott. Roppant hangulatosnak tűnik a Sega új kartjátéka.

Bemutatkozott a Team Sonic Racing

Véget értek a találgatások, és igaznak bizonyultak a pletykák: új kartjátékon dolgozik a Sega és a Sumo Digital, ahol a Sonic-univerzum közkedvelt karakterei csapnak majd össze.